Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ Η ΑΕΚ


Μόνο η ισοπαλία στον Τύρναβο μας δικαίωσε χτες. Το οver στην Κέρκυρα δεν ήρθε ποτέ, ενώ και η Ρεάλ ήταν αγνώριστη και γνώρισε την ήττα από την Ατλέτικο.
Ελάχιστες επιλογές σήμερα  και αναγκαστικά για να κάνουμε παιχνίδι θα στραφούμε στα ματς του ελληνικού κυπέλλου που βγάζουν σημεία. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε.


ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1: Κάτι δεν πάει καλά στον φετινό Ατρόμητο και φαίνεται από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έχει. Με το ρόστερ που έχει δεν είναι για να βρίσκεται στην 9η θέση. Ο Σα Πίντο μετά το καλό ξεκίνημα δείχνει να μην μπορεί βρει λύσεις, ειδικότερα στο σκοράρισμα που είναι το μεγάλο φετινό πρόβλημα. Η ΑΕΚ βλέπει το κύπελλο ως ευκαιρία να φωνάξει παρών ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πρόκριση είναι απαραίτητος στόχος για την ομάδα του Δέλλα , μπορεί να την εξασφαλίζει και με την ισοπαλία, όμως δεν νομίζω να δια κινδυνέψει. Θα ποντάρουμε στον άσο για την Ένωση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1: Mπορεί ο Παναιτωλικός να έχει αποκλειστεί από την συνέχεια, όμως το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Χάβου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ακόμα και αλλαγές να κάνει ο Έλληνας τεχνικός και πάλι υπάρχει αξία στον άσο του 1,90. Άλλωστε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μόνο νίκη για την πρόκριση και αναγκαστικά θα ανοιχτεί... τον κάνει πιο ευάλωτο στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Δεν μας επηρεάζει το γεγονός της πρόσληψης του Ελευθερόπουλου, μόλις δύο προπονήσεις πρόλαβε να κάνει.

ΛΟΥΤΟΝ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ Χ: Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί στην βαθμολογία, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην 3η θέση και την Λούτον στην 5η. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο η καλή αμυντική τους λειτουργία. Διαθέτουν τις δύο καλύτερες άμυνες της κατηγορίας, η Σριούσμπερι με 16 γκολ παθητικό και η Λούτον με 17. Με δεδομένο πως το κύριο μέλημα και των δύο είναι να αποφύγουν την ήττα, δεν αποκλείεται να τα βρουν στην ισοπαλία.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2: Η Γρανάδα γνώρισε την Δευτέρα την ήττα από την Κόρδοβα με 2-0 και πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας την νίκη εδώ και 13 αγωνιστικές. Το τελευταίο που έχουν στο μυαλό τους οι γηπεδούχοι είναι το κύπελλο και η Σεβίλλη που βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχει την ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς.

Δυάδα
ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1        2,70
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1               1,90

Δυάδα
ΛΟΥΤΟΝ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ Χ             3,30
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2     1,95

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου