Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΣΑΝ ΣΙΡΟ



Δεν βρήκαμε στόχο χτες στις επιλογές, με την Σαμπντόρια να μην σκοράρει, την Τότεναμ να ισοφαρίζεται στο τέλος και στα Πηγάδια να έρχεται ένα ωραίο 0-0. Γιορτινή μέρα η σημερινή και οι Ιταλοί μας δίνουν στο πιάτο ολόκληρη αγωνιστική στην Serie A. Μία δυάδα ξεχωρίσαμε.



MIΛΑΝ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΟVER: Η Μίλαν έδειξε πριν την διακοπή σε καλή κατάσταση. Κέρδισε την Νάπολι με 2-0 και πήρε ισοπαλία απέναντι στην Ρόμα. Μέσα στις γιορτές κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-2 την Ρεάλ σε φιλικό και έδειξε γενικότερα να φορμαρίζεται. Από την άλλη η Σασουόλο είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά δεν της αρέσει να κλείνεται, στα τελευταία δέκα παιχνίδια της έχει μόλις μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα 12 από τα 16 ματς που έδωσαν στο πρωτάθλημα. Για τους Ροσονέρι υπάρχουν σημαντικές απουσίες μεσοαμυντικά με τους Ντε Γιονγκ, Μεξές, Μπονέρα και Αρμέρο να είναι εκτός. Το over προκύπτει ξεκάθαρα ως επιλογή. Eνώ το να σκοράρει ο φορμαρισμένος Ελ Σαράουι είναι επίσης καλή επιλογή.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1:Oι γηπεδούχοι τρέχουν αήττητο σερί 8 αγωνιστικών και στην έδρα τους έχουν ρεκόρ 4-3-1. Γενικότερα φέτος παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό σύνολο και δείχνουν πως δύσκολα θα κινδυνέψουν. Αντίθετα η Κάλιαρι κάνει κάκιστη πορεία με αποτέλεσμα να απολυθεί ο Ζέμαν και να κάνει σήμερα ντεμπούτο στον πάγκο ο Τζιανφράγκο Ζόλα. Θα παραβλέψουμε τον κανόνα που λέει πως στο ντεμπούτο νέο προπονητή, καθώς η Κάλιαρι σήμερα δεν θα έχει στην διάθεση της τους δύο καλύτερους επιθετικούς της Σάου και Ιμπάρμπο. Ας κάνει την πρώτη του νίκη ο Ζόλα στο εντός έδρας με την Τσεζένα την Κυριακή. Άσος για την Παλέρμο που θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν την διακοπή. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ντιμπαλά, μπορεί να σκοράρει.

ΥΓ. Σκέψεις κάναμε και για το οver στο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ και ίσως τον άσο της Έβερτον που πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσει,στο κύπελλο Αγγλίας,

Δυάδα
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1  1,95
ΜΙΛΑΝ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΟVER  1,85

Δυάδα Anytime Scorer
ΝΤΙΜΠΑΛΑ (ΠΑΛΕΡΜΟ)   2,20
ΕΛ ΣΑΡΑΟΥΙ (ΜΙΛΑΝ)   2,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου