Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

TON MAΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ


Κενό σήμερα στο κουπόνι ευκαιρία να δούμε κάποιες επιλογές.... που μπορεί να μας γλυκάνουν τον Μάιο. Τρεις επιλογές, Γιουρόπα Λιγκ, Καμπιονάτο στο μικροσκόπιο και Πρέμιερ Λιγκ. Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με τους πρώτους σκόρερ στα τρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πάμε να τα δούμε.




ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕUROPA LEAGUE –ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Κάνοντας μια βόλτα στις αποδόσεις για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ έκανα μια στάση στα «Πουλάρια» της Γκλάντμπαχ. Αυτή την στιγμή είναι το 13ο φαβορί από τις 32 ομάδες και προσφέρονται σε απόδοση 26,00 όσο και ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός. Το Γιουρόπα Λιγκ οι μεγάλες ομάδες το σνομπάρουν, μπορεί να στην διοργάνωση να συμμετέχουν Ρόμα, Νάπολι, Λίβερπουλ, Ίντερ, Τότεναμ, Φιορεντίνα… αλλά οι περισσότερες έχουν το μυαλό τους στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Γκλάντμπαχ διαθέτει ένα αρκετά δουλεμένο σύνολο με τον προπονητή Λουσιέν Φάβρ να βρίσκεται στην ομάδα από το 2011. Στην  Μπουντεσλίγκα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της  βαθμολογίας, ως γνήσια γερμανική ομάδα σίγουρα δεν θα αδιαφορήσει για την διοργάνωση. Στην φάση των «32» αντιμετωπίζει την Σεβίλλη για αυτό προσφέρεται τόσο ψηλά. Όπως και να έχει το 26,00 είναι μεγάλο και σε περίπτωση πρόκρισης είναι πιθανό η απόδοση να πέσει αρκετά… οπότε μπορούμε να την πουλήσουμε. Άλλωστε στο παρελθόν η Γκλάντμπαχ έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο.


ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ-ΝΑΠΟΛΙ: Η Νάπολι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο πρώτο μισό της χρονιάς. Ξεκίνησε την χρονιά με στόχο τον τίτλο, αλλά έχει μείνει ήδη αρκετά πίσω (-12 από την κορυφή και την Γιουβέντους). Πλέον μοναδικός ρεαλιστικός στόχος για την ομάδα του Μπενίτεθ είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή την στιγμή ισοβαθμεί στην τρίτη προνομιούχο θέση με την Σαμπντόρια και την Λάτσιο με 27 βαθμούς. Όπως και να έχει το ρόστερ των «παρτενοπέι» είναι ανώτερο και ακόμα στο 1,83 που προσφέρεται αξίζει πονταρίσματος.



ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φέτος έχω την εντύπωση η Γουέστ Μπρομ δεν θα την γλιτώσει. Ήδη χτες ο προπονητής Άλαν Έρβιν απολύθηκε χτες και έγινε ο τέταρτος κατά σειρά που έχει απομακρυνθεί από τον σύλλογο μέσα σε έναν χρόνο. Πέρυσι γλίτωσε τον υποβιβασμό την τελευταία στιγμή. Στο 2,75 να υποβιβαστεί.

Δυάδα
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ-ΝΑΠΟΛΙ                                1,83
ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ             2,75

Μονό αποδεκτό
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕUROPA LEAGUE –ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ   26,00




ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ  MΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ -ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ: Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν τέλειωσε τον πρώτο γύρο με 7 γκολ  και βρίσκεται 6 γκολ πίσω από τον πρώτο σκόρερ μέχρι στιγμής τον Μέιγερ της Άιντραχτ που έχει πετύχει 13. Ο Λεβαντόφσκι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα πλήρως στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Γκουαρντιόλα. Αναμένεται μετά την διακοπή πιο βελτιωμένος, άλλωστε τα τελευταία χρόνια μας έχει δείξει ότι είναι μεγάλος σκόρερ. Το να βγει πρώτο κανόνι στην Μπουντεσλίγκα στο τέλος της χρονιάς πληρώνει 5,00 και το θεωρώ καλή επιλογή, άλλωστε η Μπάγερν είναι δύο και τρεις κλάσεις ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες και συχνά φιλοδωρεί με αρκετά τέρματα τα αντίπαλα δίχτυα.


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ-ΤΕΒΕΣ: O Αργεντινός επιθετικός ήδη προηγείται στην κούρσα των σκόρερ με 10 γκολ. Δύο γκολ πίσω του ο Ντι Νατάλε (Ουντινέζε), Ικάρντι (Ίντερ), Καχεγιόν (Νάπολι), Μενέζ (Μίλαν) και με 7 ο Ιγκουάιν(Νάπολι). Η Γιουβέντους είναι σίγουρο πως θα διεκδικεί μέχρι τέλους τον τίτλο, ο Τέβες εκτελεί και τα πέναλτι, ενώ από αυτούς πουν τον ακολουθούν σέντερ φορ είναι μόνο ο Ντι Νατάλε και ο Ιγκουάιν. Ο πρώτος έχει πατήσει στα 35 δεν νομίζω να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς μέχρι το τέλος. Βασικός του αντίπαλος δείχνει να είναι ο Ιγκουάιν, όμως η Νάπόλι δείχνει αρκετά προβληματική, ο ίδιος ο Αργεντινός δείχνει ξενερωμένος, ενώ είναι εμφανώς ταλαιπωρημένος από το Μουντιάλ. Αντίθετα ο Τέβες δεν είχε υποχρεώσεις το καλοκαίρι και είναι ήδη 3 γκολ μπροστά. Το να μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Τέβες πρώτος στην λίστα των σκόρερ πληρώνει 3,00.


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΜΠΙΟΝΑ-ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ: Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχει παίξει στο μισό πρωτάθλημα (11 συμμετοχές) και όμως έχει πετύχει 8 γκολ. Πρώτος σκόρερ αυτήν την στιγμή είναι ο Λακαζέτ της Λυών με 18. Μεγάλη διαφορά… που όμως στον δεύτερο γύρο δεν είναι τόσο απίθανο να καλυφτεί. Η Παρί Σεν Ζερμέν δύσκολα θα εμφανιστεί τόσο μέτρια όσο στο πρώτο γύρο και ο Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να ξεσαλώσει… Το να βγει πρώτος σκόρερ πληρώνει 6,00 και θα το ρισκάρουμε.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ  MΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ
ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ  5,00

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ
ΤΕΒΕΣ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΜΠΙΟΝΑ
ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου