Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Για ένα περίεργο λόγο το σημερινό πρόγραμμα μου βγάζει μια «ξινίλα». Ελάχιστα σημεία ξεχώρισα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το διπλό του ΠΑΟΚ και όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά καθαρά λόγω ψυχολογίας που θα δώσει στους ποδοσφαιριστές του ο Άγγελος Αναστασιάδης.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2: Κομβικό παιχνίδι στην προσπάθεια τίτλου που κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξέρει να «φτιάχνει» τους παίκτες του για τέτοια ματς. Ήδη με τις επιλογές που έκανε την Τετάρτη στο κύπελλο έδειξε ότι αυτό το ματς θέλει περισσότερο. Σημαντικές απουσίες του Κάτσε και του Τζιόλη. Από την άλλη ο  Αστέρας μετά την διακοπή έδειξε πως δεν πατάει καλά. Ήττα στην Κέρκυρα με την χειρότερη φετινή εμφάνιση και ισοπαλία με 1-1 στο κύπελλο με τον Τύρναβο. Θα ποντάρουμε στο διπλό για τον ΠΑΟΚ, τέτοια ματς κρίνουν τον τίτλο στο 2,60 θα πάρουμε το ρίσκο μας. Το γκολ του Αθανασιάδη πληρώνει 3,40.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ OVER: Εντυπωσιακή πορεία για την Σασουόλο την φετινή χρονιά, φιγουράρει στο μέσο της βαθμολογίας και προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην έδρα της Μίλαν. Μετράει πέντε σερί γκολ-γκολ το πρωτάθλημα με τα 4 να είναι και οver. Πάλεψε η Ουντινέζε  απέναντι στην Ρόμα, γνώρισε την ήττα όμως με 1-0. Πολύ επιθετικά παίζει η Σασουόλο, η Ουντινέζε θέλε να επιστρέψει στις νίκες και θα βρει χώρους. Το οver στο 2,10 είναι εξαιρετική επιλογή.

ΘΕΛΤΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: Δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο το διπλό των «νυχτερίδων» στο 2,70. Από την μία έχουμε μια Θέλτα που αγνοεί την νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, μάλιστα και στα 7 ματς δεν έχει σκοράρει. Επίσης την Τετάρτη γνώρισε εντός έδρας ήττα με 4-2 από την Μπιλμπάο για το κύπελλο που ουσιαστικά την αφήνει εκτός διοργάνωσης. Από την άλλη η Βαλένθια έρχεται με φόρα τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η τελευταία επί της Ρεάλ με 2-1. Μεσοβδόμαδα νίκησε με 2-1 την Εσπανιόλ για το κύπελλο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Το διπλό σε τέτοιες αποδόσεις θα πονταριστεί.

ΑΛΟΑ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ G/G: Η Αλόα αποτελεί τον κακό δαίμονα φέτος για την Ρέιντζερς, καθώς σε 3 αναμετρήσεις δεν την έχει κερδίσει. Δύο φορές ήρθαν ισόπαλες για το πρωτάθλημα με 1-1, ενώ γνώρισε την ήττα με 3-2 στο τσάλενς Καπ. Δύσκολα θα φύγει και πάλι αλώβητη η γηπεδούχος… όμως το να πετύχει και αυτή γκολ πληρώνει εξαιρετικά στο 2,10 και αυτή θα είναι η επιλογή μας.

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ-ΑΜΠΕΡΤΙΝ Ν/G: Τρένο πραγματικό η Αμπερντίν, μετράει 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Σεντ Μίρεν έχει το χειρότερο ρεκόρ στην κατηγορία εντός έδρας με 9 ήττες και 1 ισοπαλία σε 10 ματς. Στην έδρα της έχει πετύχει μόλις 4 γκολ. Το N/G θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΑΛΟΑ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ G/G   2,10
ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ-ΑΜΠΕΡΤΙΝ Ν/G     1,70

Μονό αποδεκτό
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2

Αnytime Scorer
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ          ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 3,40

Δυάδα
ΘΕΛΤΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2       2,70

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ OVER    2,10

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου