Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ο ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ


Το ντεφορμάρισμα μας είναι δεδομένο το τελευταίο διάστημα, οι κουβάδες έχουν γίνει δεύτερη φύση μας και χρειαζόμαστε άμεσα... ένα καλό ταμείο. Με δεδομένο ότι η εβδομάδα που έρχεται είναι στοιχηματικά νεκρή λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων για τα ματς των Εθνικών, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για γίνει κάτι καλό.Τα δύο μεγάλα ντέρμπι  στην Primera και στην Premier League ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά εκτός από αυτά υπάρχουν σημεία...παντού για ποντάρισμα.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 2: To μεγάλο Εl Clasico που με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή ίσως κρίνει και τον τίτλο, ειδικότερα που νικήτρια βγει η Μπαρτσελόνα. Το 1,60 στον απλά δεν υπάρχει… όσο και ντεφορμέ να είναι η Ρεάλ και αντίστοιχα σε σούπερ κατάσταση η Μπάρτσα δεν γίνεται να ποντάρεις σε αυτό τον άσο. Αντίθετα θα πάμε με το διπλό που προκαλεί στο 4,75. Η Ρεάλ πλέον έχει ξανά στην ενδεκάδα της, τους πάρα πολύ σημαντικούς για την λειτουργία της Ράμος και Μόντριτς. Ενώ το γεγονός πως ο Μπούσκετς δύσκολα θα ξεκινήσει αφαιρεί από τους Καταλανούς ένα σημαντικό γρανάζι στην αμυντική λειτουργία. Το πιο σημαντικό όμως που μας οδηγεί στο διπλό, είναι η διαφορά ποιότητας στους δύο πάγκους… Ο Λούις Ενρίκε μπροστά στον Κάρλο Αντσελότι μοιάζει με μαθητούδι. Ο Ιταλός έχει φάει με το κουτάλι τέτοια ματς και ξέρει τον τρόπο να διαχειρίζεται την πίεση. Mιλάμε για τρία Τσάμπιονς Λιγκ, δύο διηπειρωτικά,τίτλους σε Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία... και από την άλλη ο Λούις Ενρίκε με μηδέν τρόπαια... μια αποτυχημένη χρονιά στην Ρόμα και θητεία στην Θέλτα και την Μπαρτσελόνα Β', ενώ είναι ξεκαθάρο πως η φετινή πορεία της ομάδας του είναι έργο των παικτών και όχι δικό του. Ο ίδιος λίγο πριν τις γιορτές όταν η ομάδα δεν τραβούσε... είχε πελαγώσει τα είχε βάλει με τον Μέσι και έφτασε ένα βήμα πριν την απόλυση. Τελικά υπάρχουν αρκετοί λόγοι να πάμε με το διπλό που όπως είπαμε και πριν το βρίσκουμε στο εξωπραγματικό 4,75.




Πιθανόν να συμβιβαστούν με την ισοπαλία οι Ρότζερς και Φαν Χάαλ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ: Το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ με τις δύο ομάδες να παλεύουν για μια θέση στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λίβερπουλ την συγκεκριμένη στιγμή είναι πιο φορμαρισμένη όμως και η Γιουνάιτεντ φέτος παρότι δεν παίζει συνεχώς καλά, βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία που δεν καταστρέφει καμία από τις δύο.

<

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ 1: Μεγάλο ντέρμπι στην Ολλανδία με την Αϊντχόβεν όμως να μην έχει  ουσιαστικό στόχο αφού έχοντας διαφορά 11 βαθμών από τον δεύτερο Άγιαξ έχει εξασφαλίσει τον τίτλο. Η Φέγενορντ στο κατάμεστο «Ντε Κάουπ» αποκτά δυναμική, θέλει την νίκη για να εδραιωθεί στην τρίτη θέση. Θα ποντάρουμε στον άσο που έχει επιβεβαιωθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με την Αϊντχόβεν να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι. 

Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στο Ντε Κάουπ



ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ-ΖΕΝΙΤ ΟVER: Ντέρμπι κορυφής στο ρωσικό πρωτάθλημα με την Ντιναμό να έρχεται από τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη το βράδυ από την Νάπολι (0-0) και να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Μοσχοβίτες θέλουν μόνο την νίκη για να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Ζενίτ αφού βρίσκονται στο -10 (έχοντας και ματς λιγότερο). Επιθετικά οι δύο ομάδες σφύζουν από ποιότητα και το οver θα μπει στο παιχνίδι μας.
Video με το ματς του πρώτου γύρου που ήρθε 3-2 υπέρ της Ζενίτ.




ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  2: Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, πρόκειται για έμπνευση με ρίσκο που εύκολα μπορεί να μας εκθέσει. Η Γκλάντμπαχ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο… και το 15,00 στο διπλό αξίζει ενός μικρού πονταρίσματος, άλλωστε οι Βαυαροί δεν έχουν κανένα λόγο να σκιστούν για την νίκη και το κίνητρο είναι μεγάλο για τα Πουλάρια.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2: Σε εκπληκτική κατάσταση η Φιορεντίνα, κυνηγάει στα ίσια την είσοδο στην τριάδα του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ την Πέμπτη ισοπέδωσε μέσα στην Ρώμη την Ρόμα και προκρίθηκε στους 8 του Europa League. H Oυντινέζε δεν έχει ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα. Το διπλό στο 2,20 είναι εξαιρετική επιλογή.

EMΠΟΛΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ: Δύο πάνω κάτω ισοδύναμες ομάδες που έχουν διαφορά ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού και χρειάζονται μερικούς ακόμα βαθμούς για να σωθούν οριστικά. Επίσης έχουν πολλές ισοπαλίες... με την Έμπολι να έχει τις περισσότερες στο Καμπιονάτο με 15 αλλά και την Σασουόλο να μην πάει πίσω με 11. Το ποντάρισμα στην ισοπαλία που είναι πάρα πολύ βολική για να αγνοηθεί.

Σύστημα 3-4
EMΠΟΛΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ 3,30
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ   3,50
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 2  4,50
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ 1  2,50

Δυάδα
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ-ΖΕΝΙΤ 1,85

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2  15,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου