Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

BΓΑΖΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ο ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ



Ίσως ήταν ένα από τα χειρότερα Σαββατοκύριακα, από πλευράς επιλογών για την στήλη μας…Ήρθε όμως η χτεσινή Δευτέρα (δυστυχώς μόνο για τους αναγνώστες της Αrena Press) που μας γλύκανε κάπως με το 5 στα 5 στις επιλογές μας. Προχωράμε στο σημερινό πρόγραμμα δεν προσφέρεται για πολλά. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.


ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2: Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε βαριά ήττα από την Μπαστιά με 4-2 στην Κορσική και έμεινε πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα η ομάδα του Λοράν Μπλαν είχε προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο. Αντίθετα η Σεντ Ετιέν πέρασε με νίκη από την έδρα της Ρεμς και 11 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι συνεχίζουν σε Γιουρόπα Λιγκ, Κύπελλο, ενώ και στο πρωτάθλημα διεκδικούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως κάνουν αφήσουν στην άκρη το Λιγκ Καπ. Οι δηλώσεις Ιμπραΐμοβιτς μετά την τεσσάρα δείχνουν το κλίμα που επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αναμένεται αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, θα ποντάρουμε στο διπλό, ενώ επιστρέφουν Λαβέτσι και Καβάνι μετά την τιμωρία τους.

ΜΙΛΑΝ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΟVER: Πριν από μία εβδομάδα ακριβώς η Σασουόλο έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Σαν Σίρο για το πρωτάθλημα με 2-1. Η Μίλαν συνέχισε τις κακές εμφανίσεις το Σάββατο το βραδύ, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Τορίνο και έχει έχασε έδαφος στην βαθμολογία, στην οποία βρίσκεται στην 8η θέση. Δεν μπορεί να αδιαφορήσει για το κύπελλο η ομάδα του Ιντζάγκι, καθώς είναι μια διέξοδος για κάτι καλό την φετινή χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν από την αρχή της χρονιάς επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς άγχος, βρίσκονται στην 11η θέση και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Δεν θα αλλάξει το στυλ της η Σασουόλομ η Μίλαν θέλει την πρόκριση, εύκολα μπορούμε να δούμε ματς με γκολ και οβερ. Ο Ελ Σαραούι θα πάρει φανέλα βασικού και έχει κίνητρο να αποδείξει στον Ινζάγκι ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καλή επιλογή για anytime scorer.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟVER: Το 2-1 του πρώτου ματς δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Βαλένθια, όμως η Εσπανιόλ έχει στόχο μια καλή πορεία στο κύπελλο και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για την πρόκριση. Εύκολα θα ανοίξει το ματς και oι τιμές του over στο 2,05 είναι ελκυστικές.

Τριάδα
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2       2,15
ΜΙΛΑΝ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΟVER       1,80

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟVER  2,05

Δυάδα Αnytime Scorer
ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ (ΠΑΡΙ)  2,10
ΕΛ ΣΑΡΑΑΟΥΪ (ΜΙΛΑΝ) 2,30


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου