Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ...ΤΑΜΕΙΟ


Aγγίξαμε το απόλυτο χτες, 6 στα 7 σημεία με το μοναδικό που μας ξέφυγε να είναι το οver 3,5 του Ολυμπιακού σε ένα ματς που ο διαιτητής δεν έδωσε τρία πέναλτι και οι "ερυθρόλευκοι'' είχαν 36 τελικές προσπάθειες. Ας μην είμαστε όμως πλεονέκτες... καθώς είχαμε και την τύχη με το μέρος μας με Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ να βγάζουν τους άσσους στις καθυστερήσεις και μάλιστα με γκολ ταυτόχρονα... Εκεί που δικαιωθήκαμε απόλυτα ήταν το διπλό του Πανιωνίου. Σήμερα το πρόγραμμα θα το χαρακτηρίσω μέτριο και με ελάχιστες επιλογές.




ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΟVER: Ζευγάρι με παράδοση στα πολλά και στα οver. H Σεν Γκάλεν είναι άκρως επιθετική ομάδα, με 13 over σε 19 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η ουραγός Λουκέρνη εκτός έδρας έχει 8 over σε 9 ματς. Και στα δύο φετινά τους ματς είχαμε οver. Στο 1,80 του οver θα ποντάρουμε.

AΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ: Περίεργο ζευγάρι, με τον Ατρόμητο να προέρχεται από κακά αποτελέσματα και τον Νίκο Νιόπλια να κάνει ντεμπούτο σήμερα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό ουσιαστικά έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου.Η επιλογή που προκύπτει από τα στατιστικά τους είναι τα 2-3 γκολ, που καλύπτουν άλλωστε πολλά ενδεχόμενα. Ο Ατρόμητος προέρχεται από σερί 2-3 γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας έχει 7 σύνολο 2-3 γκολ σε 11 ματς.

ΚΑΜΠΟΥΡ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 2: Θα ποντάρουμε στο διπλό της άκρως φορμαρισμένης Χέρενφεν που μετράει μετά την διακοπή 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε πέντε ματς. Η Καμπούρ από την άλλη προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και στην έδρα της είναι ευάλωτη με έξι ήττες σε 10 ματς. Το ματς είναι ντέρμπι της επαρχίας του Φρίσλαντ με τους οπαδούς να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Το διπλό στο 2,50.

ΜΙΛΑΝ-ΕΜΠΟΛΙ 1: Έχουμε ποντάρει πολλές φορές φέτος κατά της Μίλαν, κάτι λογικό από το κακό πρόσωπο που δείχνει που την έχει φέρει στην 12η θέση. Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολούθησα το ντέρμπι με την Γιουβέντους, με τους ροσονέρι να χάνουν με 3-1, ένα σκορ που τους αδικεί. Έπαιξαν στα ίσια, πριν το τρίτο γκολ του Τέβες ο Πατσίνι θα μπορούσε να κάνει το 2-2, ενώ το πρώτο γκολ της Γιουβέντους ήταν οφσάιτ. Η Έμπολι δεν μπορεί να τρομάξει τους Μιλανέζους και ο άσος στο 1,80 μας καλύπτει.

Έτοιμοι για νέο μπαμ οι παίκτες της Μίντλεσμπρο
AΡΣΕΝΑΛ-ΜΙΝΤΕΛΣΜΠΡΟ 2: H Μίντλεσμπρο είναι πρωτοπόρος στην Τσάμπιονσιπ με οδηγό την αμυντικής της λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί μόλις 20 γκολ 30 ματς. Ο προπονητής της είναι Άιτορ Καράνκα, βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ρεάλ... και πολύ καλός μαθητής του. Στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την Μάντσεστερ Σίτι, κερδίζοντας την με 2-0 μέσα στο Έτιχαντ. Ο Βενγκέρ στα κύπελλα πάντα κάνει rotation, ήδη έχει προαναγγείλει πως θα βάλει βασικό τον νεοαποκτηθέντα από την Βιγιαρέαλ Παούλιστα. Αμφίβολος είναι ο Σάντσες. Δεν πρόκειται να φοβηθεί η Μίντλεσμπρο, το διπλό στο 8,00 θα πονταριστεί.


Μονό αποδεκτό
AΡΣΕΝΑΛ-ΜΙΝΤΕΛΣΜΠΡΟ 2       8,00

Δυάδα
ΜΙΛΑΝ-ΕΜΠΟΛΙ 1           1,80
ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΟVER  1,80

Δυάδα
ΚΑΜΠΟΥΡ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 2               2,55
AΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ    2,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου