Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...




Aπογοητευτικά κύλησαν τα ματς του Europa League την Πέμπτη... με τον κουβά να γεμίζει υπερβολικά από τα δελτία μας. Φάνηκε το έργο από νωρίς με το οver στο Ντιναμό Μόσχας-Νάπολι, όταν μόνο στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε δύο δοκάρια και δύο ακυρωθέν γκολ. Πήραμε το ρεπό μας χτες, με το πρόγραμμα έτσι και αλλιώς να είναι κακό και  επιστρέφουμε σήμερα με γεμάτο κουπόνι, πάρα πολλές επιλογές… πάμε να δούμε τι κρατάμε:


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ G/G: Ο Παναιτωλικός είναι ντεφορμέ, αγνοεί την νίκη στα τελευταία 4 ματς χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Για να μπει στα πλέι οφ θέλει την νίκη σήμερα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός έχει ανέβει επίπεδο με τον Πουλίδο και προέρχεται από δύο σερί νίκες έχοντας πετύχει από τρία γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει 2,00 και θα το κρατήσουμε.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ2: H Γουέστ Χαμ σέρνεται αγωνιστικά, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 12 ματς, έχει πέσει στην 10η θέση και δεν έχει ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα. Η Σάντερλαντ τρέχει σχεδόν το ίδιο σερί… η διαφορά είναι όμως  πως μεσοβδόμαδα απολύθηκε ο Πογιέτ και στην θέση του κάνει ντεμπούτο ο πολύπειρος Ολλανδός Αντβοκαάτ. Θα πάμε με την αλλαγή ψυχολογίας για τις «μαυρόγατες» στο Χ2.

ΣΑΛΚΕ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER : Ντέρμπι με φόντο μια θέση στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε με τα πολλά γκολ, ο Ντι Ματέο δείχνει στα τελευταία ματς να αφήνει λίγο στην άκρη το αμυντικό παιχνίδι και παίζει πιο επιθετικά. Η απουσία του Χέβεντες αφήνει κενά πίσω που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Λεβερκούζεν που λογικά θα βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο. Το οver στο 1,90 κρατάμε.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΟVER: Μπορεί η Ντάρμσταντ να έχει ως όπλο την άμυνα και να μην δέχεται εύκολα γκολ, όμως προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-0 επί της Ουνιόν και πλέον κυνηγάει τον τίτλο. Η γηπεδούχος Φορτούνα προέρχεται από πέντε συνεχόμενα οver  (τα 4 και οver 3,5) και γενικότερα εντός έχει 8 over σε 12 ματς. Στο 2,30 παίρνω το ρίσκο να ποντάρω στο οver.

ΚΙΕΒΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1: Η Παλέρμο δείχνει να έχει ξεμείνει από κίνητρο… 10η θέση δεν προλαβαίνει Ευρώπη, δεν κινδυνεύει και έχει μείνει με νίκη στα τελευταία έξι. Η Κιέβο στα τελευταία έξι έχει μόλις μία ήττα, προέρχεται από διπλό στην έδρα της Τζένοα και θέλει ακόμα 2-3 νίκες για να σωθεί οριστικά. Θα ποντάρουμε στον άσο του 2,50.
 Άσχημα τα πράγματα για την Μίλαν του Φίλιπο Ιντζάγκι
ΜΙΛΑΝ-ΚΑΛΙΑΡΙ 2: Πιο κάτω δεν γίνεται να πάει η Μίλαν, μετά και την ήττα στην Φλωρεντία έμεινε στην 11η θέση χωρίς ουσιαστικούς στόχους, με τον Ιντζάγκι να έχει ουσιαστικά αποχαιρετήσει… αλλά να μην το έχει πάρει χαμπάρι και φυσικά τον κόσμο να αποδοκιμάζει. Η Κάλιαρι από την άλλη παίζει το τομάρι της, βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και θα σκυλιάσει για βαθμούς. Με τις απουσίες που έχει η Μίλαν αλλά και την εικόνα που δείχνει το διπλό στο 4,50 έχει αξία.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2: Η Γαλατά μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Φενέρ, γκέλαρε εντός με την Μπουγιουκσεχίρ (2-2) και έπεσε από την κορυφή. Θέλει την νίκη στην έδρα της Κασίμπασα για να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι ανάμεσα στις άλλες δύο διεκδικήτριες (Μπεσίκτας- Φενέρ) και στο 2,50 θα το ποντάρουμε, άλλωστε η επιστροφή του Μπουράκ Γιλμάζ είναι σημαντική και η Κασίμπασα δεν έχει ουσιαστικό στόχο.

Moνό αποδεκτό
ΜΙΛΑΝ-ΚΑΛΙΑΡΙ 2           4,33

Δυάδα
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2     2,50
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ G/G        2,00

Δυάδα
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ2   1,95
ΚΙΕΒΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1         2,50

Δυάδα
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΟVER                              2,30
ΣΑΛΚΕ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER       1,90


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου