Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ο ΞΕΜΥΑΛΙΣΜΕΝΟΣ AΓΙΑΞ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΣΕΡΚΛ


Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για χτες... ο απόλυτος κουβάς, ούτε καν το σκεφτήκαμε ότι μπορεί να πληρωνόμασταν με το 0 στα 5 δεν πας πουθενά, δεν πτοούμαστε όμως το ξεπερνάμε και πάμε στο εξαιρετικό  σημερινό κουπόνι που προσφέρει αρκετά σημεία. Πάμε να δούμε τα έξι που ξεχωρίσαμε:


Ο Μάρτενς βγάζει πλέον το ψωμί του στην Σερκλ Μπριζ
ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΜΑΛΙΝ 1: Τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο και ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Σερκλ Μπριζ θέλει μόνο για να ελπίζει πως θα αποφύγει τα μπαράζ παραμονής. Η Μαλίν είναι αδιάφορη θα βρίσκεται σίγουρα στα πλέι οφ για μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι έχει ανεβάσει την απόδοση του άσου στο 2,70, θα  ποντάρουμε λοιπόν στην Σερλκ Μπριζ του Μάρτενς που έχει τεράστιο κίνητρο.

 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός σκοράρουν με ευκολία
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ G/G: Ένας άνετος βαθμολογικά ΠΑΣ που στους Ζωσιμάδες παίζει επιθετικά με 10 over σε 13 ματς απέναντι στον Παναιτωλικό που μετά την ήττα από την Κέρκυρα στο Αγρίνιο κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Το γκολ-γκολ στο 2,00 είναι επιλογή.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΑΓΙΑΞ 1:H Xέρενφεν που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και από τέσσερις σερί νίκες στην έδρα της υποδέχεται τον Άγιαξ που είναι ξεκάθαρο πως αυτήν στιγμή έχει το μυαλό του στα ματς με την Ντνιέπρ για το Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη ηττήθηκε στην Ουκρανία με 1-0 και ο επαναληπτικός την προσεχή Πέμπτη στο Άμστερνταμ είναι αυτό που καίει τον Ντε Μπουρ, άλλωστε δήλωσε πως στόχος είναι να φτάσουν στον τελικό. Στο πρωτάθλημα έτσι και αλλιώς ο Αίαντας βρίσκεται στο -11 από την Αϊντχόβεν και στο + 8 από την Φέγενορντ και μοιάζει να μην έχει κάποιο ορατό στόχο. Άσος λοιπόν για την Χέρενφεν που θέλει να μπει στην πρώτη εφτάδα.

BEΡΟΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ 2: H Nάπολι πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια για δώρα... αφού η Λάτσιο την έπιασε στην βαθμολογία ενώ καραδοκούν και η Σαμπντόρια με την Φιορεντίνα, θα είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Μπενίτεθ να χάσει την τρίτη θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βερόνα αν και προέρχεται από καλό σερί με τρία ματς χωρίς ήττα δεν μπορεί να φοβίζει τον εκστασιασμένο Ιγκουαΐν (3 γκολ την Πέμπτη απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας) και την παρέα του. Θα πάμε με το διπλό στο 1,90.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1: Mετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ η Γκλάντμπαχ έχει χρόνο να παίρνει τις απαραίτητες ανάσες και να κυνηγήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο παίζουν τα Πουλάρια και στο Μπορούσια Πάρκ έχουν 8 νίκες 12 ματς. Το  Αννόβερο της μίας νίκης στα 13 τελευταία ματς δύσκολα θα αντέξει.

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΥΩΝ ΟVER: Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά και διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις στο Σαμπιονά από 46 γκολ αμφότερες. Οι δύο τους έχουν τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα, 18 η Μαρσέιγ, 16 η Λυών. Είναι τέτοια η φιλοσοφία του Μπιέλσα που θα ψάξει με κάθε τίμημα για τους γηπεδούχους. Αν δεν προκύψει οver θα μιλάμε για έκπληξη...

Δυάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ G/G       2,00
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1      1,75

Δυάδα
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΥΩΝ ΟVER    1,80
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΑΓΙΑΞ 1         2,50

Δυάδα
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΥΩΝ ΟVER    1,80
ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΜΑΛΙΝ 1                2,70


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου