Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ


Καλή επιλογή για Anytime Scorer, ο Μπραχίμι

Η ισοπαλία στο Ρεν-Σεντ Ετιέν ήταν το μοναδικό σημείο που επιβεβαιώθηκε χτες. Με χασούρα αλλά μικρή τελείωσε η χθεσινή μέρα. Τρία ματς θα μας απασχολήσουν σήμερα και θα είναι αυτά που θα μπουν στο παιχνίδι μας.


ΑΛΓΕΡΙΑ-Ν.ΑΦΡΙΚΗ 1: Έχουμε στηρίξει την ομάδα της Αλγερίας πριν την έναρξη της διοργάνωσης για κατάκτηση της διοργάνωσης. Οι «αλεπούδες της ερήμου» δεν έχουν αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με την ομάδα που θαυμάσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι στο Μουντιάλ που έφτασαν στους 16 της διοργάνωσης, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Γερμανία στην παράταση. Στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες που διανύουν εξαιρετική χρονιά και έχουν φοβερή ποιότητα: (Ιμπραίμι (Πόρτο), Σιλμανί (Σπόρτινγκ), Μπενταλέμπ (Τότεναμ), Γκουλάμ (Νάπολι), Φεγκουλί (Βαλένθια), Μεσμπά (Σαμπντόρια). Τεχνικός της ομάδας ανέλαβε εδώ και λίγο καιρό ο 59χρόνος, Γάλλος Κριστιάν Γκουρκίφ με πολυετή θητεία στην Λοριάν. Η Ν.Αφρική διαθέτει ένα νεανικό σύνολο που έχει μόλις 5 ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται εκτός συνόρων. Η Αλγερία θέλει να ξεκινήσει με νίκη, καθώς με την παρουσία της Γκάνας και της Σενεγάλης στον όμιλο δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια. Επίσης θέλει την νίκη και  για λόγου ψυχολογίας . Η εμπειρία της αναμένεται να μετρήσει απέναντι στους άπειρους Νότιοαφρικάνους.

ΓΚΑΝΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ G/G: Από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην διοργάνωση με εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή. Ασαμόα Γκιάν, Τζόρνταν και Αντρέ Αγιού, Κριστιάν Ατσού για τους Γκανέζους και  Παπίς Σισέ, Μαμέ Ντιούφ, Μούσα Σο, Σεϊκού Κουγιατέ για τους Σενεγαλέζους δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να δούμε ένα ματς με ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2(Δ): Η πίεση για την Έβερτον πλέον έχει γίνει ασφυχτική που αγνοεί την νίκη στα τελευταία 7 ματς. Ενώ την Τρίτη με τον Μαρτίνες να παρατάσσει βασικούς, γνώρισε πικρό αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου στα πέναλτι από την Γουέστ Χαμ  με 9-8, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 56’. Πλέον είναι και ψυχολογικό το ζήτημα για τα «ζαχαρωτά». Ακριβώς αντίθετη η κατάσταση στην Γούεστ Μπρομ που με τον Τόνι Πιούλις στον πάγκο μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς, 1-0 επί της Χαλ για την Πρέμιερ Λιγκ και το εντυπωσιακό 7-0 επί της Γκέιστχεντ για το κύπελλο. Ο έμπειρος τεχνικός έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και δίνει μεγάλη βάση στην ανασταλτική λειτουργία. Θα κοντράρουμε την υπό πίεση Έβερτον.

Δυάδα
ΑΛΓΕΡΙΑ-Ν.ΑΦΡΙΚΗ 1     1,90
ΓΚΑΝΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ G/G 2,10

Μονό αποδεκτό
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2(Δ)              1,97

Αnytime Scorer
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ          MΠΕΡΑΧΙΝΙΟ     3,25

Αnytime Scorer
ΑΛΓΕΡΙΑ-Ν.ΑΦΡΙΚΗ        ΜΠΡΑΧΙΜΙ         4,00


*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου