Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕUROPA LEAGUE


Μόνο η ατμόσφαιρα στο Σίγκναλ Ίντουνα Πάρκ, δεν έφτανε στην Ντόρτμουντ για να κάνει την ανατροπή. Η Γιουβέντους έβαλε το γκολ στο 3' και μετά έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά... έσβησε το ματς. Κλείδωσε αμυντικά με την αλλαγή της διάταξης σε 3-5-2, ο Κλοπ δεν είχε απαντήσεις και στο δεύτερο ημίχρονο χτυπώντας στην κόντρα πέτυχε ακόμη δύο γκολ, κλασική ιταλική πρόκριση και απογοητευτική Ντόρτμουντ. Στο άλλο ματς στην Βαρκελώνη δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό το 1-0... Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη, όμως αν ο Αγουέρο έβαζε το πέναλτι... με περίπου ένα τέταρτο να απομένει τα πάντα μπορούσαν να συμβούν. Στοιχηματικά τώρα πατώσαμε για τα καλά...Εuropa League σήμερα με οδηγό τα πρώτα ματς που τα πήγαμε εξαιρετικά πάμε να κάνουμε και σήμερα κάτι ανάλογο, αφού προκύπτουν σημεία σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις... έχει την ομορφιά της η διοργάνωση και ας τον υποτιμούν οι περισσότεροι.



NTINAMO MOΣΧΑΣ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER:  Mετά το 3-1 του πρώτου ματς υπέρ της Νάπολι, οι Ρώσοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν επιθετικά για να φτάσουν στην ανατροπή. Την Κυριακή η Νάπολι γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Βερόνα με τον Μπενίτεθ να ξεσπά κατά των παικτών του. Στα μετόπισθεν οι «παρτενοπέι» έχουν τεράστια κενά, δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν, όμως επιθετικά ο Ιγκουαΐν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να σκοράρει. Το οver στο 1,75 είναι επιλογή. Για σκόρερ ο Κοκόριν μπορεί να σκοράρει για την Ντιναμό. Δείτε το video που ακολουθεί από τα στιγμιότυπα της ήττας της Νάπολι από την Βερόνα και θα καταλάβετε τι εννοώ... τεράστια κενά στην άμυνα της Νάπολι.


AΓΙΑΞ-ΝΤΝΙΕΠΡ Χ2: Στο πρώτο ματς η Ντνιέπρ ήταν εμφανώς καλύτερη, κυριάρχησε και πήρε μια δίκαιη νίκη με 1-0, παίρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Ο Άγιαξ πιστεύει στην πρόκριση και ήδη έχει ανακοινωθεί Sold out. Oι Ουκρανοί έχουν την ποιότητα όμως να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ κάτι που θα δυσκολέψει αφάνταστα την πρόκριση για τον «Αίαντα». Τα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικά, αν η Ντνιέρπ δεν δεχτεί γκολ, όσο περνάει η ώρα ο Άγιαξ θα αγχωθεί αφού διαθέτει αρκετά νεανικό σύνολο και οι αντεπιθέσεις των Ουκρανών είναι… φωτιά. Το Χ2 στο 1,85 είναι εξαιρετική περίπτωση. Για σκόρερ με δεδομένο πως ο Ζουζούλια θα λείπει, θέση σέντερ φορ θα πάρει ο Κάλινιτς... το να σκοράρει ο Κροάτης πληρώνει 4,33 και δεν γίνεται να αγνοηθεί.

ΙΝΤΕΡ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 3,5: Όπως ακριβώς και στο πρώτο ματς περιμένουμε ανοιχτό ματς με τις άμυνες και των δύο να είναι προβληματικές ενώ στην επίθεση από την άλλη πετάνε φωτιές. Η απουσία του ηγέτη της άμυνας των «Λύκων», Νάλντο ίσως φανεί καθοριστική. Η Ίντερ πάντως μετά την νέα εντός έδρας γκέλα με την Τσεζένα (1-1) αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της και η πρόκριση μοιάζει με εξιλέωση.

Με 65.000 κόσμο στο πλευρό της η Μπεσίκτας
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1: Η Μπεσίκτας στο πρώτο ματς παρότι προηγήθηκε, έχασε με 2-1 στο Μπριζ και τώρα πρέπει να ανατρέψει το σκορ. Οι «αετοί» έρχονται με την ψυχολογία στα ύψη, αφού την Κυριακή ανέβηκαν στην κορυφή και θα έχουν την συμπαράσταση 65.000 οπαδών της. Θα πάμε με τον άσο για τους γηπεδούχους, άλλωστε στο προηγούμενο γύρο… στο «Ατατουρκ» λύγισε η Λίβερπουλ, γιατί όχι και η Μπριζ.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1:  Το 1-3 του πρώτου ματς υπέρ της Σεβίλλης δεν ανατρέπεται, αντίθετα η κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες μας οδηγεί στον άσο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» είναι αήττητοι στα τελευταία 29 ματς με 24 νίκες και 5 ισοπαλίες. Η Βιγιαρέαλ δείχνει «σκασμένη» στα τελευταία ματς και ο άσος στο 2,20 θα είναι η επιλογή μας.

ΤΟΡΙΝΟ-ΖΕΝΙΤ 2: H Zενίτ με το 2-0 στο πρώτο ματς δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. Η Τορίνο προέρχεται από τρεις σερί ήττες (Ουντινέζε, Ζενίτ, Λάτσιο) πληρώνοντας και την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια. Οι Ρώσοι μεσοεπιθετικά έχουν ποιότητα και μπορούν να ντουμπλάρουν τις νίκες της. Για σκόρερ ο Χουλκ στο 3,40 είναι επιλογή... στο πρώτο είχε δοκάρι και δύο ακόμη ευκαιρίες.

Δυάδα
ΤΟΡΙΝΟ-ΖΕΝΙΤ 2               2,87
NTINAMO MOΣΧΑΣ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER         1,75

Δυάδα
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1    2,20
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1     1,90

Δυάδα
ΙΝΤΕΡ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 3,5            2,50
AΓΙΑΞ-ΝΤΝΙΕΠΡ Χ2          1,95

Τριάδα Αnytime Scorer
XOYΛΚ (ΖΕΝΙΤ)  3,40
ΚΟΚΟΡΙΝ (ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ)   2,75
ΚΑΛΙΝΙΤΣ (ΝΤΝΙΕΡΠ)   4,33



*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου