Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ


Το γκολ του Κολοβού στην Τούμπα έστω και από πέναλτι εφεύρεσή του Δελφάκη μας έβγαλε ασπροπρόσωπους χτες. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ρίσκο με εκπλήξεις και τεράστιες αποδόσεις. Το κύπελλο Αγγλίας μοιάζει ιδανικό για ποντάρισμα καθώς οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Συνολικά θα πάμε με τρία μονά αποδεκτά και μια δυάδα με γκολ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΙΝΤΣ 2: Η Σάντερλαντ του Γκας Πογιέτ έχει ως στόχο την φετινή χρονιά την σωτηρία και το κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ο ίδιος Πογιέτ δεν σταμάτησε να γκρινιάζει για το εξαντλητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών που ανάγκασε τις ομάδες να παίξουν 3 ματς σε 6 μέρες και σήμερα να παίζουν ξανά στο κύπελλο. Μάλιστα την Πέμπτη απέναντι στο Σίτι οι «μαυρόγατες» τα έδωσαν όλα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και έχασαν με 3-2 με το γκολ να έρχεται στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η Λιντς τα τελευταία χρόνια προσπαθεί απεγνωσμένα να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει μείνει με στις αναμνήσεις του ένδοξου παρελθόν της. Τέτοιες αναμετρήσεις «ψηλώνουν» τις ομάδες σαν της Λιντς και θα ποντάρουμε στο 7,00 του διπλού.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 2: Στην ίδια λογική με το παραπάνω ματς θα ποντάρουμε στο διπλό. Η Σαουθάμπτον προέρχεται από δύο ματς τεράστιων απαιτήσεων απέναντι σε Τσέλσι (1-1) και Άρσεναλ (2-0). Κατάφερε να πάρει 4 βαθμούς και ουσιαστικά εδραιώθηκε στους διεκδικητές της τετράδας και του Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικό είναι οι παίκτες του Κούμαν να χαλαρώσουν... Σημαντικές απουσίες του Ιάπωνα στόπερ Γιοσίντα που έφυγε για το Ασιατικό κύπελλο αλλά και του Μανέ (σκόρερ απέναντι σε Άρσεναλ και Τσέλσι) που έφυγε για το Κόπα Άφρικα. Από την άλλη έχουμε μια Ίπσουιτς που πετάει από νίκη σε νίκη (8 νίκες -3 ισοπαλίες στα τελευταία 11) και φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ. Προσθέτουμε στο ζευγάρι και λίγο από την μαγεία του κυπέλλου Αγγλίας... και οδηγούμαστε άνετα στο διπλό του 8,00.

Από την περσινή ήττα της Μπάρτσα
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Στην Μπαρτσελόνα όλη την εβδομάδα οι πάντες ασχολούνται με την απόφαση του CAS που απαγορεύει οριστικά τις μεταγραφές μέχρι το 2016. Ο Μέσι με τον Νέιμαρ και τον Ντάνι Άλβες ήταν σε διακοπές μέχρι την Παρασκευή και ταξίδεψαν στην χώρα των Βάσκων με μόλις  δύο προπονήσεις. Η Σοσιεδάδ δεν χάνει στο «Ανοέτα» τα τελευταία 4 χρόνια απέναντι στην Μπαρτσελόνα (2-1, 2-2, 3-2,3-1 τα αποτελέσματα) και με τον Μόγιες στο τιμόνι δείχνει κάπως ανανεωμένη. Αν προλάβει την αναμέτρηση και ο εξαιρετικός Κάρλος Βέλα ο άσος  του 10,00 θα πονταριστεί.

BAΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟVER 3,5: Η Ρεάλ έμοιαζε ανίκητη πριν την διακοπή μετράει 22 νίκες σερί. Εντυπωσιακή όμως και η Βαλένθια την φετινή χρονιά δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "νυχτερίδες" στο Μεστάγια παίζουν ανοιχτά και αναμένεται να δούμε ματς με ρυθμό και γκολ.

ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΟVER 3,5: Απίστευτο χαστούκι για την Τσέλσι του Μουρίνιο το 5-3 από την Τότεναμ, με τον Πορτογαλό τεχνικό να έχει να δεχτεί 5 γκολ από εκείνο το 5-0 από την Μπαρτσελόνα στην πρώτη του χρονιά στην Ρεάλ. Αναγκαστικά το σημερινό ματς ενδιαφέρει άμεσα τους Μπλε και έχω την εντύπωση πως η κακομοίρα η Γουότφορντ θα πληρώσει τα σπασμένα. Άλλωστε η ομάδα της Τσάμπιονσιπ παίζει πολύ επιθετικά και δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της.

Μονό αποδεκτό
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΙΝΤΣ 2  7,00

Μονό αποδεκτό
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 2       8,00

Μονό αποδεκτό
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1      10,00

Δυάδα
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ             ΟVER 3,5              2,20
TΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ    ΟVER 3,5              2,00


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου