Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Η ΤΟΤΕΝΑΜ


Η Σοσιεδάδ το έκανε το θαύμα της χτες και ο άσος του 10,00 μας πλήρωσε. Ήταν φανερό πως η Μπαρτσελόνα ήταν ακόμα στις διακοπές και οι Βάσκοι του Μόγιες το εκμεταλλεύτηκαν. Ένα ακόμα σημείο θέλαμε από τα ματς του FA CUP για να είναι εξαιρετική η μέρα αλλά δεν μας έκατσε, ειδικότερα η Ίπσουιτς έφτασε κοντά, αλλά τελικά αρκέστηκε στην ισοπαλία.
Το σημερινό πρόγραμμα δεν μας προσφέρει πολλές επιλογές. Θα περιορίσουμε το παιχνίδι μας σε τέσσερα ματς και δύο δυάδες.


ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Σταμάτησε το σερί της Ξάνθης  με τις τέσσερις σερί νίκες πριν την διακοπή με την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Λουτσέσκου έχει βρει χημεία με τους ποδοσφαιριστές του και βγάζει ποιότητα στο παιχνίδι της. Από την άλλη ο Πανθρακικός είναι φανερό πως έχει αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ του και θα παλέψει για την σωτηρία μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Ρόκα σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζει δύο από τους κορυφαίους του μεσοεπιθετικούς Μπαικάρα και Κάσες, ενώ και ο Ίγκορ έχασε αρκετές προπονήσεις. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ.


ΜΠΕΡΛΝΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2: Από απίστευτη νίκη προέρχεται η Τότεναμ με το 5-3 επί της Τσέλσι να έρχεται μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση των παικτών του Ποκετίνο. Δεν βάζεις κάθε… μέρα 5 γκολ σε ομάδα του Μουρίνιο. Με κεκτημένη ταχύτητα οι «πετεινοί» και ανεβασμένη ψυχολογία πάνε στο σημερινό ματς με την Μπέρλνι θέλοντας να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Η Μπέρλνι ξόδεψε πάρα πολλές δυνάμεις στο 3-3 με την Νιούκαστλ και σίγουρα ο πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία στο πρωτάθλημα. Το διπλό στο 1,85 θα το ποντάρουμε.

ΛΑΤΣΙΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η φετινή Σαμπντόρια είναι σκληρό καρύδι. Έχει μόλις μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 16 αγωνιστικές και διεκδικεί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει φέρει πάντως 9 ισοπαλίες, ενώ μετράει 7 σερί γκολ-γκολ. Η Λάτσιο στο Ολίμπικο ανεβάζει στροφές και συνήθως τα παιχνίδια της έχουν γκολ (6 οver σε 7 ματς). Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ του 1,90.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Γουίμπλετον βλέπει το σημερινό ματς με την Λίβερπουλ ως ευκαιρία να θυμηθεί τα περασμένα της μεγαλεία. Οι πάντες στο στρατόπεδο των  «ντονς» ζουν στους ρυθμούς της σημερινής αναμέτρησης και το «Κινγκσμίντοου» αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές. Η εικόνα της Λίβερπουλ θα μπορούσε να μας δώσει το δικαιώμα να ποντάρουμε στον άσο και το θαύμα, όμως θα αρκεστούμε στο να πετύχει ένα γκολ τουλάχιστον η γηπεδούχος με το γκολ- γκολ να πληρώνει 2,00.

Δυάδα
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΠΕΡΛΝΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2  1,85

Δυάδα
ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ            2,00
ΛΑΤΣΙΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ          1,90

*Η  στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου