Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΜΙΛΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ


Μετά από δύο μήνες η κορυφαία διασυλλογική οργάνωση επιστρέφει με τα ματς της φάσης των «16». Παιχνίδι διημέρου θα κάνουμε αναγκαστικά.... αναλύοντας από σήμερα και τα 4 ζευγάρια. Παράλληλα με την επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε και την επιστροφή της Έμιλι Ρατακόφσκι... στις φωτογραφίσεις!



Πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Λούις Αντρίανο με 9 γκολ
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΤΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ G/G: Το ματς θα διεξαχθεί στο Λβίβ περίπου 1000χλμ μακριά από το Ντόντσεκ για λόγους ασφαλείας. Η Σαχτάρ έρχεται από αγωνιστική απραξία δύο μηνών, καθώς τελευταία αγωνιστική της υποχρέωση ήταν στις 12 Δεκεμβρίου. Η προετοιμασία της έλαβε χώρα σε Κροατία, Ισπανία και Βραζιλία. Από την άλλη η Μπάγερν προέρχεται από το εντυπωσιακό 8-0 επί του Αμβούργου, με τους Ρόμπεν, Μίλερ και Γκέτσε να μοιάζουν αφηνιασμένοι. Οι Ουκρανοί δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και είναι πιθανό να μην μπορεί να ακολουθήσουν τους «Βαυαρούς» αν κάνουν το γνωστό τους παιχνίδι. Αυτό που θα ποντάρουμε είναι το γκολ-γκολ, καθώς οι Βραζιλιάνοι της Σαχτάρ μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, ιδιαίτερα τώρα που ο Γκουαρντίολα έχει πρόβλημα στο χαφ, με τους Τσάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Λαμ να είναι εκτός και τον Τσάβι Αλόνσο να έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει.


Ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι έχουν Παρί και Τσέλσι
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ Χ: Όσο και να μην ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις στο Σαμπιονά η Παρί, στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι βέβαιο πως τα αστέρια της έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και αναμένεται να βγάλουν ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους. Άλλωστε το «Παρκ ντε Πρένς» είναι απόρθητο στα τελευταία 13 ματς, με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Μουρίνιο ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει σε νοκ άουτ ματς και είναι πιθανό να πάρει αυτό που θέλει ενόψει της ρεβάνς. Τι μπορεί να είναι αυτό μια ισοπαλία με γκολ (1-1)… Οι γηπεδούχοι άλλωστε έχουν αρκετές απουσίες να αντιμετωπίσουν, με τους Οριέ, Καμπάιγ, Μαρκίνιος και Λούκας Μόουρα να είναι εκτός.

To μεγάλο κανόνι της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνες
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ 2: Η Βασιλεία προκρίθηκε στους «16» αφήνοντας έξω την Λίβερπουλ, μάλιστα την τελευταία αγωνιστική των ομίλων πήρε την ισοπαλία στο Άνφιλντ που τις έδωσε την πρόκριση. Στην έδρα της έχει κερδίσει στην Ευρώπη στα τελευταία 7 ματς ομάδες όπως η Βαλένθια, Τσέλσι και Λίβερπουλ, έχοντας μοναδική ήττα από την Ρεάλ. Δύο σημαντικές απώλειες τον Ιανουάριο, με τους δύο βασικούς αμυντικούς του χαφ, με τους Ντιέ και Ντίαζ να αποχωρούν για Στουτγάρδη και Αμβούργο αντίστοιχα. Δύο σημαντικές απώλειες που δεν αναπληρώθηκαν. Από την άλλη η Πόρτο στην Πορτογαλία συνεχίζει το κυνήγι της Μπενφίκα και βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει στην διοργάνωση την κλήρωση με την Βασιλεία. Θα ποντάρουμε στο διπλό, καθώς οι «δράκοι» υπερτερούν τόσο σε ποιότητα, τόσο και σε εμπειρία από τους Ελβετούς που είναι αποδυναμωμένοι στο χώρο του κέντρου, ενώ τιμωρημένος είναι και ο βασικότατος κεντρικός αμυντικός Σερ. Το διπλό στο 2,40 θα είναι η επιλογή μας.

Δύσκολα θα δούμε κάτι αντίστοιχο με το περσινό 1-6
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ρεάλ είναι ξεκάθαρο πως περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος που σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες που έχει λόγο τραυματισμών την κάνουν ιδιαίτερη ευάλωτη. Ο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες, Σέρχιο Ράμος και Κεντίρα, επιστρέφει όμως ο Πέπε και αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα. Η Σάλκε με τον Ντι Ματέο έχει σφίξει αρκετά, σε 4 ματς στην Μπουντεσλίγκα μετά την διακοπή μετράει 4 under. Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Φαρφάν, Ντράξλερ ενώ αμφίβολος είναι ο Χούντελαρ που έχει ίωση. Ο Αντσελότι ξέρει πως η ομάδα του δεν είναι καλά και λογικά θα παραταχθεί με συντηρητική τακτική, κάτι που είναι δεδομένο πως θα κάνουν και οι γηπεδούχοι που θα παραταχθούν με 3 στην άμυνα. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ.




Δυάδα
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΤΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ G/G               2,00
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ           G/G       1,85

Δυάδα
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ   2,20
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ 2   2,40

Τετράδα
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΤΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ G/G               2,00
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ           G/G       1,85
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ   2,20
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ 2   2,40


Μονό αποδεκτό
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ Χ        3,25

Σύστημα 2-3-4 Ακριβές σκορ
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ           1-1          6,00
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΤΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ         1-3          12,00
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ  0-1    6,50
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 1-2   8,00

Σύστημα 3-4 Αnytime Scorer
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΤΚ      ΛΟΥΙΖ ΑΝΤΡΙΑΝΟ            5,00
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ      ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ                                2,40
ΠΟΡΤΟ    ΤΖΑΚΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΕΣ   2,50
ΡΕΑΛ    ΙΣΚΟ   3,25

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου