Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

EXEI KAI TO ΕUROPA LEAGUE ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ



Φάγαμε γερή σφαλιάρα χτες, η αλήθεια να λέγεται. Εντάξει όταν έχεις ποντάρεις στο θαύμα της Σαχτάρ θες και λίγο τύχη μαζί σου, όταν στο 3' τρως κόκκινη πέναλτι...μετά είναι δεδομένο πως θα εκτεθείς. Εκεί που πόνεσε πιο πολύ ήταν η Τσέλσι και πόνεσε γιατί εκεί που ποντάραμε στον Μουρίνιο δηλαδή, από εκεί ήρθε η ήττα. Ο Πορτογάλος έχει τεράστια ευθύνη για τον χτεσινό αποκλεισμό...έβλεπε το κακό να έρχεται και δεν έκανε κάτι για να αλλάξει την ροή του αγώνα.
Καλό το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ έχει την χάρη του, με τα ζευγάρια της φάσης των «16» να παρουσιάζουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και ελπίζουμε να αποδειχτούν πιο κερδοφόρα... από το Τσάμπιονς Λιγκ.



EBEΡΤΟΝ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1:  Η Έβερτον διανύει μια μέτρια χρονιά, καθώς στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην 14η θέση και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το Γιουρόπα Λιγκ όμως σύμφωνα και με τον προπονητή των «ζαχαρωτών» , Ρομπέρο Μαρτίνες είναι σημαντικός στόχος. Θα ποντάρουμε στον άσο αφού στο «Γκούντισον Πάρκ» η Έβερτον είναι δυνατή, η Ντιναμό Κιέβου έχει σημαντικές απουσίες με τους  Μπελχαντά, Ριμπάλκα, να είναι τιμωρημένοι και τον Λενς να είναι τραυματίας.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΙΝΤΕΡ G/G: Το σετ αποδόσεων… υποτιμά ξεκάθαρα το όνομα, την φανέλα και την ιστορία της Ίντερ. Σίγουρα η Βόλφσμπουργκ παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο μέσα στο 2015, όμως προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από 15 ματς, 1-0 από την Άουγκσμπουργκ το Σάββατο. Η Ίντερ την Κυριακή το βράδυ έβγαλε «μέταλλο» και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην έδρα της Νάπολι παρότι βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ στο 64’. Επιθετικά παίζουν και οι δύο και το γκολ-γκολ είναι σίγουρα επιλογή, όμως μπορεί να γίνει συζήτηση και για το Χ2 της Ίντερ στο 2,30.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ G/G: Ο Ισπανικός εμφύλιος μας προδιαθέτει για αναμέτρηση με ρυθμό φάσεις και γκολ. Οι δύο τους έχουν έφεση στο επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορούν εύκολα να μας δώσουν εύκολα το γκολ-γκολ του 1,80, προέρχονται άλλωστε από νίκες στο πρωτάθλημα που έχουν σκοράρει από τέσσερα γκολ.

ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ G/G: Η Νάπολι την Κυριακή παρουσίασε και πάλι τα γνωστά συμπτώματα αφέλειας, αφού κατάφερε να μην κερδίσει την Ίντερ παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο 65’ και πλέον έχει συγκάτοικο στην τρίτη θέση την Λάτσιο. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ με αποτέλεσμα να χάνει εύκολα βαθμούς. Η Ντιναμό Μόσχας έχει εξαιρετική ποιότητα με τους Βαλμπουενά, Ντζούτζακ, Κοκόριν και Ιονόφ να μπορούν να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ και να μα δώσουν το γκολ-γκολ του 1,85.


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ 1: Η Φιορεντίνα την Δευτέρα γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 13 ματς, με το 4-0 από την Λάτσιο να έρχεται φυσιολογικά, αφού η ομάδα του Μοντέλα λύγισε από την κούραση των συνεχόμενων αναμετρήσεων, αλλά και του φυσιολογικού rotation που έγινε. Η Ρόμα σέρνεται αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα (11 ισοπαλίες στα τελευταία 15 ματς). Θα ποντάρουμε στον άσο για τους «Βιόλα», που δείχνουν να θέλουν πιο πολύ την διάκριση στον θεσμό και ψάχνουν εξιλέωση μετά την βαριά ήττα της Δευτέρας.

Δυάδα
EBEΡΤΟΝ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1   2,30
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΙΝΤΕΡ G/G     1,72

Δυάδα
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ G/G              1,80
ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ G/G            1,85

Μονό αποδεκτό
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ 1   2,40

Σύστημα 3-4-5 Anytime Scorer
BAΛΜΠΟΥΕΝΑ (ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ)  6,00
ΣΑΛΑΧ (ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ)  4,00
ΣΑΚΙΡΙ (ΙΝΤΕΡ) 4,33
ΛΟΥΚΑΚΟΥ (ΕΒΕΡΤΟΝ) 2,50
ΧΟΥΛΚ (ΖΕΝΙΤ)  2,50


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου