Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ...



Η Άστον Βίλα ήταν κακή απέναντι στην Χαλ, γνώρισε δίκαιη ήττα και δεν μας δικαίωσε σε καμία περίπτωση για το ποντάρισμα μας. Η δυάδα με το γκολ σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ όμως επιβεβαιώθηκε και έτσι η μέρα έκλεισε με θετικό πρόσημο. Έξι ματς ξεχωρίσαμε σήμερα και θα χωρίσουμε σε τρεις δυάδες ανά... κατηγορία, Κύπελλο Ισπανίας, Κύπελο Ελλάδας και Πρέμιερ Λιγκ, ελπίζω να μας βγει η χημεία.



ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1: Η Μπιλμπάο βλέπει το σημερινό ματς ως το πιο κρίσιμο της χρονιάς. Η κακή πορεία στο πρωτάθλημα έχει αφήσει αχτίδα διάκρισης για τους Βάσκους μόνο το κύπελλο. Στο Σαν Μαμές η ομάδα του Βαλβέρδε αποκτά δύναμη από τον κόσμο της και μπορεί να πάρει προβάδισμα ενόψει ρεβάνς. Θα θέλαμε λίγο μεγαλύτερη απόδοση στον άσο, αλλά θα τον τιμήσουμε ενώ θα ποντάρουμε και για σκόρερ τον μόνιμο της Μπιλμπάο, Αντούριθ.


 Βρίσκει δίχτυα στο Καμπ Νου η Βιγιαρεάλ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ G/G: Η Μπαρτσελόνα έχει ανεβάσει στροφές με την τριάδα, Σουάρες, Μέσι και Νεϊμάρ να κάνουν… «παπάδες», μετράει εννιά σερί νίκες έχοντας πετύχει 34 γκολ. Από την άλλη η Βιγιαρεάλ  στα τελευταία 19 ματς έχει μόλις μία ήττα, αυτήν από την Μπαρτσελόνα με 3-2 στο πρωτάθλημα (πριν 10 μέρες) ενώ έχει σκοράρει στα τελευταία 27 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Το γκολ-γκολ είναι επιλογή, αφού το «κίτρινο υποβρύχιο» παίζει επιθετικά και θα δημιουργήσει φάσεις στο Καμπ Νου.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Χ2: Η Σαουθάμπτον κέρδισε… από το πουθενά το Σάββατο στην έδρα της ΚΠΡ, με ένα γκολ του Μανέ στο 93’ ενώ νωρίτερα δεν είχε απειλήσει σχεδόν καθόλου. Είναι φανερό το τελευταίο διάστημα πως οι «Άγιοι» κερδίζουν παίζοντας στο ρελαντί, όμως κάποια στιγμή θα την πατήσουν. Η Γούεστ Χαμ φέτος είναι εξαιρετική ομάδα και διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Το 2,15 στο Χ2 είναι ξεκάθαρη επιλογή.

ΤΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-3 ΓΚΟΛ:  Η Τσέλσι χωρίς να εντυπωσιάζει παίρνει αυτό που θέλει στα τελευταία παιχνίδια και φυσικά μετά και την νέα γκέλα της Σίτι ανέβασε την διαφορά στο +7. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κάνει συνήθως επαγγελματικές νίκες με τα 10 από τα 11 της ματς εκεί να έχουν σύνολο γκολ 2-3. Η Έβερτον στα τελευταία τρία ματς δεν δέχεται γκολ, ενώ από τα 12 παιχνίδια της εκτός έδρας τα 7 ήταν σύνολο γκολ 2-3.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1: Ο Ηρακλής θέλει την διάκριση στο κύπελλο, ο Πανιώνιος ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες (Μπουμάλ, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Αργυρόπουλος ενώ και ο Γιάννου δύσκολα θα αγωνιστεί) αφού προέχει η μάχη της σωτηρίας και το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ. Φοβερό σύνολο οι γηπεδούχοι θα ποντάρουμε στον άσο στο 2,40.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ: Σπουδαίο ματς με προεδρικές προεκτάσεις καθώς η κόντρα των Μελισσανίδη –Μαρινάκη είναι στην «κορύφωση» της. Ο Περέιρα άφησε εκτός τους Ντοσεβί, Ομάρ, Κασάμι και Ρομπέρτο. Θα κρυφτούμε πίσω από τα 2-3 γκολ.

Δυάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  G/G                            1,83
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ                               1              1,85

Δυάδα
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Χ2(Δ)       2,15
ΤΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-3 ΓΚΟΛ          2,00

Δυάδα
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1                               2,40
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ      2,10

*Η στήλη του Tsatala  καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου