Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

H EMIΛΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ


Μια χαρά ήταν η δυαδούλα χτες με τον εύκολο άσο της Παλέρμο (5-0) και το οver της Μίλαν.
Ξεμπερδέψαμε από τις γιορτές, πλέον από εδώ και πέρα το πρόγραμμα γεμίζει. Σιγά-σιγά όλα τα πρωταθλήματα που είχαν σταματήσει θα αρχίσουν ξανά. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Ρεάλ. Υπάρχουν και αρκετά ματς από το κύπελλο Ελλάδας που δεν υπάρχουν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.
ΥΓ. Επέστρεψε η Έμιλι, γιατί όπως μου είπε δεν θα μπορούσε να χάσει μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως το κύπελλο Ελλάδας.



ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΟVER: Με το δεξί μπήκε στην καινούρια χρονιά η Ατλέτικο με το 3-1 επί της Λεβάντε. Έπιασε στην δεύτερη θέση την Μπαρτσελόνα και έφτασε στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Εβδομάδα φωτιά για τους «ροχιμπλάνκος»  που μέσα σε 7 μέρες θα αντιμετωπίσουν 2 φορές την Ρεάλ για το κύπελλο και ενδιάμεσα την Κυριακή την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Ίσως κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του ο Τόρες. Το σερί των 22 σερί νικών σταμάτησε στο «Μεστάγια», όπου η Ρεάλ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Βαλένθια, παρότι στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ. Ο Ανστελότι θα δώσει γάντια βασικού στον Νάβας, ενώ αναμένεται να δώσει ανάσες στον Σέρτζιο Ράμος που αισθάνεται ενοχλήσεις, με την θέση του να παίρνει ο Βαράν. Έχουν αναμετρηθεί 3 φορές μέχρι στιγμής φέτος (2 Σούπερ Κάπ, 1 πρωτάθλημα) και η Ατλέτικο έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Παρότι υπάρχει ρεβάνς βλέπω ματς με ρυθμό και γκολ. Η άμυνα της Ρεάλ όταν δέχεται πίεση είναι επιρρεπής, ενώ και η φετινή Ατλέτικο πετυχαίνει πιο εύκολα γκολ. Το οver θα κρατήσουμε.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ G/G: Η Βιγιαρεάλ μετά από 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις είχε την πρώτη απώλεια, καθώς έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Έλτσε, παρότι μάλιστα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Προέρχεται πάντως από εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Στο ζενίθ η ψυχολογία για τους Βάσκους του Μόγιες μετά την μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα την Κυριακή. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω η Σοσιεδάδ και το κύπελλο είναι άμεση προτεραιότητα.  Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες θα πάμε με το γκολ-γκολ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Χ2(Δ):  Για τον Πλατανιά αυτή την στιγμή το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια, καθώς το Σάββατο ακολουθεί καθοριστικό ματς για την παραμονή με τον Πανιώνιο στα «Περιβόλια». Ο Ηρακλής κάνει εξαιρετική πορεία στην Φούτμπολ Λιγκ, έχοντας ένα εξαιρετικά δεμένο σύνολο και βλέπει το κύπελλο ως ευκαιρία διάκρισης. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για την πρόκριση, θα πάμε με το Χ2 και το πιο άνετο Ηρακλή.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ: Με την ισοπαλία ο Αστέρας προκρίνεται ως πρώτος και ο Τύρναβος τον ακολουθεί, χωρίς να τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στο ματς της Καλλονής. Θα πάμε και εμείς με το Χ.

KEΡΚΥΡΑ-ΠΑΟΚ ΟVER: Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ, θέλει μόνο νίκη και θα παίξει επιθετικά, είναι βέβαιο πως η προβληματική του άμυνα θα έχει προβλήματα. Το over στο 2,00 θα πονταριστεί.

Η Έμιλι μας δίνει ρυθμό...

Δυάδα
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΟVER            1,95
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ G/G           2,00

Δυάδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Χ2(Δ)      2,00
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟΚ ΟVER   2,00

Μονό αποδεκτό
  ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ           3,40


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου