Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ


Παίρνουν ρεβάνς οι «ροχιμπλάνκος»

Η κόκκινη του Ζερβίνιο μας χάλασε το οver χτες και το απόλυτο, Βέβαια Μαλί και Καμερούν με την ισοπαλία μας έδωσαν και κέρδος. Τα ματς κυπέλλου κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα. Εκεί θα επικεντρωθούμε, προσθέτοντας όμως και μια επιλογή από το αγαπημένο Κόπα Άφρικα.


KΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ 2: Για την ΑΕΚ το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος για την φετινή χρονιά, η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ είναι δεδομένη πριν από την έναρξη της σεζόν. Από την άλλη η Κέρκυρα καίγεται για την σωτηρία της και το κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα. Για τους «Φαίακες» πιο σημαντικό ματς είναι αυτό του Σαββάτου με την Βέροια. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, ζουν για αυτά τα ματς και φάνηκε και στην μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου στην προηγούμενη φάση. Το γεγονός ότι υπάρχει ρεβάνς σίγουρα είναι μειονέκτημα για το ποντάρισμα στο διπλό, όμως στο 2,40 θα πάρουμε το ρίσκο.

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ: Για την φετινή Ίντερ το κύπελλο αποτελεί στόχο, καθώς στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω και το -7 από την τρίτη θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη διαφορά.  Οι «νερατζούρι» δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις και έμειναν στο 0-0 με την Έμπολι. Από την άλλη η Σαμπντόρια φέτος είναι «σκληρό καρύδι». Σε 21 επίσημα ματς φέτος έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες. Μία από την Λάτσιο και μία από την Ίντερ (1-0) με αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Περιμένουμε ένα πολύ ισορροπημένο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιθανόν και στην παράταση. Η ισοπαλία θα είναι η επιλογή μας, ενώ θα ρισκάρουμε με το ακριβές σκορ 1-1.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ2(Δ): Είχαμε ποντάρει στην Ατλέτικο στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος, πριν 10 μέρες. Τότε οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν κακή εμφάνιση και έχασε εύκολα με 3-1. Αυτή την φορά περιμένω από τον Σιμεόνε να εμφανιστεί πιο διαβασμένος και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Για την Ατλέτικο το κύπελλο είναι ο ευκολότερος δρόμος για την κατάκτηση κάποιου τίτλου φέτος. Όπως και να το κάνουμε άσος στο 1,45 δεν υπάρχει, πάμε με το Χ2 στο 2,62.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ ΟVER: Η Μπουρκίνα Φάσο μετά την ήττα της πρεμιέρας πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο και η νίκη στο σημερινό ματς είναι μονόδρομος. Φουλ επίθεση λοιπόν και ότι βγει απέναντι στους διοργανωτές που έδειξαν κάποια καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, όμως στο τέλος κουράστηκαν και έδειξαν σημάδια αποσύνθεσης στην αμυντική γραμμή. Οι τιμές στο Over είναι υψηλές και θα το ποντάρουμε.

Μονό αποδεκτό
ΙΝΤΕΡ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ  3,60

Ακριβές Σκορ
ΙΝΤΕΡ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  1-1    6,50

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ2(Δ)      2,62

Δυάδα
KΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ 2                 2,40
ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ ΟVER                2,40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου