Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΤΟ ΖΟΥΜΙ


Mόνο η ισοπαλία με το εντυπωσιακό 2-2 στο Καλλονή-Ξάνθη μας πλήρωσε χτες, καθώς το οver της Λάτσιο δεν ήρθε ποτέ, ενώ και Ολυμπιακός Βόλου πήρε μια τυχερή νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα. Φουλ της Αγγλίας σήμερα στο κουπόνι, με τις μικρές κατηγορίες τους... δεν τα πάμε τόσο καλά, για αυτό θα κάνουμε παιχνίδι με τρία ματς από την Πρέμιερ Λιγκ.




XΑΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2: Κοντράρονται δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία και προέρχονται από καλές εμφανίσεις απέναντι στα δύο μεγαθήρια, με Μάντσεστερ Σίτι 1-1 εκτός η Χαλ και εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Τσέλσι για την Άστον Βίλα. Η Άστον Βίλα ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από 9 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ και θα ποντάρουμε πάνω της στο 3,20. Υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας οδηγούν εκεί, αρχικά είναι πιθανό να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο κεντρικός αμυντικός Φλάαρ που λείπει εδώ και καιρό (στον πάγκο το Σάββατο απέναντι στην Τσέλσι), επίσης η Χαλ είναι ικανή να καταστρέφει παιχνίδι και δυσκολεύεται πάρα πολύ στο να δημιουργήσει, ρόλο που πρέπει να πάρει στο σημερινό παιχνίδι. Οι "χωριάτες" στην κόντρα μπορούν να χτυπήσουν με τους ταχύτατους , Αγκολανχόρ και Μπεντέκε. Μαζί μας και η παράδοση αφού σε 9 αναμετρήσεις μεταξύ τους η Άστον Βίλα έχει 8 νίκες και μια ισοπαλία με τα γκολ 13-2 υπέρ της.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΕΣΤΕΡ G/G: Η Άρσεναλ έχασε και μάλιστα με ανατροπή στο ντέρμπι από την Τότεναμ και πλέον έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η σημερινή αναμέτρηση με την ουραγό Λέστερ προσφέρεται για μια εύκολη νίκη για τους "κανονιέρηδες", όμως η Λέστερ παρά την άσχημη θέση της παλεύει όλα τα παιχνίδια της και δεν χάνει με κάτω τα χέρια. Οι "αλεπούδες'' στην ήττα το Σάββατο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με 0-1 έχασαν απίστευτες ευκαιρίες και είχαν 19 τελικές προσπάθειες. Η Άρσεναλ λογικά παίρνει την νίκη... εμείς θα ψάξουμε το γκολ για την Λέστερ, με το γκολ-γκολ να πληρώνει κοντά στο 2,00.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ G/G: Ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λίβερπουλ έχασε έδαφος καθώς έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με την Έβερτον κάνοντας μέτρια εμφάνιση. Από την άλλη η Τότεναμ κέρδισε την Τότεναμ με ανατροπή και συνέχισε την ανοδική της πορεία που την έχει φέρει στην 5η θέση ένα πόντο μόλις πίσω από την Μάντσεστερ Γ. Για τους γηπεδούχους η νίκη είναι μονόδρομος... όμως η Τότεναμ εκτός έδρας σκοράρει με ευκολία ενώ μετράει 18 over σε 24 ματς συνολικά. Το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΕΣΤΕΡ G/G  1,90
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ G/G   1,66

Μονό αποδεκτό
ΧΑΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  2   3,50

Δυάδα Αnytime Scorer
EΡΙΚΣΕΝ (ΤΟΤΕΝΑΜ)   4,00
ΜΠΕΝΤΕΚΕ (ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ)  3,50

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου