Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΩΝ

Ο τερματοφύλακας της Λ.Δ. του Κονγκό, Ρόμπερτ Κιντιάμπα γνωστός για τον τρελό πανηγυρισμό του στα γκολ

 Ήρθε και ο κουβάς χτες, αναμενόμενο μετά τις σερί μέρες με ταμεία. Αχταρμάς το σημερινό πρόγραμμα… με Κόπα Άφρικα, Μπουντεσλίγκα και Ελληνική Σούπερ Λιγκ.


Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ G/G: Ημιτελικός του Κόπα Άφρικα με την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό να προέρχεται από απίστευτη ανατροπή με 4 γκολ σε 25 λεπτά στον προημιτελικό. Από την άλλη η Ακτή κατάφερε να κερδίσει με 3-1 το δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης Αλγερία, μετά από ένα ματς πάντως που ήταν αρκετά τυχερή, καθώς η αντίπαλος της έχασε σημαντικές ευκαιρίες ενώ τα γκολ της ήρθαν σε καίρια σημεία. Επιλογή το γκολ-γκολ βάση την εικόνα των δύο ομάδων, αλλά και της προϊστορίας με 13 γκολ-γκολ σε 16 ματς μεταξύ τους. Με ρίσκο θα πάμε  στον άσο και τον ενθουσιασμό της Λ.Δ. του Κονγκό, αλλά και της κακής εικόνας που έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι «Ελέφαντες».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ G/G:  Ο ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» παίζει επιθετικά, έχει μόλις μία ήττα και μετράει 8 οver σε 11 ματς. Προέρχεται από έξι γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη η Βέροια έχει εμφανή πρόβλημα στην άμυνα, δέχεται γκολ στα δέκα τελευταία επίσημα, επιθετικά όμως έχει λύσεις και μπορεί να σκοράρει, καθώς γυρίζει και ο Μπεν. Το γκολ –γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 3,5: Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το αριστερό στον δεύτερο γύρο με την ήττα τους στην έδρας της Άουγκσμπουργκ με 3-1. Είναι γνωστή για την επιθετική της φιλοσοφία και τώρα με αντίπαλο την Βέρντερ που είναι ακριβώς της ίδιας φιλοσοφίας, αναμένεται ένα ματς με γκολ και θέαμα. Η ομάδα της Βρέμης εκτός έδρας έχει 6 over 3,5 σε 9 ματς.



Μονό αποδεκτό
Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ      1              6,50

Τριάδα
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 3,5            2,00
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ G/G        2,00
Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ G/G      2,25


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου