Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΛΥΓΙΖΕΙ ΣΤΟ SIGNAL IDUNA PARK Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Μέσα κατά το ήμισυ πέσαμε χτες, η Άρσεναλ ήταν ανώτερη σε όλα και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά και στην ολική ανατροπή. Αντίθετα στο άλλο ματς πέσαμε έξω, αφού η Ατλέτικο παρότι βρήκε το γκολ νωρίς στην συνέχεια προτίμησε να μην ρισκάρει για ένα δεύτερο έτσι ο ρυθμός έμεινε χαμηλός και το οver δεν ήρθε ποτέ. Έμειναν ανοιχτές πάντως δύο προτάσεις  μας από χτες και σήμερα... θα εμπλουτίσουμε το ποντάρισμα μας και με Superleague.

Έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην Ντόρτμουντ
NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1: Αναμένεται να σπάσουν καρδιές στο Ντόρτμουντ. Μετά το 2-1 του πρώτου ματς η πρόκριση είναι ανοιχτή και για τις δύο ομάδες. Μπορεί να έχει ένα μικρό προβάδισμα η «Κυρία» όμως οι Βεστφαλοί δεν πρόκειται να τα παρατήσουν όσο έχουν ελπίδες πρόκρισης. Προέρχεται πάντως από δύο σερί «λευκές» ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, έχει ανέβει στην 10η θέση και έχει απομακρυνθεί από τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Κλοπ έχει 11 νίκες στα τελευταία 14 εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ατμόσφαιρα στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Πάρκ» είναι γνωστή και μπορεί να οδηγήσει τους παίκτες του Κλοπ σε εντυπωσιακά επίπεδα απόδοσης. Η Γιουβέντους έχει να αντιμετωπίσει την καθοριστική απουσία του Πίρλο. Φουλ επίθεση και καταιγιστικό ρυθμό από το πρώτο λεπτό θα επιβάλλουν  οι γηπεδούχοι θεωρώ ότι δεν μπορούν να αντέξουν σε τέτοιο ρυθμό οι παίκτες της Γιουβέντους. Ο Αλέγκρι δεν θεωρείται top class προπονητής και η τρέλα του Κλοπ πιστεύω θα υπερισχύσει. Ο άσος στο 2,25 θα είναι η επιλογή μας.


Σημαντική επιστροφή του Γιάγια Τούρε
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  OVER 3,5:  Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς πήρε σπουδαία νίκη στο Μάντσεστερ με 2-1 και πλέον δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. Οι «Καταλανοί» γενικότερα το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει χτυπήσει φόρμα, έχει ανέβει στην κορυφή της Πριμέρα, με την τριάδα Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι να έχει βρει τα πατήματα της. Από την άλλη η Σίτι δεν λέει να στρώσει αγωνιστικά με τίποτα, το Σάββατο έχασε από την νεοφώτιστη Μπέρλνι και ουσιαστικά είπε αντίο στις ελπίδες της για να παραμείνει και φέτος στην κορυφή της  Πρέμιερ Λιγκ. Πλέον κινδυνεύει να χάσει και την δεύτερη θέση με την Άρσεναλ και την Γιουνάιτεντ να καιροφυλακτούν. Σημαντική απουσία του Μπούσκετς για τους γηπεδούχους που τους αφήνει ευάλωτους μεσοαμυντικά. Η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν έχει επιλογές, για να διεκδικήσει την πρόκριση πρέπει να παίξε φουλ επίθεση, η άμυνα της όμως δύσκολα θα αντέξει, οπότε τα πολλά γκολ είναι επιλογή με το οver 3,5 να προσφέρεται στο 2,00. Επειδή οι Άγγλοι δεν είναι η Έλτσε αξίζει και ένα ποντάρισμα στο 3,00 του Χ2.

ATΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2: Το διπλό του 2,50 είναι επιλογή με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση και να θυμίζει την περσινή χρονιά που στον δεύτερο γύρο σάρωσε τα πάντα. Ο Αναστασίου θέλει την νίκη για να διεκδικήσει ως το τέλος τον τίτλο. Μπορεί ο Ατρόμητος να μην έχει ήττα εντός έδρας φέτος, όμως η παράδοση δείχνει προς τα δεξιά με τους "πράσινους" να έχουν 6 νίκες και 4 ισοπαλίες στις τελευταίες 10 επισκέψεις τους στο Περιστέρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ2: Ο ΠΑΣ και να βγει στην πεντάδα το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα παίξει στα πλέι οφ αφού δεν θα πάρει άδειοδότηση. Από την άλλη ο Πλατανιάς παίζει για την σωτηρία του και θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Παράσχο... που ξέρει καλά τα κατατόπια στα Γιάννινα, αφού έχει δουλέψει στον ΠΑΣ. Θα πάμε με το κίνητρο και την αλλαγή ψυχολογίας που φέρνει πάντα ο νέος προπονητής, το Χ2 θα μπει στο παιχνίδι μας, άλλωστε πριν λίγες αγωνιστικές και ο Πανιώνιος είχε φύγει με διπλό από τους Ζωσιμάδες.

ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟVER: Η απομάκρυνση του Αναστασιάδη ίσως απελευθερώσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Γεωργιάδης συνήθως έχει επιθετική προσέγγιση στα ματς και θα δώσει ρυθμό. Από την άλλη ο Εργοτέλης... καίγεται για βαθμούς και θα το παλέψει, η άμυνα του όμως είναι για γέλια. Το οver στο 1,65 θα είναι η επιλογή μας.


Tρέχουν από χτες
Δυάδα
ΜΟΝΑΚΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2   2,30
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ     1              2,25

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ          Χ2(Δ)     3,00

 ANYTIME SCORER
ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)             5,00

ΔΥΑΔΑ ΑΝΥΤΙΜΕ SCORER
ΡΟΪΣ (ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ)    2,75
ΖΙΡΟΥ (ΑΡΣΕΝΑΛ)            2,50

ΣΗΜΕΡΑ

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟVER   1,65
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ2   1,75
ATΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2  2,50

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ   ΟVER 3,5

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου