Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΑΧΤΑΡ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ



H Πόρτο το παράκανε χτες... την διέλυσε την Βασιλεία με ένα γκολ παραπάνω από ότι έπρεπε για να μας χαλάσει τα 2-3 γκολ, σχεδόν όλες οι ευκαιρίες της μπήκαν γκολ... μάλιστα και τα τέσσερα ήταν γκολάρες, τα δύο με απευθείας φάουλ και τα άλλα δύο με σουτ έξω από την περιοχή. Εκεί που έγινε μεγάλο πάρτι ήταν στην Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ όχι μόνο δεν ξύπνησε αλλά κόντεψε να πάθει μεγάλο σοκ. Έστω και έτσι πιάσαμε το οver 3,5 και φυσικά τα δύο γκολ από τον Ρονάλντο που αν δεν ήταν και αυτός... τώρα η Βασίλισσα μάλλον δεν θα ήταν στα προημιτελικά. Σήμερα θα ψάξουμε ένα θαύμα με την Σαχτάρ και φυσικά θα ποντάρουμε στον κυνικό Μr Μουρίνιο. 

Λέτε να την πατήσει ο Πεπ;
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ G/G: H Σαχτάρ στο πρώτο ματς παίζοντας υποδειγματικά άμυνα κράτησε στο 0-0 την Μπάγερν. Ο Λουτσέσκου απαρνήθηκε... το επιθετικό στυλ της ομάδας του με τους Λατινοαμερικάνους και δικαιώθηκε. Πίεσε ασφυχτικά στα χαφ, έκλεισε όλους τους χώρους και δεν άφησε τους Βαυαρούς σε καμία περίπτωση να πάρουν ανάσα και να κάνουν το παιχνίδι τους. Πλέον οι Ουκρανοί μπορούν να ελπίζουν για την πρόκριση στο Μόναχο, έστω και αν κάτι τέτοιο μοιάζει με θαύμα. Η Μπάγερν στο κέντρο έχει πρόβλημα... αφού δεν έχει αμυντικό χαφ. Η τριάδα θα είναι ο Σβάινσταϊγκερ, ο Αλάμπα και μπροστά τους ο Μίλερ. Τιμωρημένος είναι ο Τσάμπι Αλόνσο και τραυματίες, ο Λαμ, ο Τιάγκο και ο Τσάβι Μαρτίνεθ. Είναι δεδομένο πως μεσοεπιθετικά η Σάχταρ έχει ταχύτητα και ποιότητα με την τριάδα Λούις Αντριάνο, Ντάγκλας Κόστα και Άλεξ Τεξέιρα. Βλέπεις αυτό το 1,16 στον άσο... και γελάς, εντάξει φαβορί η Μπάγερν αλλά δεν παίζει με τα άσπρα χώματα νοκ άουτ φάση Τσάμπιονς Λιγκ είναι. Ο Γκουαρντιόλα είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς, όμως πολλές φορές έχει αποδειχτεί πως δεν είναι σκακιστής... σε τέτοια ματς έχει πάθει πολλές πανωλεθρίες (θυμηθείτε τι έπαθε πέρυσι από τον Αντσελότι) και την πατάει γιατί συνήθως δεν έχει plan B αν κάτι στραβώσει.Δέχομαι να πάρω το ρίσκο, ξέροντας πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εκτεθώ. Πάω λοιπόν με το μπαμ και την πρόκριση για την Σαχτάρ στο 7,00. Για τους πιο τρελούς υπάρχει και το 21,00 στο διπλό, ενώ για τους πιο λογικούς το γκολ-γκολ του 2,50.

Δύσκολα θα νικήσει ο Σουηδός τον Πορτογάλο
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1: Η Παρί έχασε την ευκαιρία στο πρώτο ματς να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και όμως έμεινε στο 1-1. Τώρα πλέον το μπαλάκι έχει πέσε στα χέρια του Μουρίνιο και ο Πορτογάλος πολύ δύσκολα θα το πετάξει άουτ. Πέρυσι ο Μπλαν δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση με σκορ στο πρώτο ματς 3-1... πως θα τα καταφέρει φέτος; H Τσέλσι έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, αλλά και νίκης. Η Παρί κάποια στιγμή θα ανοιχτεί καθώς το 0-0 δεν της δίνει πρόκριση και νομίζω κάπου εκεί θα την πατήσει. Ο Ντάβιντς Λούις... θέλει να αποδείξει στον Μουρίνιο ότι κακώς τον πούλησε, όμως ο Βραζιλιάνος παίζει με τόσο ενθουσιασμό που του κάνει κακό, δεν αποκλείω να είναι ο μοιραίος για την ομάδα του. Όσο και να προσπαθήσει ο Ιμπραΐμοβιτς μόνος του δεν μπορεί να πάρει την πρόκριση. Θα ποντάρουμε στον άσο του 2,00.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ 1-1: Μπροστά σε 70.000 οπαδούς της ΑΕΚ θα γίνει η αναμέτρηση με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα μετά το 1-1 του πρώτου ματς. Ο Δέλλας ξέρει πως η ομάδα υπερτερεί σε τρεξίματα και ακολουθήσει την συνταγή του πρώτου ματς με πίεση σε όλο το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός όμως έχει την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστεί την καυτή ατμόσφαιρα, ενώ η νεανική ΑΕΚ ίσως λυγίσει υπό το βάρος... της εξέδρας. Θα πάμε με το 1-1 και την παράταση.



Δυάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1  2,10
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΧΤΑΡ  G/G  2,50


Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΧΤΑΡ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΑΧΤΑΡ   7,00

 Ακριβές σκορ 
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2-1 9,00

Ακριβές Σκορ
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1   6,50



*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου