Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ

Επιστρέφει σε γνωστά λημέρια ο Βενγκέρ

Κρίνονται τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια των προημιτελικών του Champions League, που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και αναμένεται να μας προσφέρουν συγκινήσεις. Πάμε όμως να δούμε πως θα τα προσεγγίσουμε στοιχηματικά:


Σκοράρει ο Ζιρού
MONAKO-AΡΣΕΝΑΛ 2:  Με το 3-1 στο Λονδίνο η Μονακό έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, απέναντι στους «Κανονιέρηδες» και για να χάσει την πρόκριση πρέπει να αυτοκτονήσει. O Zαρντίμ έστησε την ομάδα του στο «Εmirates» πανέξυπνα, χτύπησε στις αντεπιθέσεις και πήρε την ταυτότητα του Βενγκέρ. Από εκείνο το ματς η Άρσεναλ έχει πετύχει τέσσερις σερί νίκες, τρεις στην Πρέμιερ Λιγκ (Έβερτον, ΚΠΡ, Γουέστ Χαμ) και φυσικά την νίκη πρόκριση στο Μάντσεστερ επί της Γιουνάιτεντ. Η πρόκριση μοιάζει αυτή την στιγμή με θαύμα για την Άρσεναλ, αλλά στα τελευταία ματς έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μόλις πριν δύο χρόνια η Άρσεναλ έχοντας χάσει στο Λονδίνο με 1-3 από την Μπάγερν στο πρώτο ματς, κόντεψε να κάνει την ανατροπή στο Μόναχο, όταν και κέρδισε με 0-2. Η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και η Μονακό δύσκολα θα βγάλει ξανά τόσο αψεγάδιαστο παιχνίδι όπως στο πρώτο ματς. Η πρόκριση σίγουρα είναι δύσκολη, όμως η Άρσεναλ μπορεί να πάρει έστω μια τιμητική νίκη και στο 2,30 θα ποντάρουμε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER:  Η Ατλέτικο είναι φανερό πως το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετά την ήττα στο πρώτο ματς στην Γερμανία από την Λεβερκούζεν με 1-0, ακολούθησαν τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και πλέον έπεσε στην τέταρτη θέση πίσω από την Βαλένθια. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε… πριν από τρεις εβδομάδες λες και ήξερε πως έρχεται η αγωνιστική «κοιλιά» για την ομάδα του είχε φροντίσει με δηλώσεις του να την βγάλει εκτός διεκδίκησης τίτλου. Σημαντικές απουσίες στο μεσοαμυντικό κομμάτι οι τιμωρημένοι Τιάγκο και Γκοντίν. Από την άλλη η Λεβερκούζεν στα τελευταία ματς έχει βρει ρυθμό με πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η πρόκριση μετά το 1-0 του πρώτου ματς παραμένει ανοιχτή και η Ατλέτικο για να πάρει την πρόκριση πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Η Λεβερκούζεν από την φύση της είναι επιθετική ομάδα και είναι δύσκολο να παίζει για το μηδέν πίσω. Ανοιχτό ματς με γκολ αναμένουμε και το οver υπάρχει σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

Έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην Ντόρτμουντ
NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1: Αναμένεται να σπάσουν καρδιές στο Ντόρτμουντ. Μετά το 2-1 του πρώτου ματς η πρόκριση είναι ανοιχτή και για τις δύο ομάδες. Μπορεί να έχει ένα μικρό προβάδισμα η «Κυρία» όμως οι Βεστφαλοί δεν πρόκειται να τα παρατήσουν όσο έχουν ελπίδες πρόκρισης. Προέρχεται πάντως από δύο σερί «λευκές» ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, έχει ανέβει στην 10η θέση και έχει απομακρυνθεί από τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Κλοπ έχει 11 νίκες στα τελευταία 14 εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ατμόσφαιρα στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Πάρκ» είναι γνωστή και μπορεί να οδηγήσει τους παίκτες του Κλοπ σε εντυπωσιακά επίπεδα απόδοσης. Η Γιουβέντους έχει να αντιμετωπίσει την καθοριστική απουσία του Πίρλο. Φουλ επίθεση και καταιγιστικό ρυθμό από το πρώτο λεπτό θα επιβάλλουν  οι γηπεδούχοι θεωρώ ότι δεν μπορούν να αντέξουν σε τέτοιο ρυθμό οι παίκτες της Γιουβέντους. Ο Αλέγκρι δεν θεωρείται top class προπονητής και η τρέλα του Κλοπ πιστεύω θα υπερισχύσει. Ο άσος στο 2,25 θα είναι η επιλογή μας.


Σημαντική επιστροφή του Γιάγια Τούρε
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  OVER 3,5:  Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς πήρε σπουδαία νίκη στο Μάντσεστερ με 2-1 και πλέον δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. Οι «Καταλανοί» γενικότερα το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει χτυπήσει φόρμα, έχει ανέβει στην κορυφή της Πριμέρα, με την τριάδα Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι να έχει βρει τα πατήματα της. Από την άλλη η Σίτι δεν λέει να στρώσει αγωνιστικά με τίποτα, το Σάββατο έχασε από την νεοφώτιστη Μπέρλνι και ουσιαστικά είπε αντίο στις ελπίδες της για να παραμείνει και φέτος στην κορυφή της  Πρέμιερ Λιγκ. Πλέον κινδυνεύει να χάσει και την δεύτερη θέση με την Άρσεναλ και την Γιουνάιτεντ να καιροφυλακτούν. Σημαντική απουσία του Μπούσκετς για τους γηπεδούχους που τους αφήνει ευάλωτους μεσοαμυντικά. Η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν έχει επιλογές, για να διεκδικήσει την πρόκριση πρέπει να παίξε φουλ επίθεση, η άμυνα της όμως δύσκολα θα αντέξει, οπότε τα πολλά γκολ είναι επιλογή με το οver 3,5 να προσφέρεται στο 2,00. Επειδή οι Άγγλοι δεν είναι η Έλτσε αξίζει και ένα ποντάρισμα στο 3,00 του Χ2.

Δυάδα
ΜΟΝΑΚΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2   2,30
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ     1              2,25

Δυάδα
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER                2,10
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5       2,00

Τετράδα
ΜΟΝΑΚΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2   2,30
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ     1              2,25
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER                2,10
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5       2,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ          Χ2(Δ)     3,00

 ANYTIME SCORER
ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)             5,00

ΔΥΑΔΑ ΑΝΥΤΙΜΕ SCORER
ΡΟΪΣ (ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ)    2,75

ΖΙΡΟΥ (ΑΡΣΕΝΑΛ)            2,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου