Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ, Η ΑΛΜΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΟΥ-ΤΣΟΥΚΟΥ

 Με πάρα πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι «Άγιοι» στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ

Η ισοπαλία στο Κόρδοβα-Εϊμπάρ μας έφερε στα ίσια μας χτες... Αρχίζει σήμερα το Κόπα Άφρικα, σε μέρα γενικότερα με αρκετά σημεία για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.



EMΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ 2: Δείχνει να βρίσκει ρυθμό η Ίντερ, μετά την νίκη επί της Κιέβο, ήρθαν δύο ισοπαλίες στα ντέρμπι με Λάτσιο και Γιούβε (εκτός) αλλά και η εύκολη νίκη επί της Τζένοα την προηγούμενη αγωνιστική. Στόχος είναι  η έξοδος στην Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει με νίκες. Με Σακίρι, Ποντόλσκι, Ικάρντι και Παλάσιο έχει ποιότητα μπροστά. Η Έμπολι είναι εμφανώς ντεφορμέ, αγνοεί την νίκη τα τελευταία 6 ματς και έχει φτάσει στο -3 από την ζώνη υποβιβασμού. Το διπλό στο 2,20 είναι αποδεκτό.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: Η Σαουθάμπτον προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και πέντε ματς χωρίς ήττα. Φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό που μας οδηγεί στον άσο είναι η δυναμική που έχουν οι γηπεδούχοι στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, αλλά κυρίως οι πάρα πολλές απουσίες για τους φιλοξενούμενους. Εκτός η μισή βασική ενδεκάδα (Αλντεβάιρεντ, Γιοσίντα, Μαγιούκα, Μανέ, Σνάιντερλεν, Γουανιάμα και ο Κόρκ). Επίσης υπάρχει τρομερή κούραση στην ομάδα του Κούμαν, που δεν ξεκουράζει βασικούς και την Τετάρτη πήραν μια πρόκριση στο κύπελλο με 1-0 επί της Ίπσουιτς.

ΜΠΕΡΛΝΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ ΗΜΙΧΡ. : Ανεβασμένες και οι δύο το τελευταίο διάστημα, έχουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (2 ισοπαλίες και 1 νίκη) και έχουν βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο ημίχρονο. Η Κρίσταλ Πάλας σε 11 εκτός έδρας ματς έχει 10 ισοπαλίες στο ημίχρονο και η Μπέρλνι σε 11 εντός έχει 6 ισοπαλίες στο ημίχρονο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ 2: Η Βαλένθια είναι ξεκάθαρο που είναι κουρασμένη και ντεφορμέ. Μετά την μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ, ήρθε μια ισοπαλία με κακή εμφάνιση απέναντι στην Θέλτα και ο αποκλεισμός από την Εσπανιόλ στο κύπελλο σε διπλά ματς. Οι απουσίες των Πιάτι και Φεγκουιλί είναι σημαντικές και με τις «νυχτερίδες» να μην έχουν λύσεις επιθετικά. Η Αλμερία διψάει για βαθμούς και της αρέσει να χτυπάει στην κόντρα, άλλωστε εκτός έδρας έχει 4 νίκες… Το διπλό στο 10,00 θα φάει μια τουφεκιά.

ΛΟΡΙΑΝ-ΛΙΛ 2: Φανερά σημάδια ανάκαμψης για την Λιλ μετά την διακοπή. Τρεις σερί νίκες μέσα σε μία εβδομάδα (2 στο πρωτάθλήμα μία στο κύπελλο) χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.  Σε κακή κατάσταση η Λοριάν τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και με σημαντικές απουσίες λόγο κόπα Άφρικα. Θα στηρίξουμε το διπλό για τους Λιλουά.

Δυάδα
EMΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ 2   2,20
ΜΠΕΡΛΝΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ ΗΜΙΧΡ. 2,00

Μονό αποδεκτό
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 3,25

Μονό αποδεκτό
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ 2 10,00

Μονό αποδεκτό
ΛΟΡΙΑΝ-ΛΙΛ 2 2,87

H μασκότ του Copa Africa, Τσούκου-Τσούκου
Στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα, θα κοντράρουμε την διοργανώτρια, Ισημερινή Γουινέα που το μοναδικό που έχει να επιδείξει είναι πολλά λεφτά από τα πετρέλαια που υπάρχουν στην χώρα. Ποδοσφαιρικά είναι μια μετριότητα, από τους κορυφαιους της ομάδας είναι ο Ράντι που βγάζει το ψωμί στον Ηρακλή Ψαχνών. Ούτε το Κονγκό είναι καμιά ομαδάρα... αλλά διαθέτει περισσότερη ποιότητα ως ομάδα. Το διπλό στο 3,40. Στο άλλο ματς θέλουμε νίκη Μπουρκίνα Φάσο με γκολ Μπανσέ.

Μονό αποδεκτό
ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ-ΚΟΝΓΚΟ 2  3,40


ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ        ΑΛΓΕΡΙΑ               5,50

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ              ΜΠΑΝΣΕ(ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ)   67,00




ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ              ΣΙΛΜΑΝΙ(ΑΛΓΕΡΙΑ)         9,00



*H στήλη του tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου