Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...




Ξαφνικά ο Πιερικός το γύρισε στην άμυνα χτες και μας έστειλε στον κουβά. μικρό το κακό άλλωστε η μέρα ήταν χαλαρή χτες. Σήμερα έχει... ψωμάκι η μέρα. Θα κρατήσουμε έξι σημεία και θα τα ποντάρουμε σε δύο τριάδες. Τα τρία γερμανικά εγώ τα βάζω μαζί, ο καθένας κάνει διαφορετική χημεία. Για μονό ποντάρισμα το διπλό του Πανιωνίου...




ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2: Ο ΠΑΣ τρέχει αήττητο 8 αγωνιστικών μετά το διπλό στην Λειβαδιά την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον φιγουράρει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον δεν τίθεται θέμα παραμονής που είναι και ο στόχος της φετινής χρονιάς. Από την άλλη και να βγει στην πεντάδα θα πάρει άδεια για να παίξει στην Ευρώπη… οπότε ουσιαστικά μπορεί να χαλαρώσει. Από την άλλη ο Πανιώνιος καίγεται για βαθμούς, καθώς βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Την Τετάρτη στο κύπελλο ο Ουζουνίδης ξεκούρασε σχεδόν όλους τους βασικούς του για να τους έχει φρέσκους στους «Ζωσιμάδες». Έχουν ποιότητα από την μέση και μπροστά με τους Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Κολοβό, Γιάννου μπορεί να φύγει με το διπλό. Έχουν και την παράδοση μαζί τους, αφού δεν έχουν ήττα στα τελευταία 7 ματς από την ΠΑΣ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1: Ξεκίνησε κάκιστα τον δεύτερο γύρο με τρεις σερί ήττες, η Χόφενχαϊμ. Από την άλλη η Στουτγκάρδη του Στέφενς δεν έχει σκοράρει στα τρία ματς στον δεύτερο γύρο και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Θα ποντάρουμε στον άσο για την πιο ποιοτικούς γηπεδούχους.

ΒΕΡΝΤΕΡ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Aπίθανες εμφανίσεις από την Βέρντερ Βρέμης, συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες και έφτασε να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Βγάζει φοβερή ενέργεια και επιθετικότητα στο παιχνίδι της. Η Άουγκσμπουργκ έχασε την ευκαιρία να κάνει επίσης το 4 στα 4, καθώς ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Άϊντραχτ. Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο το οver στο 1,80.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟVER 3,5: Πολλά με λίγα το ματς… ο Ολυμπιακός θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Θα προσπαθήσει όμως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το 1-1 με την ΑΕΚ. Ο Εργοτέλης έχει άμυνα… «χωνί» και το οver 3,5 είναι καλή περίπτωση.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER: Σε εξαιρετική κατάσταση η Σασούολο βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας και δείχνει πως θα καθαρίσει εύκολα την παραμονή. Μετράει 10 σερί γκολ-γκολ, με τα 7 να είναι και οver. Η Φιορεντίνα ανεβάζει ρυθμούς μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 5 ματς. Οι «Βιόλα» μετράνε 5 σερί γκολ-γκολ. Το οver στο 1,95 θα κρατήσουμε.

 Με το μυαλό στην Τσέλσι οι παίκτες της Παρί
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΚΑΕΝ G/G: Η Καέν «πετάει» το τελευταίο διάστημα με τέσσερις σερί νίκες, έχει πάρει βαθμολογική ανάσα. Πάει χωρίς άγχος στο Παρίσι να αντιμετωπίσει την Παρί χωρίς άγχος. Οι πρωταθλητές θα έχουν στο μυαλό και το ματς  με την Τσέλσι την Τρίτη και ίσως είναι πιο χαλαροί. Το γκολ-γκολ στο 2,25 είναι επιλογή.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1:Δεν γίνεται να αγνοήσoυμε  τον άσο της Γκλάντμπαχ στο 1,85. Τα "πουλάρια" στην έδρα τους βγάζουν εξαιρετικό πρόσωπο και έχουν μόλις μια ήττα σε 10 ματς. Η ήττα από την Σάλκε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν λίγο άδικη, καθώς η Γκλάντμπαχ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Η Κολωνία είναι μια σοβαρή ομάδα μέχρι εκεί όμως. Δεν κατάφερε να κερδίσει σε δύο εντός σερί μένοντας στο 0-0 με την Πάντερμπον και την Στουτγκάρδη. Στο 1,85 όπως είπα παίρνω τον άσο με κλειστά μάτια, ξέροντας ότι ποντάρω σε μια καλή ομάδα.

Τριάδα
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1   2,00
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER            1,80
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1  1,85

Τριάδα
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΚΑΕΝ G/G    2,25
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER                1,95
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟVER 3,5       2,00

Μονό αποδεκτό
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2     4,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου