Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ



Να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο στο καινούριο κουπόνι θα προσπαθήσουμε σήμερα, χωρίς όμως να υπερβάλουμε στο ποντάρισμα μας. Η μέρα είναι για χαλαρό παιχνίδι.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ ΟVER: Ο νεανικός Πιερικός του Θωμά Γράφα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, τρέχει αήττητο 4 αγωνιστικών ενώ έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 9 ματς. Προέρχεται από πέντε σερί γκολ-γκολ με τα τέσσερα να είναι και οver, ενώ βρίσκει δίχτυα εδώ και 8 αγωνιστικές. Από την άλλη η Λάρισα καίγεται για βαθμούς για να μπορέσει να μπει στην τριάδα ανόδου. Ο Πιερικός παίζει ανοιχτά, δεν έχει άγχος για αυτό το under στο 2,25 είναι καλή επιλογή.

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ 1Χ:  Πάρτι κάνει η Αϊντχόβεν στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +12 από τον δεύτερο Άγιαξ και δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Είναι λογικό να χαλαρώσει λίγο με τέτοια διάφορα ενώ υπάρχει την επόμενη εβδομάδα το ματς το Γιουρόπα Λιγκ με την Ζενίτ. Από την άλλη η Αλκμάαρ είναι φανερό πως διανύει την καλύτερη περίοδο στην σεζόν. Μετά την μεγάλη νίκη στην έδρα του Άγιαξ την Κυριακή έσπασε και το αήττητο της έδρας της Γκρόνινγκεν, πλέον ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με την Φέγενορντ. Θα ποντάρουμε στην έδρα και στο μεγαλύτερο κίνητρο για την Αλκμάαρ.

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΡΕΜΣ ΟVER:  Είναι γνωστό πως η Μαρσέιγ του Μπίελσα αρέσκεται στο γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτήν την φορά την ευνοεί και ο αντίπαλος, καθώς η Ρεμς είναι επίσης από τις ομάδες που αδιαφορούν για την άμυνα τους, έχει άλλωστε την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 40 γκολ παθητικό. Η απουσία του κορυφαίου της άμυνας των Μασσαλών, Νκουλού κάνει ακόμα μεγαλύτερη την πιθανότητα να δούμε πολλά γκολ.

ΧΑΒΡΗ-ΚΛΕΡΜΟΝ Χ: H Xάβρη έχει αποκτήσει μια σχετική διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού με έξι βαθμούς αέρα. Από την άλλη η Κλερμόν είναι αήττητη στα τελευταία εφτά ματς… με έξι όμως ισοπαλίες. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία, άλλωστε και η Χάβρη έχει ρεκόρ 5-5-1 εντός, αλλά καλή περίπτωση είναι και το γκολ-γκολ με την Χάβρη να έχει 7 στα 11 εντός και την Κλερμόν 8 στα 12 εκτός.

Δυάδα
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ ΟVER                                2,25
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΡΕΜΣ ΟVER     1,70

Δυάδα
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ 1Χ(Δ)     2,05
ΧΑΒΡΗ-ΚΛΕΡΜΟΝ G/G  2,10

Moνό αποδεκτό
ΧΑΒΡΗ-ΚΛΕΡΜΟΝ           Χ             3,10

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου