Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ... ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ



Η χτεσινή μέρα είχε θετικό πρόσημο με τα δύο μονά μας (Χ στο ντέρμπι του Λίβερπουλ, πολλά γκολ σε αυτό της Μαδρίτης) όμως θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα (ένα γκολ θέλαμε στο Βόλφσμπουργκ). Σήμερα στο πρόγραμμα προκύπτουν αρκετές επιλογές πάμε να τι δούμε.



Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή ο Παναιτωλικός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2: Την προηγουμένη εβδομάδα ο Παναιτωλικός έβγαλε ένα μεγάλο διπλό στην Τούμπα. Ποντάραμε στο διπλό που τότε πλήρωνε 7,50 όπως και σήμερα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Χωρίς σκέψη θα ποντάρουμε και πάλι στο διπλό για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ, όμως αυτή την στιγμή ο Παναιτωλικός παίζει την πιο ωραία μπάλα στην Ελλάδα. Οι αντεπιθέσεις του είναι φωτιά και αν μπορέσει να βραχυκυκλώσει την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων… εύκολα μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία στο διπλό.
ΥΓ. Πλέον έχει πέσει κάπως η απόδοση, αλλά και πάλι αξίζει πονταρίσματος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ G/G: Οι αποδόσεις στον άσο των γηπεδούχων είναι για γέλια… όμως ξέρουμε πολύ καλά τους λόγους. Δεν θα βάλω σε καμία περίπτωση τα λεφτά μου στον άσο, αντίθετα θα ποντάρω στο γκολ-γκολ με την Κέρκυρα να είναι ικανή να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ απέναντι στην κακή άμυνα Πανιωνίου.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER 3,5: Έχει αλλάξει πρόσωπο η Βέρντερ μετά την διακοπή βγάζει τρεξίματα στο παιχνίδι της και φοβερή ενέργεια. Μετά την νίκη επί της Χέρτα ήρθε και το μεγάλο διπλό στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Από την άλλη η Λεβερκούζεν έδειξε να μην «πατάει» καλά στα δύο πρώτα ματς του δεύτερου γύρου. Η επιστροφή του Κορέατη Σον θα δώσει ενέργεια στην επίθεση. Θα πάμε με τα πολλά γκολ και το οver 3,5.

ΛΥΩΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2: Μάλλον ήρθε η ώρα για την αποκαθήλωση της Λυών. Το ρόστερ των «λυωνέ» δεν έχει βάθος και όταν απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Λακαζέτ (21 γκολ σχεδόν τα μισά της Λυών) αλλά και ο ηγέτης της άμυνας, Μπίσεβατς είναι πάρα πολύ δύσκολο να καλυφτούν τα κενά τους. Από την άλλη η Παρί έχει σοβαρευτεί το τελευταίο διάστημα, δεν δέχεται γκολ και επιθετικά είναι άκρως αποτελεσματική. Το διπλό έστω και σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00 θα μπει στις επιλογές μας.

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ Χ: Ανεβασμένες το τελευταίο διάστημα οι δύο ομάδες, προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Η Αλκμάαρ είναι πιο ποιοτική, όμως και η Γκρόνινγκεν είναι αήττητη εντός έδρας. Έξτρα κούραση και για τις δύο, καθώς αγωνίστηκαν την Πέμπτη. Με την ισοπαλία θα πάμε και μάλιστα για σκορ το 2-2, όπως και το ματς του πρώτου γύρου.

ΙΝΤΕΡ-ΠΑΛΕΡΜΟ ΟVER: Η ομάδα του Μαντσίνι συνεχίζει να απογοητεύει, γνώρισε οδυνηρή ήττα στην έδρα της Σασουόλο και την Τετάρτη τον αποκλεισμό από το κύπελλο με το γκολ μαχαιριά του Ιγκουαΐν στις καθυστερήσεις. Οι νερατζούρι πλέον βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Παλέρμο πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος εντυπωσιάζοντας με το ποδόσφαιρο που παίζει. Σήμερα όμως σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα, ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός της, ο Μουνιόζ πήγε στην Σαμπντόρια, ενώ και ο βασικός Αντέλκοβιτς είναι τιμωρημένος. Το over που ευνοείται και από την παράδοση θα είναι η επιλογή μας(τα 7 από τα 8 μεταξύ τους με γηπεδούχο την Ίντερ ήταν οver).

AΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1: Yπάρχει ξεκάθαρη αξία στον 2,20 του άσου. Ο Αγροτικός Αστέρας ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές σε αντίθεση με τον Πιερικό που αποδυναμώθηκε αισθητά και κάλυψε τα κενά κυρίως με άπειρους νεαρούς. Στον Εύοσμο το γήπεδο ταιριάζει γάντι στους γηπεδούχους. Στην έδρα που λύγισε η Λαμία είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντέξει ο Πιερικός. Το 2,20 το βρίσκουμε γιατί οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από καλά αποτελέσματα. Νίκησαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα ματς όμως οι "Πόντιοι" αυτοκτόνησαν μόνοι τους, καθώς έχασαν απίστευτες ευκαιρίες, ενώ και στο 2-2 με τον Ηρακλή κοιμήθηκε ο θεός για να έρθει. Κάποια στιγμή η τύχη τελειώνει...

Moνό αποδεκτό
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2       6,00

Δυάδα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ G/G          2,30
ΛΥΩΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2          2,10

Δυάδα
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1  2,20
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΙΝΤΕΡ    ΟVER   1,85

Moνό αποδεκτό
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER 3,5         2,65

Moνό αποδεκτό
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ  Χ       3,40

Ακριβές σκορ
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ            2-2          12,00


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου