Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ



Oι περισσότεροι  από εσάς όταν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, λογικά θα είστε ακόμα ζαλισμένοι από το χθεσινό ξενύχτι και θα ετοιμάζεστε για το μεσημεριανό φαγοπότι στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Αυτοί οι τρελοί όμως εκεί στην Αγγλία ετοιμάζονται για το γήπεδο… Τρίτο ματς μέσα σε έξι μέρες για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και η κούραση είναι σίγουρο πως θα παίξει τον ρόλο της.


ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε αυτά τα σημάδια κούρασης που λέγαμε παραπάνω στο ματς με την Τότεναμ την προηγούμενη Κυριακή. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε εξαιρετική εμφάνιση και άτυχη που δεν κατάφερε να προηγηθεί. Στο δεύτερο όμως κατέβασε στροφές και κινδύνεψε να ηττηθεί. Ο Φαν Χάαλ δεν έχει σταματήσει να γκρινιάζει για το εξαντλητικό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι τραυματισμοί είναι πάντα εχθρός για τον Ολλανδό με τους Ντι Μαρία,  Μπλιντ, Ερέρα, Γιανουζάι να είναι εκτός και τους Ρόχο και Φελαϊνί εξαιρετικά αμφίβολοι. Η Στόουκ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και ξέρει να παίζει εξαιρετικά στην κόντρα. Αν δεν δεχτεί γρήγορα γκολ θα βρει τον τρόπο να σκοράρει με τον ταχύτατο Ντιουφ να είναι κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις.  Στις 2 Δεκεμβρίου στο Όλντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ έφτυσε αίμα για να κερδίσει την Στόουκ (2-1) με ήρωα της αναμέτρησης τον Ντε Χέα. Ο άσος στο 4,20 θα είναι η επιλογή μας.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ Χ: Η Σαουθάμπτον έδειξε στο 1-1 με την Τσέλσι πως φέτος είναι φτιαγμένη από γερό μέταλλο. Παίζοντας εξαιρετικά στο αμυντικό κομμάτι και χτυπώντας στην αντεπίθεση με τον Μανέ. Η Άρσεναλ κατέφερε έστω και δύσκολα να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Γουέστ Χαμ και πιστοποίησε την ανοδική της πορεία. Το ματς είναι αρκετά ισορροπημένο, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ισοπαλία ίσως είναι αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER 3,5: H Λίβερπουλ την Δευτέρα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό, κερδίζοντας με 4-1 την Σουόνσι. Αυτά που δεν έλειψαν ήταν οι απίστευτες γκάφες στην άμυνα με τον Σακό να κάνει το γκολ δώρο και δίνει… ακόμη δύο ασίστ στον Μπόνι με τον Ιβοριανό να μην μπορεί να τις εκμεταλλευτεί. Στο σημερινό ματς λείπει και ο Σκρτελ και την θέση του θα πάρει ο Κόλο Τούρε (η γκέλα προσωποποιημένη). Αν η Λέστερ ήταν λίγο πιο αξιόπιστη θα πήγαινα με θέρμη στο διπλό. Τώρα ποντάρω στο οver 3,5 του 2,50, για σκόρερ τον πιο ποιοτικό επιθετικό των φιλοξενούμενων τον Αργεντινό Ουγιόα και στο πίσω μέρος του μυαλού μας το 9,00 του διπλού…

ΥΓ. Δεν είμαι καλός στις ευχές… θα πω τα πιο απλά υγεία, αγάπη, ευτυχία και το 2015 να φέρει σε όλους αυτά που επιθυμούμε.

Μονό αποδεκτά και σύστημα 2-3
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1           4,20
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ Χ     3,40
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER 3,5    2,50

Μονό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΕΣΤΕΡ    2   9,00

Δυάδα Anytime Scorer
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.              NTIOYΦ                3,60
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΕΣΤΕΡ        ΟΥΓΙΟΑ                 3,40


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου