Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΙΛΙ


Απίστευτα κακή μέρα η χτεσινή... ούτε καν πλησιάσαμε από το ταμείο. Το απόλυτο μηδέν στις επιλογές μας. Αναγκαστικά σήμερα ζήτησα βοήθεια από την Έμιλι... σ'ένα απίστευτο video. Πάμε για το μπαμ με τον Παναιτωλικό


ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER: Ο τρόπος που ήρθε η νίκη επί της Καλλονής, αλλάζει την ψυχολογία στον ΠΑΟΚ  αλλά και στον κόσμου του που αναμένεται αύριο να γεμίσει την Τούμπα. Περιμένουμε να καθαρίσει εύκολα το ματς απέναντι στον Πλατανιά. Η ομάδα του Χριστόπουλου μπορεί να μας βοηθήσει στο να δούμε ένα ματς με γκολ.

Από τον Αύγουστο έχει να χάσει εκτός έδρας ο Παναιτωλικός
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2:  Το διπλό για τον Παναιτωλικό πληρώνει 17,00.  Στα τελευταία 6 ματς η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ, επίσης εκτός έδρας έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα, αυτή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τον Αύγουστο απέναντι στον ΟΦΗ. Επίσης ο Παναιτωλικός αυτή τη στιγμή διαθέτει μαζί με τον σημερινό του αντίπαλο την καλύτερη άμυνα στην Σούπερ Λιγκ με 13 γκολ παθητικό. Προσθέτουμε και την απουσία του πιο σημαντικού παίκτη για τον φετινό Ολυμπιακό, του Τσόρι Ντομίνγκεζ. Το ξαναγράφω το διπλό πληρώνει 17,00, πιο συντηρητικά και η ισοπαλία αξίζει στο 6,50.

ΡΕΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ:Eντυπωσιακή η πορεία της φετινής Σεντ Ετιέν που φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Την Τετάρτη ξόδεψε πολλές δυνάμεις απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Λιγκ Καπ, όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, χάνοντας με 1-0. Η έδρα της Ρεν δεν είναι κάστρο, αλλά δύσκολα θα φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης. Η ισοπαλία τις αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: H Άρσεναλ σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ματς... συνήθως κάνει νερά. Πέρυσι στο αντίστοιχο ματς τέλειωσε 6-3. Ο Βενγκέρ έχει πολλές απουσίες, Γκιμπς, Αρτέτα, Ντεμπουτσί, Γουέλμπεκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τσάμπερς. Οι «πολίτες» στο Έτιχαντ δεν αστειεύονται. Άσος στο 1,80.

Μονό αποδεκτό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2                17,00

Μονό αποδεκτό
ΡΕΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ           3,00

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER              1,80
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1    1,80


*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου