Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ



Ήταν ξεκάθαρο χτες πως ήταν η μέρα του κουβά και με στοιχεία. Παίζουμε οver το Ισ. Γουινέα-Μπουρκίνα Φάσο, μόνο στο πρώτο ημίχρονο 2 δοκάρια και 3 χαμένα τετ α τετ. Παίζουμε ισοπαλία το Ιντερ- Σαμπντόρια μόλις στο 12' μένουν με 10 οι φιλοξενούμενοι και στο 70' μένουν με 9. Και το κερασάκι το ανύπαρκτο πέναλτι που πήρε η Μπαρτσελόνα για να κερδίσει την Ατλέτικο, με τον Μπουσκέτς να γίνεται για ακόμη μια φορά... η"πουτάνα"και να βουτάει μόλις τον ακούμπησε ο Χουανφράν (το ηλίθιο βλέμμα ευχαρίστησης όταν σηκώνεται...σε κάνει να θες να του ρίξεις μπουνιά). Δεν ήταν η μέρα μας λοιπόν χτες, ξεκάθαρα. Για λίγα πράγματα το πρόγραμμα σήμερα αλλά, όπως έχουμε ξαναπεί τα λίγα ματς... «διαβάζονται» καλύτερα. Με αυτή την λογική κρατάμε τρία σημεία για να κάνουμε το παιχνίδι μας.


ΖΑΜΠΙΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Μετά τις δύο ισοπαλίες στην πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου η πρόκριση είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες. Η Τυνησία που είναι φαβορί του ομίλου δεν κατάφερε στην πρεμιέρα να κάμψει την αντίσταση την πιο αδύναμης ομάδας, το Πράσινο Ακρωτήριο. Η ομάδα του έμπειρου Βέλγου τεχνικού Ζορζ Λέεκενς έχουν αρκετό ταλέντο σαν ομάδα, αλλά δύσκολα θα κάνουν την υπέρβαση στην διοργάνωση. Από την άλλη η Ζάμπια δεν γεμίζει το μάτι από την πλευρά του ρόστερ, αλλά έχει αποδείξει πως είναι σκληρό καρύδι και ομάδα με συνοχή. Θυμίζουμε πως το 2012 ήταν η νικήτρια της διοργάνωσης. Αναμένεται οριακό ματς , δύσκολα θα επικρατήσει κάποια από τις δύο εύκολα. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ Χ: Το γεγονός ότι ο νικητής από το ζευγάρι αντιμετωπίζει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Μάλαγα-Μπιλμπάο, αφήνει την πόρτα για τον τελικό ορθάνοιχτη. Η Εσπανιόλ με την παρουσία της δείχνει πως δύσκολα θα κινδυνέψει, καθώς βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και βλέπει το κύπελλο ως ελπίδα διάκρισης. Από την άλλη για την Σεβίλλη η 4η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος (ακολουθεί το σπουδαίο ματς με την Βαλένθια) ,όμως δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν για το κύπελλο. Το γεγονός οτί υπάρχει ρεβάνς θα μας οδηγήσει στην επιλογή της ισοπαλίας, έχοντας ως δεδομένο πως οι δύο ομάδες δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα στο παιχνίδι τους, ίσως και το 0-0 να είναι επιλογή.

 Να φτάσει και πάλι στον τελικό όπως και πέρυσι έχει στόχο η Ρεν
ΡΕΝ-ΡΕΜΣ 1: Για την Ρεν το κύπελλο είναι από τους βασικούς στόχους την φετινή χρονιά, καθώς στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω και δύσκολα θα προλάβει τις Ευρωπαϊκές θέσεις. Η ομάδα της Βρετάνης άλλωστε παραδοσιακά κάνει καλές πορείες στον θεσμό. Πέρυσι έφτασε στον τελικό και πρόπερσι στον τελικό του Λιγκ Καπ. Από την άλλη η Ρεμς είναι ομάδα που παίζει χωρίς άγχος, χαρακτηριστικό είναι μετράει 8 σερί οver σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο έχασε με 4-1 από την ουραγό Καέν, δείχνοντας πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα πάμε με τον άσο στο 1,80.

Δυάδα
ΖΑΜΠΙΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ        2,05
ΡΕΝ-ΡΕΜΣ       1   1,80

Μονό αποδεκτό
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ Χ   3,30


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου