Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ


Πήραμε το διήμερο ρεπό μας και επιστρέφουμε σε μια μέρα γεμάτη ντέρμπι , ωραία ματς θα δούμε… και το ποντάρισμα υποχρεωτικό για να υπάρχει μεγαλύτερο σασπένς. Πάρτε θέση στους καναπέδες... και ξεκινήστε, νωρίς το μεσημέρι, Τότεναμ-Άρσεναλ, μετά Ατλέτικο-Ρεάλ, στο καπάκι Έβερτον-Λίβερπουλ και το βράδυ Γιουβέντους-Μίλαν... Με τα γκολ θα ασχοληθούμε περισσότερο . Τέσσερα σημεία με βάση τα γκολ, ένας άσος και μια ισοπαλία στο ντέρμπι του Λίβερπουλ.



ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER 3,5: Η Ρεάλ πάει στο ντέρμπι με αρκετές απουσίες και χωρίς άμυνα. Εκτός για τον Αντσελότι μένουν οι Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες, Ράμος, Πέπε και Μαρτσέλο. Με άμυνα ανάγκης θα παραταχθούν οι «μερένγκες», Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο και Κοεντράο. Από την άλλη η Ατλέτικο έχει την ψυχολογία… από τις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις φέτος με την Ρέαλ στις οποίες έχει τρεις νίκες και 2 ισοπαλίες. Φέτος η ομάδα του Σιμεόνε δεν είναι τόσο «σφιχτή» πίσω και η τετράδα Μπέιλ, Κ.Ρονάλντο, Ίσκο και Μπενζεμά πετάει φωτιές. Το οver 3,5 είναι επιλογή ειδικότερα στο 3,25.


ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Σε καλή κατάσταση οι δύο Λονδρέζικες ομάδες συγκρούονται μεταξύ τους σε μία αναμέτρηση που πριν από την σέντρα μοιάζει ισορροπημένη. Σημαντική απουσία του Αλέξις Σάντσες για την Άρσεναλ. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ. Η Άρσεναλ σε 12 εκτός έδρας ματς έχει φέρει 8 φορές 2-3 γκολ, επίσης στα 6 τελευταία της τα 5 είχαν σύνολο γκολ 2-3.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER 3,5: Η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη μετά τον θρίαμβο επί της Μπάγερν, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Άϊντραχτ σε ένα ματς που χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες για να ξεφύγει το σκορ. Από άσχημο αποτέλεσμα προέρχεται και η Χόφενχαϊμ που γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Βέρντερ. Επιθετική φιλοσοφία και οι δύο (ντεμπούτο Σούρλε για τους γηπεδούχους) και τα πολλά γκολ… φαίνονται ξεκάθαρα.

Χωρίζεται στα δύο το Λίβερπουλ
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ: To μεγάλο ντέρμπι του Λίβερπουλ είναι πιθανό να έχουμε μοιρασιά. Η Λίβερπουλ αυτή την περίοδο είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως σε αυτά τα ματς δεν μετράει η φόρμα.  Δύο χρονιές σερί φέρνουν ισοπαλίες (2-2, 1-1) ενώ και στον πρώτο γύρο είχαμε ισοπαλία με 1-1.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΙΛ 1: Η Μονπελιέ είναι αήττητη στα τελευταία 7 ματς και δείχνει να διανύει την καλύτερη της περίοδο από την αρχή της σεζόν. Εντός έδρας έχει 7 νίκες σε 11 ματς. Από την άλλη η Λιλ προέρχεται από μεγάλη απογοήτευση, μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Λιγκ Καπ την Τρίτη, γνωρίζοντας την ήττα από την Παρί. Ήταν ίσως η τελευταία της ευκαιρία να σώσει την απογοητευτική χρονιά που διανύει. Εκτός έδρας έχει μόλις νίκη μετά από 11 ματς. Ο άσος στο 2,20.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΖΥΡΙΧΗ ΟVER: Ομάδες που παίζουν επιθετικά, καθώς και οι δύο μετρούν από 12 οver σε 18 ματς πρωταθλήματος. Τα πολλά γκολ ευνοούνται  και από την παράδοση, με 11 over στα τελευταία 14 ματς με γηπεδούχο την Σεν Γκάλεν. Το οver στο 1,80 είναι καλή επίλογη.

Μονό αποδεκτό
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ                                3,40

Μονό αποδεκτό
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER 3,5                              3,25

Δυάδα
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΙΛ  1            2,20
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ  2-3 ΓΚΟΛ 2,00

Δυάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER 3,5             2,10
ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΖΥΡΙΧΗ       ΟVER     1,80


*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου