Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ


Το Μπιλμπάο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά και μας έστειλε στο ταμείο, κάνοντας δυαδούλα με το διπλό της Βιγιαρέαλ, ενώ μπόνους ήταν το γκολ του Αντούριθ που είχαμε προτείνει ως anytime scorer. Προκύπτουν επιλογές σήμερα στο πρόγραμμα, ξεχωρίσαμε πέντε σημεία πάμε να τα αναλύσουμε.


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1Χ: Ντέρμπι κορυφής στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου με τους «λύκους» να βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έστω και 11 βαθμούς πίσω από την Μπάγερν. Αρκετές απουσίες για τους Βαυαρούς που δεν θα έχουν στην διάθεση τους, Ριμπερί, Τιάγκο, Τσάβι Μαρτίνες, Ραφίνια. Όπως και να έχει το 1,40 στο διπλό είναι πρόκληση. Θα πάμε με το 1Χ στο 2,80… ας αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΟVER 3,5: Επιθετικές ομάδες και οι δύο που προέρχονται από δύο νίκες με μεγάλα σκορ. Η Φόλενταμ με το 5-0 στην έδρα της Ντεν Μπος και η Σπάρτα με το 6-0 επί των Γιονκ Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι μετράνε από 7 over 3,5 στα 9 τελευταία ματς. Στο πρώτο γύρο το μεταξύ τους έληξε 2-2. Το over 3,5 θα είναι η επιλογή μας.

ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ-ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ 1: H Ακισάρσπορ έκανε ριζικές αλλαγές, τον Ιανουάριο. Νέος τεχνικός ο Ρομπέρτο Κάρλος, ενισχύθηκε σημαντικά και ψάχνει στον δεύτερο γύρο την ανάκαμψη, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε στο 2-2 με την Εσκισεχιρσπόρ. Από την άλλη η ουραγός Μπαλικεσιρσπόρ θα παλέψει για την σωτηρία της. Θα πάμε με τον άσο του 1,80.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΟVER : Φουλ επίθεση παίζει η πρωτοπόρος  της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ. Από την άλλη η Γούοτφορντ από δύο νίκες έχοντας πετύχει 12 γκολ (7-2 επί της Μπλάκπουλ και 5-0 επί της Τσάρλτον) και μετράει 5 συνεχόμενα οver σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΑΤΟΡΟΥ-ΑΝΖΕ G/G: Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας η Σατορού, προέρχεται από τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Ανζέ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μπρεστ που την άφησε στο -4 από την τριάδα. Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ του 1,90,  η Σατορού σε 11 εντός έδρας έχει 8 γκολ-γκολ και αντίστοιχα η Ανζέ σε 11 εκτός έδρας ματς έχει 8 γκολ-γκολ.

Μονό αποδεκτό
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1Χ(Δ)          2,80

Δυάδα
ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΟVER 3,5      2,00
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ    ΟVER     1,65

Δυάδα
ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ-ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ 1              1,80

ΣΑΤΟΡΟΥ-ΑΝΖΕ                                G/G       1,90

*Oι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου