Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

AΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΩΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ


O Ίμπρα όντως έβγαλε εγωισμό και έστειλε μόνος του την Παρί στα ημιτελικά του γαλλικού Λιγκ Καπ, αλλά μας έλειψε ένα γκολ στο Εσπανιόλ-Βαλένθια για να βγάλουμε την βαρβάτη τριάδα μας. Σήμερα έχουμε ένα αρκετό ενδιαφέρον πρόγραμμα με τα ματς της Σούπερ Λιγκ να ξεχωρίζουν, αλλά θα παλέψουμε με δύο μονά αποδεκτά στο κύπελλο Ιταλίας, αλλά και στο Asian Cup (για όσους ξυπνήσουν νωρίς).


ΤΟΡΙΝΟ-ΛΑΤΣΙΟ 1: Για την Τορίνο οι διπλές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη την άφησαν πολύ πίσω, καθώς βρίσκεται στην 14η θέση. Το κύπελλο είναι μια διέξοδος για κάτι καλό την φετινή χρονιά και θα το κυνηγήσει. Το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένη, δεν έχει στα τελευταία 5 ματς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Λάτσιο προέρχεται από ένα απαιτητικό ματς απέναντι στην μισητή Ρόμα, με το 2-2 να την αφήνει ικανοποιημένη. Αυτό που προέχει για τους Λατσιάλι είναι το πρωτάθλημα και το ματς με την Νάπολι την Κυριακή, μια από τους άμεσους ανταγωνιστές για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένεται να γίνει εκτεταμένο rotation. Θα πάμε με τον άσο που τον βρίσκουμε κοντά στο 3,00, καθώς οι γηπεδούχοι δίνουν βάση στο κύπελλο σε αντίθεση με την Λάτσιο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟVER: Σημαντικό ματς και για τους δύο, καθώς βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο η κακή άμυνα (οι δύο χειρότερες στην Σούπερ Λιγκ). Οι φιλοξενούμενοι παίζουν επιθετικά, έχοντας στην μεσοεπιθετική γραμμή τους Μπουμάλ, Ιμπαγάσα, Γιάννου και Κολοβό, δύσκολα θα μείνουν άσφαιρη απέναντι στην τραγική άμυνα των γηπεδούχων. Το οver στο 2,35 θα είναι η επιλογή μας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G: Οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ με 3-0, παίζοντας έξυπνα χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Απέναντι στον ΠΑΣ θέλουν την νίκη οι Αρκάδες για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις καλύτερες ομάδες στην «κόντρα» και δύσκολα θα μείνουν για τέταρτο σερί ματς χωρίς γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο, πληρώνει 2,25 και θα το τιμήσουμε.

Θετικό ξεκίνημα για την Κίνα στο Αsian Cup
ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ-ΚΙΝΑ Χ: Έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες το Αsian Cup στην Αυστραλία και σήμερα διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ουζμπεκιστάν και Κίνα βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο, ξεκίνησαν με νίκες απέναντι σε Β. Κορέα και Σαουδική Αραβία αντίστοιχα. Οι περισσότερες αναμετρήσεις στην διοργάνωση  έχουν χαμηλό ρυθμό και λίγα. Οι νίκες της πρώτης αγωνιστικής, αναμένεται να αφήσει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες ο βαθμός στο σημερινό ματς.

Μονό αποδεκτό
ΤΟΡΙΝΟ-ΛΑΤΣΙΟ 1           3,00

Δυάδα
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟVER  2,30
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G 2,25

Μονό αποδεκτό
ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ-ΚΙΝΑ Χ                3,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου