Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ


O κουβάς χτες ήταν αναπόφευκτος... οι επιλογές μας δεν ήταν καλές, η χημεία επίσης ήταν κακή και το αποτέλεσμα αναμενόμενο.  Βγάζουμε τέσσερα σημεία από το σημερινό μέτριο πρόγραμμα και κάνουμε παιχνίδι. Πάμε γρήγορα να δούμε.


Πλησιάζει στην κορυφή η Γαλατασαράι
ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2: Η Γαλατά μετά την γκέλα της Φενερμπαχτσέ το Σάββατο έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στον πόντο. Η Εσκισεχιρσπόρ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 8, ενώ εντός έδρας είναι ιδιαίτερη ευάλωτη με τέσσερις ήττες σε 8 ματς. Η Γαλατασαράι έχει επιστροφές στις ενδεκάδα της με τους Μπουράκ Γιλμάζ, Ινάν και Καγιά να επιστρέφουν. Το διπλό στο 2,25 είναι ξεκάθαρη επιλογή.

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΞΑΝΘΗ Χ: Αρκετά ισορροπημένο μοιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Καλλονή προέρχεται από την νίκη ανάσα επί του Αστέρα Τρίπολης και πλέον έχει μια σχετικά διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού. Από την άλλη η Ξάνθη μετά το εντός έδρας  1-1 της Τετάρτης με τον Πανιώνιο είναι δύσκολο να προλάβει να μπει στην πεντάδα των πλέι οφ. Είναι πολύ πιθανό οι Ακρίτες να στρέψουν την προσοχή τους στο κύπελλο, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζουν στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ και έχουν ξεκάθαρη ευκαιρία να φτάσουν στα ημιτελικά. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία που δεν καταστρέφει καμία από τις δύο ομάδες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Χ: Από άσχημα αποτελέσματα και δύο σερί ήττες προέρχονται οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι πλέον έχουν μπλέξει για τα καλά στα σενάρια υποβιβασμού, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έχει χάσει αρκετό έδαφος στην μάχη των πλέι οφ. Μια ήττα θα έχει καταστροφικές συνέπειες και για τις δύο. Για αυτό θα πάμε με την ισοπαλία συμβιβασμού… που ίσως έρθει και υπό τον φόβο της ήττας. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Απόλλωνα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και οι κακές καιρικές συνθήκες αναμένεται να οδηγήσουν σε ένα ματς με λίγες φάσεις και χωρίς πολλά ρίσκα.

ΛΑΤΣΙΟ-ΤΖΕΝΟΑ OVER: Ήττα σοκ γνώρισε η Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική από την Τζεζένα με αποτέλεσμα να μείνει  πλέον 8 βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση και την Νάπολι. Η νίκη σήμερα απέναντι στην Τζένοα είναι μονόδρομος. Η Τζένοα από την άλλη προέρχεται από 6 σερί γκολ-γκολ (τα πέντε και οver). Το οver είναι επιλογή, άλλωστε η Λάτσιο σε 10 εντός έχει 8 over και η Τζένοα σε 10 εκτός επίσης 8 over.

Δυάδα
ΛΑΤΣΙΟ-ΤΖΕΝΟΑ OVER  1,85
ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2                               2,25

Μονό αποδεκτό
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΞΑΝΘΗ Χ      3,20

Μονό αποδεκτό
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Χ           3,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου