Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


Το σημερινό πρόγραμμα δεν προσφέρεται για σοβαρό ποντάρισμα. Θα ασχοληθούμε με το Κόπα Άφρικα που ξεκινάει αύριο και θα μας απασχολήσει αρκετά σαν διοργάνωση. Η ομάδα που θα στηρίξουμε θα είναι η Αλγερία, ή αλλιώς "οι αλεπούδες της ερήμου".  Θα έχουμε και τις προτάσεις από τα σημερινά, αλλά στο ... χαλαρό και χωρίς ανάλυση.



ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ: Ξεκινάει αύριο στη Ισημερινή Γουινέα το Κόπα Άφρικα, μια διοργάνωση με ιδιαιτερότητες και αρκετά απρόβλεπτη. Πολλές ομάδες έχουν αρκετά εσωτερικά προβλήματα και πάντα στις ομάδες της Αφρικής. Μια ομάδα που εντυπωσίασε και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι η Αλγερία. «Η αλεπού της ερήμου» πήρε την πρόκριση στους 16 από τον όμιλο απέναντι σε Βέλγιο, Ρωσία και Ν.Κορέα και έβγαλε το λάδι στους Γερμανούς, από τους οποίους αποκλείστηκε στην παράταση. Στα προκριματικά της διοργάνωσης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και πήρε άνετα την πρόκριση στην τελική φάση. Στους ίδιους ποδοσφαιριστές θα στηριχτεί και τώρα ο νέος τεχνικός, Κριστιάν Γκουργκίφ που ανέλαβε την ομάδα τον Ιούλιο μετά την αποχώρηση του Χαλίλχοτζιτς. Ο 59χρόνος Γάλλος για 11 χρόνια ήταν στο τιμόνι της Λοριάν. Στο ρόστερ η Αλγερία έχει ποδοσφαιριστές που πραγματοποιούν εξαιρετική χρονιά και μπορεί να βασιστεί πάνω τους: Ο Μπραχίμι της Πόρτο και Σιλμανί της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αποτελούν δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Πορτογαλικού πρωταθλήματος την φετινή χρονιά. Ο Ταϊντέρ κάνει εξαιρετική χρονιά με την Σασουόλο στο Καμπιονάτο, ενώ ο Φεγκουιλί είναι από τους πρωταγωνιστές της Βαλένθια. Διαθέτει άμυνα με εμπειρία και σοβαρότητα (Χαλίς, Μεντζανί, Μπουγκέρα,). Είναι από τις ομάδες που έχουν πιο επαγγελματική νοοτροπία. Αυτή την στιγμή είναι το δεύτερο φαβορί πίσω από την Ακτή Ελεφαντοστού για την κατάκτηση, το 5,50 που την βρίσκουμε είναι ικανοποιητικό.

O βασικός επιθετικός της Μπουρκίνα Φάσο, Αριστείδης Μπανσέ
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ KOΠΑ ΑΦΡΙΚΑ-ΜΠΑΝΣΕ (ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ): Ψάχνοντας τους σκόρερ, μου έκανε εντύπωση το 67,00 που πληρώνει ο βασικός επιθετικός της Μπουρκίνα Φάσο, Αριστείδης Μπανσέ. Ο πρώτος όμιλος που συμμετέχουν είναι θεωρητικά ο πιο βατός, καθώς Γκαμπόν, Ισημερινή Γουινέα και Κονγκό δεν αποτελούν φόβητρο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Μπανσέ να πετύχει 3-4 γκολ στην πρώτη φάση και στην συνέχεια να… πουλήσουμε το στοίχημα. Ενώ από την στιγμή που θα στηρίξουμε την Αλγερία θα ποντάρουμε και στον βασικό σέντερ φορ της, Σιλμανί σε απόδοση 9,00.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ        ΑΛΓΕΡΙΑ               5,50

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ              ΜΠΑΝΣΕ(ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ)   67,00


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ              ΣΙΛΜΑΝΙ(ΑΛΓΕΡΙΑ)         9,00



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μονό αποδεκτό
ΚΟΡΔΟΒΑ-ΕΪΜΠΑΡ Χ  3,00

Τριάδα
ΜΠΡΕΣΤ-ΝΙΟΡ  ΟVER   1,80
AΓΙΑΞ-ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ   G/G   1,80
ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ OVER 1,65

Moνό αποδεκτό (Σάββατο πρωί(11:00) Asian Cup)
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ  G/G    2,00 (Έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, τελευταία αγωνιστική των ομίλων έχουν από 6 βαθμούς και θα παίξουν χωρίς άγχος για την πρωτιά)

Έχει την αίγλη της και η διοργάνωση του Asian Cup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου