Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΞΥΠΝΑ Η ΡΕΑΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ


Μια χαρά μας έκατσε το χτεσινό ταμειάκι με την δυάδα μας με τον άσο της Λάτσιο και τα 2-3 γκολ στο Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ, το χρειαζόμασταν μετά τους κουβάδες του Σαββατοκύριακου. Διήμερο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε μπροστά μας με τους τέσσερις επαναληπτικούς να έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον... και με εξαίρεση την Ρεάλ στους υπόλοιπους είναι ανοιχτή βέβαια και η πρόκριση. Πάμε να δούμε τα τέσσερα ζευγάρια.



Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει
ΡΕΑΛ-ΣΑΛΚΕ ΟVER 3,5: Η Ρεάλ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου ματς στην Γερμανία. Η Βασίλισσα όμως το τελευταίο διάστημα προβληματίζει δυσάρεστα με τις εμφανίσεις της. Το Σάββατο γνώρισε την ήττα στο Μπιλμπάο, ενώ είχε προηγηθεί και το εντός έδρας 1-1 με την Βιγιαρεάλ, αποτελέσματα που την έριξαν από την κορυφή. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι η αδυναμία που παρουσιάζει να δημιουργήσει φάσεις, ο Ρονάλντο σε κακή κατάσταση και οι απουσίες των Μόντριτς και Χάμες Ροντρίγκες κοστίζουν. Από την άλλη η Σάλκε ουσιαστικά κατεβαίνει στο Μπερναμπέου χωρίς άγχος αφού δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ στο πρωτάθλημα με το 3-1 επί της Χόφενχαϊμ επανήρθε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Ντόρτμουντ. Περιμένω από τους παίκτες του Αντσελότι ξέσπασμα, ενώ ο Μόντριτς επιστρέφει (μάλλον ως αλλαγή). Ο Ντι Ματέο δεν έχει κανένα λόγο να παίξει κατενάτσιο και μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε ένα ματς με γκολ. Εκτός από το οver 3,5, σκορ 3-1 θα ποντάρω και στην αφύπνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο, το να πετύχει ο Πορτογάλος δύο γκολ πληρώνει 2,50.

Φορμαρισμένος ο ταχύτατος Τέγιο της Πόρτο
ΠΟΡΤΟ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: H Πόρτο έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-1 του πρώτου ματς στην Ελβετία. Αυτό έδειξε και η εικόνα των δύο ομάδων. Η Βασιλεία προηγήθηκε νωρίς και στην συνέχεια... δεν ξαναείδε την εστία του Φαμπιάνο, τέλειωσε την αναμέτρηση μόλις με μία τελική στο τέρμα (το γκολ). Η Πόρτο πίεσε για την ισοφάριση, είχε 15 τελικές, ένα κακώς ακυρωθέν γκολ και 62% κατοχή μπάλας. Για τους Ελβετούς φάνηκαν ξεκάθαρα οι απώλειες των Ντίε και Ντιάζ από τα χαφ, δύο παίκτες βασικότατοι που αποχώρησαν τον Ιανουάριο και δεν καλύφτηκαν τα κενά τους ποτέ. Οι Δράκοι είναι ξεκάθαρα πιο ποιοτική ομάδα, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και έχουν το υπέρ τους σκορ. Θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι δεν θα παίξουν φουλ επίθεση από την αρχή, θα περιμένουν κάποια στιγμή να βγει από το καβούκι της η Βασιλεία και να χτυπήσουν στην κόντρα. Η απουσία του Τζάκσον Μαρτίνες είναι σημαντική, αλλά και ο αντικαταστάτης του, Αμπουμπακάρ έχει εξαιρετικά στοιχεία και περιμένει τις ευκαιρίες του για να λάμψει. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ ως βασική επιλογή, για σκορ το 2-0, ενώ σκόρερ ο Αμπουμπακάρ αλλά και ο ταχύτατος και φορμαρισμένος Τέγιο επίσης είναι καλή περίπτωση.

Λέτε να την πατήσει ο Πεπ;
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ G/G: H Σαχτάρ στο πρώτο ματς παίζοντας υποδειγματικά άμυνα κράτησε στο 0-0 την Μπάγερν. Ο Λουτσέσκου απαρνήθηκε... το επιθετικό στυλ της ομάδας του με τους Λατινοαμερικάνους και δικαιώθηκε. Πίεσε ασφυχτικά στα χαφ, έκλεισε όλους τους χώρους και δεν άφησε τους Βαυαρούς σε καμία περίπτωση να πάρουν ανάσα και να κάνουν το παιχνίδι τους. Πλέον οι Ουκρανοί μπορούν να ελπίζουν για την πρόκριση στο Μόναχο, έστω και αν κάτι τέτοιο μοιάζει με θαύμα. Η Μπάγερν στο κέντρο έχει πρόβλημα... αφού δεν έχει αμυντικό χαφ. Η τριάδα θα είναι ο Σβάινσταϊγκερ, ο Αλάμπα και μπροστά τους ο Μίλερ. Τιμωρημένος είναι ο Τσάμπι Αλόνσο και τραυματίες, ο Λαμ, ο Τιάγκο και ο Τσάβι Μαρτίνεθ. Είναι δεδομένο πως μεσοεπιθετικά η Σάχταρ έχει ταχύτητα και ποιότητα με την τριάδα Λούις Αντριάνο, Ντάγκλας Κόστα και Άλεξ Τεξέιρα. Βλέπεις αυτό το 1,16 στον άσο... και γελάς, εντάξει φαβορί η Μπάγερν αλλά δεν παίζει με τα άσπρα χώματα νοκ άουτ φάση Τσάμπιονς Λιγκ είναι. Ο Γκουαρντιόλα είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς, όμως πολλές φορές έχει αποδειχτεί πως δεν είναι σκακιστής... σε τέτοια ματς έχει πάθει πολλές πανωλεθρίες (θυμηθείτε τι έπαθε πέρυσι από τον Αντσελότι) και την πατάει γιατί συνήθως δεν έχει plan B αν κάτι στραβώσει.Δέχομαι να πάρω το ρίσκο, ξέροντας πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εκτεθώ. Πάω λοιπόν με το μπαμ και την πρόκριση για την Σαχτάρ στο 7,00. Για τους πιο τρελούς υπάρχει και το 21,00 στο διπλό, ενώ για τους πιο λογικούς το γκολ-γκολ του 2,50.

Δύσκολα θα νικήσει ο Σουηδός τον Πορτογάλο
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1: Η Παρί έχασε την ευκαιρία στο πρώτο ματς να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και όμως έμεινε στο 1-1. Τώρα πλέον το μπαλάκι έχει πέσε στα χέρια του Μουρίνιο και ο Πορτογάλος πολύ δύσκολα θα το πετάξει άουτ. Πέρυσι ο Μπλαν δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση με σκορ στο πρώτο ματς 3-1... πως θα τα καταφέρει φέτος; H Τσέλσι έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, αλλά και νίκης. Η Παρί κάποια στιγμή θα ανοιχτεί καθώς το 0-0 δεν της δίνει πρόκριση και νομίζω κάπου εκεί θα την πατήσει. Ο Ντάβιντς Λούις... θέλει να αποδείξει στον Μουρίνιο ότι κακώς τον πούλησε, όμως ο Βραζιλιάνος παίζει με τόσο ενθουσιασμό που του κάνει κακό, δεν αποκλείω να είναι ο μοιραίος για την ομάδα του. Όσο και να προσπαθήσει ο Ιμπραΐμοβιτς μόνος του δεν μπορεί να πάρει την πρόκριση. Θα ποντάρουμε στον άσο του 2,00.

Δυάδα
ΡΕΑΛ-ΣΑΛΚΕ ΟVER 3,5  2,00
ΠΟΡΤΟ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00

Δυάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1  2,00
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΧΤΑΡ  G/G  2,50

Tετράδα
ΡΕΑΛ-ΣΑΛΚΕ ΟVER 3,5  2,00
ΠΟΡΤΟ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1  2,00
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΧΤΑΡ  G/G  2,50

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΑΧΤΑΡ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΑΧΤΑΡ   7,00

Σύστημα 2-3 Ακριβές σκορ 
ΡΕΑΛ-ΣΑΛΚΕ 3-1  10,00
ΠΟΡΤΟ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2-0 6,00
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2-1 9,00

Αnytime Scorer
ΠΟΡΤΟ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΤΕΓΙΟ)  3,40

Να σκοράρει δύο γκολ
ΡΕΑΛ-ΣΑΛΚΕ (Κ.ΡΟΝΑΛΝΤΟ)  2,50

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου