Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


To γκολ της Σέλτικ στο 94' μας στέρησε ένα καλό ταμείο χτες, καθώς η δυαδούλα με το οver της Νάπολι και τα 2-3 γκολ στο Τότεναμ-Φιορεντίνα βγήκε εύκολα. Λίγες επιλογές σήμερα... με τρεις ομάδες που μεσοβδόμαδα έχουν ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ (Μονακό, Ντόρτμουντ και Γιουβέντους).


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Γιουβέντους δείχνει να μην έχει αντίπαλο στην Ιταλία, καθώς η Ρόμα που φαινόταν ότι θα μπορούσε να την απειλήσει… μετράει 5 ισοπαλίες στα τελευταία 6 ματς και βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω της. Η «Κυρία» μη νοιώθοντας πίεση έδειξε σημάδια χαλάρωσης και την προηγούμενη Κυριακή που έμεινε στο 2-2 με την Τσεζένα. Το μυαλό του Αλέγκρι και των ποδοσφαιριστών του θα βρίσκεται ήδη στο ματς της Τρίτης με την Ντόρτμουντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αταλάντα προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Ίντερ και βρίσκεται πολύ κοντά στην ζώνη υποβιβασμού. Την νίκη θέλει η Γιουβέντους… ξοδεύοντας όμως όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις. Τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας, άλλωστε είναι το σύνολο γκολ που έχει φέρει στα 7 από τα 11 εντός έδρας της ματς φέτος η Γιουβέντους.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ: Oι γηπεδούχοι του Χουμπ Στέφενς βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και καίγονται για βαθμούς. Έχουν σοβαρό πρόβλημα στο γκολ, έχοντας πετύχει μόλις ένα στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Η Ντόρτμουν πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με το 4-2 επί της Μάιντζ και βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού. Την Τρίτη ακολουθεί το ματς με την Γιουβέντους και σίγουρα ο Κλοπ θα έχει και το συγκεκριμένο στο μυαλό του. Τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ 0-1 ΓΚΟΛ: Αήττητο έξι αγωνιστικών τρέχει η Νις, έχει όμως και τρεις σερί ισοπαλίες με 0-0. Η αναμέτρηση της Μονακό με την Μονπελιέ αναβλήθηκε το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα του Ζαρντίμ προέρχεται από 7 σερί σύνολο γκολ 0-1 ως το πρωτάθλημα και έχει να σκεφτεί και το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ. Το να μπει το πολύ ένα γκολ μοιάζει καλή επιλογή.

Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-3 ΓΚΟΛ        2,10
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ                2,00

Μονό αποδεκτό
ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ 0-1 ΓΚΟΛ                2,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου