Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ




Mετά το 6 στα 7 του Σαββάτου ήρθε η χθεσινή ψυχρολουσία με το 0 στα 5... έτσι είναι το στοίχημα όμως... προχωράμε. Το κουπόνι μας αποχαιρετά… με καλούτσικο πρόγραμμα σε χαλαρό ποντάρισμα όμως, καθώς από αύριο έχουμε και πάλι Τσάμπιονς Λιγκ.


ΕΪΜΠΑΡ-ΕΛΤΣΕ Χ: H Eϊμπάρ  προέρχεται από τρεις σερί ήττες  στο πρωτάθλημα και θέλει να σταματήσει άμεσα τα άσχημα αποτελέσματα. Βρίσκεται πάντως στην 8η θέση της βαθμολογίας και είναι άνετη. Η Έλτσε προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Βαγιεκάνο που την έβγαλε εκτός ζώνης υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι είναι ντεφορμέ όμως θέλουν να σταματήσουν το σερί των ηττών και η Έλτσε δεν θα πει όχι στον πόντο σε μια δύσκολη έδρα. Η ισοπαλία θα είναι η επιλογή μας.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ-ΕΣΤΟΡΙΛ Χ: Ίδια δυναμική έχουν οι δύο ομάδες, ισοβαθμούν στην 9η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς. Δύσκολα θα προλάβουν την πρώτη πεντάδα, ούτε όμως θα κινδυνέψουν. Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν απογοητεύει καμία από τις δύο, οι γηπεδούχοι κρατάνε το αήττητο των 5 αγωνιστικών και οι φιλοξενούμενοι σταματούν το σερί των δύο συνεχόμενων ηττών. Μάλιστα θα το πάμε και λίγο παραπέρα θα ποντάρουμε και σε σκορ το 1-1.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ ΟVER 3,5: H Γαλατασαράι έχει βρει ρυθμό , είναι αήττητη στα τελευταία 10 ματς με 7 νίκες. Την Πέμπτη διέλυσε με 4-1 την Κονιασπόρ για το κύπελλο. Η ουραγός Μπαλικεσιρπόρ δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί αγνοεί την νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς με την άμυνα της να είναι η δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία με 37 γκολ παθητικό. Η πιθανή επιστροφή του Μπουράκ Γιλμάζ ενισχύει ακόμα περισσότερο την επίθεση της Γαλατά και αναμένεται να δούμε ένα ματς με αρκετά γκολ. Το οver 3,5 είναι καλή επιλογή.

ΞΑΝΘΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1/1: Η Ξάνθη στα Πηγάδια έχει δυναμική και πάντα μπαίνει δυνατά στα ματς. Σε 12 ματς έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη πήρε 1-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και έχει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλο. Ο Πλατανιάς πήρε ανάσα με την νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού, εκτός έδρας παρουσιάζει αδυναμία, με 8 ήττες σε 12 ματς. Μάλιστα από τις 8 ήττες του οι 7 ήρθαν από το ημίχρονο…  Για αυτό ποντάρουμε στην νίκη της Ξάνθης από το πρώτο ημίχρονο.

 Ξεκολλά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, η Σαν Πάουλι του Λίνεν
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 1: Η Σαν Πάουλι με τον Λίνεν στον πάγκο δείχνε καλό πρόσωπο και είναι θέμα χρόνου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Γκρόιτερ Φίρτ δεν έχει νίκη στα τελευταία 8 ματς, έχοντας σκοράρει μόλις στο ένα από αυτά. Ο προπονητής Κράμερ… βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας, ας πάει και με τα δύο με ήττα σήμερα.

Σύστημα 3-4-5
ΕΪΜΠΑΡ-ΕΛΤΣΕ Χ              3,10                       
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ-ΕΣΤΟΡΙΛ Χ                              3,25
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ ΟVER 3,5         2,20
ΞΑΝΘΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1/1                               2,75
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 1   2,40

Ακριβές σκορ
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ-ΕΣΤΟΡΙΛ  1-1          6,00


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου