Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Η... ΚΥΡΙΑ




Το Εuropa League αποδείχτηκε εξαιρετικά κερδοφόρο, μας έδωσε πίσω τα χαμένα του Champions League και με το παραπάνω... Αν δεν είχε ισοφαριστεί και η Φιορεντίνα θα μιλάγαμε για το απόλυτο με το στα 5 στα 5. Χτες πήραμε το απαραίτητο ρεπό μας και σήμερα επιστρέφουμε, έχουμε ξεχωρίσει πέντε σημεία για να κάνουμε παιχνίδι, πάμε να τα αναλύσουμε:


ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1: Ο ΠΑΟΚ προδομένος ακόμα μια φορά από την κάκιστη αμυντική του λειτουργία έχασε στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό δεχόμενος τέσσερα γκολ. Ο Κάτσε θα δέσει το κέντρο και θα απελευθερώσει τον Νομπόα. Ο Αστέρας πήρε την νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, όμως εκτός έδρας παρουσιάζει ένα μέτριο πρόσωπο από την αρχή της χρονιάς, με  7 ήττες σε 12 ματς. Ματς μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ θα ποντάρουμε στον άσο.

ΛΕΣΤΕΡ –ΧΑΛ ΟVER:  Η Λέστερ δεν έχει άλλα περιθώρια, βρίσκεται στην τελευταία θέση και στο -7 από την σωτηρία. Το σημερινό ματς με την Χαλ είναι τελικός, αφού είναι από τα ματς που πρέπει να πάρει για να ελπίζει σε σωτηρία. Αναγκαστικά θα παίξει επιθετικά και η Χαλ μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα με τον φορμαρισμένο Εντόι μπορεί να απειλήσει. Πιθανό να δούμε ματς με γκολ, με το οver να καλοπληρώνει στο 2,25.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΖ 1: Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία την φετινή χρονιά η Άουγκσμπουργκ, αφού μετά από ένα σερί με 4 ματς χωρίς νίκη έσπασε το αήττητο της Βόλφσπουργκ με το 1-0 της προηγούμενη εβδομάδα. Στο «SGL ARENA» είναι πανίσχυρη με 8 νίκες σε 12 ματς και κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο αφού βρίσκεται στην έκτη θέση. Από την άλλη η Μάιντζ είναι φανερό πως είναι ντεφορμέ με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς και μόλις μία νίκη σε 12 ματς εκτός έδρας. Δίκαιος άσος για την Άουγκσμπουργκ στο 1,95.

Σε εξαιρετική απόδοση το διπλό της Σάλκε στο Βερολίνο
ΧΕΡΤΑ-ΣΑΛΚΕ 2: Την μισή από την δυναμική και την αποφασιστικότητα που έδειξε η Σάλκε το βράδυ της Τρίτης στο Μπερναμπέου το διπλό απέναντι στην μέτρια Χέρτα θα έρθει εύκολα. Ενισχύεται μάλιστα με την επιστροφή του Μπόατενγκ η ομάδα του Ντι Ματέο. Το διπλό που έχει κάνει την εμφάνιση του και πέντε φορές στα τελευταία μεταξύ τους στο Βερολίνο θα είναι η επιλογή μας, μάλιστα πληρώνει πάνω από 2,60.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1: Η Γιουβέντους από την περασμένη Δευτέρα ουσιαστικά στέφτηκε πρωταθλήτρια με την διαφορά από την Ρόμα πλέον να είναι στο +11. Το ματς με την Ντόρτμουντ  για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη πλέον είναι αυτό που καίει . Ο Αλέγκρι θα κάνει rotation και πιθανόν εκτεταμένο, ο Πογκμπά είναι τιμωρημένος, ο Τέβες πιθανό να μείνει εκτός και γενικότερα υπάρχει μια χαλαρότητα για το σημερινό ματς,σαν εκδρομούλα για την Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου.  Η Παλέρμο φέτος παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο, έχει σωθεί που ήταν ο στόχος και πλέον κάνει το… κομμάτι του και στην Σικελία έχει μόλις μία ήττα φέτος από την Λάτσιο τον Σεπτέμβριο. Ο άσος με ρίσκο θα μπει στο παιχνίδι μας.

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1       1,75
ΛΕΣΤΕΡ –ΧΑΛ ΟVER        2,25

Δυάδα
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΖ 1      1,95
ΧΕΡΤΑ-ΣΑΛΚΕ 2                 2,62

Μονό αποδεκτό
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1          4,75

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου