Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ




Η Βόλφσμπουργκ όχι απλά κέρδισε την Μπάγερν την ισοπέδωσε... και μας χάρισε ένα εξαιρετικό ταμείο. Επέστρεψε από χτες η Μπουντσελίγκα στα κουπόνια και πλέον όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα βρίσκονται στις επιλογές μας . Πέντε σημεία ξεχωρίσαμε σήμερα πάμε να τα δούμε.



 Δεν γίνεται να συνεχίσει την κακή της πορεία… η Ντόρτμουντ
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2: Η διακοπή θα έλεγε κανείς πως ήταν αναγκαία για την Ντόρτμουντ που τέλειωσε τον πρώτο γύρο με μόλις δύο νίκες στα 8 τελευταία, τερματίζοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Περιμένουμε η ομάδα του Κλοπ να έχει βρει την ηρεμία της στην διακοπή και να ξεκινήσει την αντεπίθεση της στον δεύτερο γύρο. Η επιστροφή του Ρόις αλλά και η προσθήκη του εξαιρετικού Κάμπλ από την Σάλτσμπουργκ την δυναμώνει επιθετικά. Η Λεβερκούζεν σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση το διπλό όμως σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα είναι η επιλογή μας.

ΤΥΝΗΣΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ G/G: Η διοργανώτρια Ισημερινή Γουινέα έχει τρελάνει κόσμο, ήρθε στην διοργάνωση από το πουθενά μετά την άρνηση του Μαρόκου να συμμετέχει και να φιλοξενήσει την διοργάνωση. Παίζοντας με άγνοια κινδύνου και με την βοήθεια του κόσμου της έφτασε στους «8» χωρίς ήττα. Η Τυνησία πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της βγάζοντας τρία γκολ-γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα είναι η επιλογή μας.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2: Προκαλούν οι αποδόσεις για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ξέρει να παίζει εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, άλλωστε εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από την ΟΦΗ στην πρεμιέρα τον Αύγουστο και από τον Ολυμπιακό. Η άμυνα του ΠΑΟΚ έχει τα θεματάκια της, με τον Ρικάρντο Κόστα να μην είναι έτοιμος ακόμα.  Οι Αγρινιώτες θα βρουν χώρους… το διπλό στο 7,50 είναι πρόκληση.

ΕΪΜΠΑΡ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER: Η Ατλέτικο έδειξε και απέναντι στην Μπαρτσελόνα πως φέτος δεν έχει την αμυντική σταθερότητα που είχε την περσινή χρονιά, δέχεται εύκολα γκολ. Η Εϊμπάρ βγάζει πολλά τρεξίματα και πολύ πάθος στο παιχνίδι της και θα δυσκολέψει τους «ροχιμπλάνκος», το οver στο 2,30 θα είναι η επιλογή μας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ G/G: Ο Πανιώνιος αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές  και βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Το σημερινό ματς χαρακτηρίστηκε τελικός. Την Τετάρτη πάντως πήρε μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Πανθρακικός από την άλλη αγνοεί την νίκη στα τελευταία 7 ματς στο πρωτάθλημα με τον Εμάνουελ Ρόκα να είναι φανερό πως έχει δουλέψει αρκετά με την ομάδα. Το γεγονός πως ο Πανιώνιος ψάχνει μόνο την νίκη και θα παίξει ανοιχτά, θα αφήσει εκτεθειμένη την άμυνα του, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Πανθρακικός. Το G/G στο 2,20 είναι επιλογή.

Μονό αποδεκτό
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2                               7,50

Δυάδα
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2                                2,50
ΕΪΜΠΑΡ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER       2,30

Δυάδα
ΤΥΝΗΣΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ G/G          2,10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ G/G                              2,20

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου