Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΥΛ Η ΣΑΛΚΕ ΤΟΥ ΝΤΙ ΜΑΤΕΟ


Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να κυλήσει έτσι το ματς στην Ουκρανία και οφείλω να παραδεχτώ πως το γεγονός πως οι Βραζιλιάνοι της Σαχτάρ πήγαν το ματς στην δύναμη στα πολλά φάουλ είναι κάτι που δεν περίμενα. Τα κατάφεραν πάντως έβγαλαν τους παίκτες του Γκουαρδιόλα εκτός ρυθμού τους εκνεύρισαν και πήραν ένα αποτέλεσμα που τους δίνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης. Στο Παρίσι από την άλλη όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε. Ανώτερη η Παρί και με περισσότερο πάθος,η κυνική Τσέλσι του Μουρίνιο πήρε αυτό που ήθελε... πετυχαίνοντας μάλιστα ένα γκολ βγαλμένο από το διεστραμμένο μυαλό του Μουρίνιο, σέντρα ο Τέρι, τακουνάκι ο Κέιχιλ, κεφαλιά ο Ιβάνοβιτς και γκολ, οι τρεις αμυντικοί συνεργάστηκαν άρτια... αλλά στην επίθεση. Στοιχηματικά βγάλαμε το Χ και το σκορ στο Παρίσι και κλείσαμε θετικά την βραδιά.Για σήμερα τώρα δεν έχουμε κάτι καινούριο έχουμε αναλύσει από χτες το δύο ζευγάρια... απλά προσθέτουμε και την σφήνα της Σούπερ Λιγκ στο παιχνίδι μας.




To μεγάλο κανόνι της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνες
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ 2: Η Βασιλεία προκρίθηκε στους «16» αφήνοντας έξω την Λίβερπουλ, μάλιστα την τελευταία αγωνιστική των ομίλων πήρε την ισοπαλία στο Άνφιλντ που τις έδωσε την πρόκριση. Στην έδρα της έχει κερδίσει στην Ευρώπη στα τελευταία 7 ματς ομάδες όπως η Βαλένθια, Τσέλσι και Λίβερπουλ, έχοντας μοναδική ήττα από την Ρεάλ. Δύο σημαντικές απώλειες τον Ιανουάριο, με τους δύο βασικούς αμυντικούς του χαφ, με τους Ντιέ και Ντίαζ να αποχωρούν για Στουτγάρδη και Αμβούργο αντίστοιχα. Δύο σημαντικές απώλειες που δεν αναπληρώθηκαν. Από την άλλη η Πόρτο στην Πορτογαλία συνεχίζει το κυνήγι της Μπενφίκα και βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει στην διοργάνωση την κλήρωση με την Βασιλεία. Θα ποντάρουμε στο διπλό, καθώς οι «δράκοι» υπερτερούν τόσο σε ποιότητα, τόσο και σε εμπειρία από τους Ελβετούς που είναι αποδυναμωμένοι στο χώρο του κέντρου, ενώ τιμωρημένος είναι και ο βασικότατος κεντρικός αμυντικός Σερ. Το διπλό στο 2,40 θα είναι η επιλογή μας.

Δύσκολα θα δούμε κάτι αντίστοιχο με το περσινό 1-6
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ρεάλ είναι ξεκάθαρο πως περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος που σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες που έχει λόγο τραυματισμών την κάνουν ιδιαίτερη ευάλωτη. Ο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες, Σέρχιο Ράμος και Κεντίρα, επιστρέφει όμως ο Πέπε και αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα. Η Σάλκε με τον Ντι Ματέο έχει σφίξει αρκετά, σε 4 ματς στην Μπουντεσλίγκα μετά την διακοπή μετράει 4 under. Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Φαρφάν, Ντράξλερ ενώ αμφίβολος είναι ο Χούντελαρ που έχει ίωση. Ο Αντσελότι ξέρει πως η ομάδα του δεν είναι καλά και λογικά θα παραταχθεί με συντηρητική τακτική, κάτι που είναι δεδομένο πως θα κάνουν και οι γηπεδούχοι που θα παραταχθούν με 3 στην άμυνα. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟVER: Eξ αναβολής αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο είναι η κακή τους αμυντική λειτουργία, με τον Εργοτέλη να προέρχεται από έξι σερί οver και να έχει την χειρότερη άμυνα με 46 γκολ παθητικό. Ο Πανιώνιος προέρχεται από μεγάλο διπλό στα Γιάννινα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα αφήσουν στην άμυνα οι γηπεδούχοι που θα ψάξουν την νίκη.

Δυάδα
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ   2,20
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ 2   2,40


Σύστημα 2-3-4 Ακριβές σκορ (ΑΠΟ ΧΤΕΣ)
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ           1-1          6,00
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΤΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ         1-3          12,00
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ  0-1    6,50
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 1-2   8,00

Δυάδα Anytime Scorer
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ      ΙΣΚΟ      3,50
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ             Τ.ΜΑΡΤΙΝΕΣ       2,50

Μονό αποδεκτό
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟVER  2,30

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου