Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ



Είπαμε και τις προηγούμενες μέρες πως το Κόπα Άφρικα είναι μια διοργάνωση που θα μας απασχολήσει αρκετά. Από την στιγμή μάλιστα που χτες μας πλήρωσε... θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στους φίλους μας από την Αφρική. Οι δύο από τις τρεις σημερινές επιλογές, λοιπόν προκύπτουν από την συγκεκριμένη διοργάνωση.



Από την χτεσινή προπόνηση της Ακτής Ελεφαντοστού
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΓΟΥΙΝΕΑ ΟVER: Πρεμιέρα για την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κόπα Άφρικα, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Γεμάτο αστέρια το ρόστερ των «ελεφάντων» με τους Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπονί (Σουόνσι και πλέον Μάντσεστερ Σίτι), Ζερβίνιο (Ρόμα), Ντούμπια (ΤΣΣΚΑ Μόσχας),  Τιοτέ (Νιουκάστλ). Το μοναδικό της αδύναμο σημείο είναι η αμυντική γραμμή με τον Κόλο Τούρε να αποτελεί… τον ηγέτη στα μετόπισθεν. Η Γουινέα είναι με αρκετό ταλέντο μεσοεπιθετικά που βρίσκει εύκολα δίχτυα. Χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει βρει δίχτυα στα 15. Χωρίς άγχος η Γουινέα μπορεί να βοηθήσει να δούμε ένα ματς ανοιχτό με γκολ. Στο οver κλείνουμε στο 2,15.

Στιγμιότυπο από την φετινή νίκη της Τσέλσι στο Άνφιλντ με 2-1 για το πρωτάθλημα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ 2-3 ΓΚΟΛ: Πρώτος ημιτελικός Λιγκ Καπ  Αγγλίας με το δεύτερο ματς να ακολουθεί σε μία εβδομάδα. Η Τσέλσι πέρασε σαν σίφουνας από την Ουαλία με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Σουόνσι και έδειξε να περνά την αγωνιστική «κοιλιά» που είχε κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Μουρίνιο δεν πρόκειται να αφήσει το ματς στην τύχη του, θα χτυπήσει όλους τους τίτλους. Η Λίβερπουλ στα τελευταία 6 ματς έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες και δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της. Γεγονός είναι πάντως πως δεν αντιμετώπισε μεγαθήρια. Το γεγονός ότι υπάρχει και δεύτερο ματς ίσως δώσει στο ματς συντηρητικό ρυθμό. Θα κρυφτούμε πίσω από τα 2-3 γκολ.

ΜΑΛΙ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ Χ: Σε φάση ανανέωσης οι δύο ομάδες με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, ειδικά το Καμερούν μετά την μεγάλη αποτυχία στο Μουντιάλ έχουν αποχωρήσει αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Σάμουελ Ετό και Σόνγκ αποχώρησαν από την εθνική. Στηρίχτηκε ο Γερμανός τεχνικός Φίνκε. Ο Στέφαν Εμπία της Σεβίλλης και ο Τσούπο-Μότινγκ της Σάλκε είναι τα αστέρια της ομάδας πλέον. Το Μάλι είναι μια ομάδα με αρκετή ποιότητα και πάντα υπολογίσιμη. Δυνατό ματς, οι αποδόσεις φαβορί για το Καμερούν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

Δυάδα
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΓΟΥΙΝΕΑ ΟVER   2,15
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ 2-3 ΓΚΟΛ      1,95

Μονό αποδεκτό
ΜΑΛΙ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ Χ       3,20


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου