Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE



H Πόρτο κυριάρχησε στην Ελβετία επί της Βασιλείας όμως έμεινε στο 1-1 και μας έστειλε στον κουβά. Οι δράκοι είχαν 15 τελικές έναντι μόλις μίας(το γκολ) των γηπεδούχων, είχαν 60% κατοχή μπάλας, δύο ακυρωθέν γκολ και ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Στην Γερμανία το ματς κύλησε όπως ακριβώς περιμέναμε... και αν έμπαινε το δοκάρι της Σάλκε θα είχαμε πιάσει εκτός από τα 2-3 γκολ και το ακριβές σκορ. Στο Εργοτέλης-Πανιώνιος τα πάντα ήρθαν φυσιολογικά, τρύπιες άμυνες και 2-2 με το οver στο 2,30 να είναι δώρο. Φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, με ζευγάρια που προκαλούν ενδιαφέρον.


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2: Η Βιγιαρεάλ  μετά το απίστευτο σερί των 28 ματς που έβρισκε δίχτυα την Κυριακή το χάλασε με την ήττα με 2-0 από την Βαγιεκάνο. Έδειξε για πρώτη φορά μετά από καιρό να μην έχει δυνάμεις, κάτι λογικό αφού έχει να αντεπεξέλθει σε τρεις διοργανώσεις αφού βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η Σάλτσμμπουργκ εντυπωσίασε στους ομίλους με πέντε νίκες και μία ισοπαλία και 21 γκολ ενεργητικό. Οι Αυστριακοί έχασαν στις μεταγραφές τους σημαντικούς Άλαν και Κάμπλ, όμως και πάλι οι αποδόσεις που βρίσκουμε το διπλό είναι ξεκάθαρα λάθος. Η Βιγιαρέαλ δείχνει να κάνει μια μικρή αγωνιστική κοιλιά και το 6,50 στο διπλό είναι πρόκληση.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER: Κοντράρονται δύο ομάδες με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά. Χαρισματικές επιθέσεις και προβληματικές άμυνες που τους κοστίζουν βαθμούς. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν δυναμική από την άλλη η Νάπολι προέρχεται από την οδυνηρή ήττα με 3-1 από την Παλέρμο. Το οver στο 1,95 μοιάζει καλή επιλογή.

ΣΕΛΤΙΚ-ΙΝΤΕΡ 2:  Όσο σεβασμός και να υπάρχει στην έδρα της Σέλτικ είναι ξεκάθαρα πως έχει χάσει αρκετά σε ποιότητα τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγο έλλειψης ανταγωνισμού με την απουσία της Ρέιντζερς στο προσκήνιο. Η Ίντερ σίγουρα δεν είναι ομάδα που εμπιστεύεσαι εύκολα, όμως έδειξε στα δύο τελευταία πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση (3-0 την Παλέρμπο και 4-1 την Αταλάντα εκτός έδρας). Το Γιουρόπα Λιγκ είναι σίγουρα στόχος για τον Μαντσίνι και μπορεί να φύγει με σκορ πρόκρισης από σήμερα.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Από τα σημαντικά ζευγάρια της φάσης των «32» με τις δύο ομάδες να είναι από τα μεγάλα ονόματα που συνεχίζουν. Είναι βέβαιο πάντως πως τόσο ο Ποκετίνο, όσο και ο Μοντέλα θα κάνουν rotation αφού στο πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες κυνηγούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα θα καθαρίσει η πρόκριση από σήμερα, η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πολλά ενδεχόμενα.

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο παίζει η Γκλάντμπαχ
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2:  Για την Γκλάντμπαχ τα έχουμε πει πολλές φορές, έχει εξαιρετική ομάδα παίζει φοβερό ποδόσφαιρο. Βρίσκεται στην τρίτη θέση στην Μπουντεσλίγκα και προέρχεται από την δύσκολη νίκη επί της Κολωνίας με 1-0 με το γκολ στο 90’ από τον Τζάκα. Το μειονέκτημα της είναι ότι είναι δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες. Η Σεβίλλη σίγουρα δεν καμιά ομάδα της πλάκας, αλλά το 4,75 στο διπλό για τους Γερμανούς που θα βρουν χώρο είναι καλή επιλογή. Έχουμε προτείνει πριν καιρό την Γκλάντμπαχ και για κατάκτηση της διοργάνωσης στο 26,00.

Μονό αποδεκτό
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2    6,25

Μονό αποδεκτό
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2            4,75

Μονό αποδεκτό
ΣΕΛΤΙΚ-ΙΝΤΕΡ 2 2,50

Δυάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER             1,95

Κατάκτηση Γιουρόπα Λιγκ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ   26,00


*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου