Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ


Μετά από ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο χρειαζόμασταν ένα ρεπό χτες με την μέρα να μην προσφέρεται έτσι και αλλιώς για πολλά. Επιστρέφουμε σήμερα με τέσσερις επιλογές, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι που να μας ενθουσιάζει. Χαλαρά θα το πάμε...


ΛΙΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ UNDER: Η Λιλ έφτασε μια ανάσα από το διπλό στην έδρα της Ναντ, όμως δέχτηκε την ισοφάριση στα τελευταία δέκα λεπτά. Μοναδική της ελπίδα για διάκριση φέτος είναι το Λιγκ Καπ και ο σημερινός νοκ άουτ ημιτελικός με την Παρί είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Η πρωταθλήτρια δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, και τις επόμενες δύο εβδομάδες δίνει κρίσιμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Την Κυριακή κόντρα στην Λυών για το πρωτάθλημα, την Τρίτη με την Ναντ για το Κύπελλο και στις 17 του μήνα το πρώτο ματς με την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το όπλο των γηπεδούχων είναι η άμυνα , θα ποντάρουμε στο under του 1,60.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΚΕΜΠΡΙΤΖ ΟVER 3,5: Στρώνει σιγά-σιγά αγωνιστικά η Γιουνάιτεντ, έφτασε πολύ εύκολα στην νίκη το Σάββατο απέναντι στην Λέστερ με τους Φαλκάο και Φαν Πέρσι να βρίσκουν δίχτυα. Η μικρούλα Κέμπριτζ (τέταρτη κατηγορία) έκανε το θαύμα της που κατάφερε να πάρει το 0-0 στο πρώτο ματς, πλέον χωρίς άγχος  πάει στο Όλντ Τράφορντ με τους ποδοσφαιριστές της να βιώνουν μια μοναδική εμπειρία. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ένα ανοιχτό ματς με γκολ.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΠΡΕΣΤΟΝ 1: Η Σέφιλντ ξεπέρασε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ από την Τότεναμ και πήρε μια σπουδαία νίκη το Σάββατο επί της πρωτοπόρου στην βαθμολογία Σουίντον και ξαναμπήκε στην εξάδα των πλέι οφ. Από την άλλη η Πρέστον έχασε με 2-1 από την ουραγό στην βαθμολογία Κρόουλι, μένοντας μακριά από τις νίκες για έβδομο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Της πάνε τα κύπελλα της Σέφιλντ έχει την ευκαιρία απέναντι στην φανερά ντεφορμέ Πρέστον να πάρει την πρόκριση στους «16».
Φάση από το 2-2 του πρώτου γύρου
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 3,5: H Άιντραχτ είναι ο ορισμός της ομάδας «όσα φάμε και όσα βάλουμε», το απέδειξε και το Σάββατο που κατάφερε να δεχτεί 4 γκολ από την ουραγό Φράιμπουργκ. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ ισοπέδωσε την Μπάγερν με 4-1 και έδειξε πυραυλοκίνητη… Οι δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος (μετά την Μπάγερν) κοντράρονται και το οver 3,5 είναι ξεκάθαρα επιλογή.

Δυάδα
ΛΙΛ-ΠΑΡ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ UNDER   1,60
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΠΡΕΣΤΟΝ 1         2,40

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΚΕΜΠΡΙΤΖ ΟVER 3,5      1,90
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 3,5                               2,10


*H στήλητου Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου