Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Η ΞΑΝΘΗ


Εξαιρετικά κύλησε η χτεσινή μέρα, αρχικά ο Παναιτωλικός μας έδωσε με το διπλό του στην Τούμπα το 7,5, ήταν ξεκάθαρο πως οι αποδόσεις αδικούσαν την ομάδα του Μάκη Χάβου και να μην έμπαινε το γκολ στο τέλος, πάλι το ποντάρισμα μας θα ήταν δίκαιο. Επίσης πέρασε και η δυάδα μας με τα γκολ στο Τυνησία-Ισημερινή Γουινέα (με πέναλτι αρκούδα βέβαια για τους διοργανωτές) και στο Πανιώνιος-Πανθρακικός. Εύκολα βγάλαμε το οver στο Εϊμπάρ-Ατλέτικο και η μοναδική που μας χάλασε το απόλυτο ήταν η Ντόρτμουντ που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν. Παρόμοιο θα είναι το παιχνίδι μας και σήμερα, έξι σημεία κρατήσαμε πάμε να τα δούμε:





ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 2:Eίναι ξεκάθαρο πως οι αποδόσεις αδικούν την Ξάνθη που προέρχεται από την μεγάλη νίκη πρόκριση στο κύπελλο επί του Παναθηναϊκού και πάει στην Λειβαδειά με την ψυχολογία στα ύψη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προέρχονται από γερό χαστούκι στο κύπελλο με εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης που έφερε και πρόστιμο από τον Κομπότη. Για τον Παντελίδη που πλέον βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, θα λείψει ο τιμωρημένος Μάντζιος, ακόμα ψάχνουν τον Κονέ που είναι ο πιο ποιοτικός μεσοεπιθετικός που διαθέτει. Το διπλό του 3,30 θα είναι η επιλογή μας.

ΦΙΤΕΣΕ-ΑΓΙΑΞ 2: Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες ο Άγιαξ μετά το 0-0 με την Φέγενορντ η διαφορά από την πρωτοπόρο Αϊντχόβεν έφτασε στους 6 βαθμούς. Η Φίτεσε προέρχεται από βαριά ήττα και αποκλεισμό στο κύπελλο (4-0) από την Γκρόνινγκεν, ενώ είχαν προηγηθεί και δύο ήττες στο πρωτάθλημα, με το 4-1 από την Χέρενφεν να είναι το πιο πρόσφατο. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ υπάρχει ξεκάθαρη αξία στο διπλό του Άγιαξ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΙΝΤΕΡ G/G: Εκεί που έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα της η Ίντερ, ήρθαν η εντός έδρας ήττα από την Τορίνο και το 0-0 με την Έμπολι. Η Σασουόλο φέτος παίζει με άγνοια κινδύνου φιγουράρει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από 6 σερί γκολ-γκολ. Δύσκολα θα μείνει για τρίτο σερί ματς χωρίς γκολ η ομάδα του Μαντσίνι. Το να σκοράρουν και οι δύο θα είναι η  επιλογή μας.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ ΟVER: H Mπούρσασπορ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 34 γκολ ενεργητικό, μετράει 11 οver σε 17 ματς και έξι σερί. Από την άλλη για την Γαλατά το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Καγιά (τραυματίας) και Σεντζού (Κόπα Άφρικα) δεν είναι διαθέσιμο. Το ματς μοιάζει δεδομένο πως θα έχει πολλά γκολ.

ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER : Δύο ομάδες που θεωρούνται οι εκπλήξεις του πρώτου γύρου στην Μπουντεσλίγκα. Η Άουσμπουργκ εντός έδρας βγάζει τρομερή αυτοπεποίθηση και επιθετικότητα, με 6 νίκες σε 8 ματς, με τα έξι να είναι και οver. Έχει την ποιότητα να ακολουθήσει το ρυθμό και η Χόφενχαϊμ, άλλωστε δεν διαθέτει τυχαία την τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Eύκολα θα ανοίξει το ματς στο Καμπ Νου

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟVER 3,5: Η Μπαρτσελόνα είναι φανερό πως έχει βρει ρυθμό, η μαγική τριάδα, Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες είναι σε φόρμα. Η Βιγιαρεάλ από την άλλη βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, δεν έχει ήττα στα τελευταία 17 ματς, παίζοντας μάλιστα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να δούμε ένα ματς με γκολ.

Μονό αποδεκτό
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 2                               3,30

Δυάδα
ΦΙΤΕΣΕ-ΑΓΙΑΞ 2                 2,70
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER   1,75

Τριάδα
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΙΝΤΕΡ G/G  1,80
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟVER 3,5     1,90
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ ΟVER     1,70

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου