Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ETOIMH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΡΕΑΛ



Η αναβολή του ματς στο Παγκρήτιο μας ξενέρωσε χτες, άφησε λειψές τις επιλογές και ήταν μια μέρα σαν να μην έγινε ποτέ. Λίγες επιλογές για σήμερα έχει το πρόγραμμα, όμως υπάρχει η ματσάρα στο Κύπελλο Ισπανίας που θα μας αποζημιώσει. Πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε.


Έρχεται με φόρα ο Κ.Ρονάλντο

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER 3,5: Μετά το 2-0 του πρώτου ματς στο Βιθέντε Καλντερόν αναμένεται να πέσουν κορμιά σήμερα στο Μπερναμπέου. Η Ρέαλ δεν έχει κερδίζει φέτος την συμπολίτισσα, Ατλέτικο σε τέσσερις αναμετρήσεις φέτος έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Είναι και θέμα εγωισμού πλέον για τον Κάρλος Αντσελότι και τους ποδοσφαιριστές του να πετύχουν μια νίκη απέναντι στον Σιμεόνε και τους μαχητές του. Οι «ροχιμπλάνκος» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο «Καμπ Νου» το Σάββατο και γνώρισαν εύκολα την ήττα με 3-1. Στην Ρεάλ το κλίμα είναι λίγο πανηγυρικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας. Πρώτη επιλογή θα είναι τα πολλά γκολ και πιο συγκεκριμένα το οver 3,5. Oι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια θα παίξουν επιθετικά και όπου βγει, η Ατλέτικο μπορεί όμως να χτυπήσει στην κόντρα. Δεύτερη επιλογή μας θα είναι η πρόκριση για την «Βασίλισσα» στο 3,50, θεωρώ πως αν πιάσουν ρυθμό οι παίκτες της Ρεάλ μπορούν να πιέσουν ασφυκτικά την Ατλέτικο που δεν έχει την αμυντική συνοχή που είχε πέρυσι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΒΕΡΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό τίτλου στην έδρα της Νάπολι με 3-1 και το κλίμα στην ομάδα του Τορίνο είναι πανηγυρικό. Ο Αλέγκρι δεν θέλει να σκέφτεται με τίποτα το ενδεχόμενο αποκλεισμού στο κύπελλο, όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα δώσει ανάσες σε βασικούς του ποδοσφαιριστές. Το ίδιο θα κάνει και ο προπονητής της Βερόνα. Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα. Η «Κυρία» εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις, θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

Μονό αποδεκτό
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER 3,5                              2,75

Μονό αποδεκτό
ΠΡΟΚΡΙΣΗ           ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ              3,50

Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΒΕΡΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ              2,10
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  OVER 2,5


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου