Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΡΙΝΑ



Μόλις 5 ματς στο κουπόνι, αναγκαστικά θα κάνουμε «βουτιά» στα άδυτα της Τσάμπιονσιπ , καθώς θα μας απασχολήσουν τα τρία ματς από την κατηγορία. Μαζί μας σήμερα η Ιρίνα (η Έμιλι πήρε άδεια γιορτών και δεν επέστρεψε ποτέ) να μας βοηθήσει στο δύσκολο έργο μας, να βγάλουμε άκρη με την δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Ο Κριστιάνο δεν το ξέρει, είναι στο Ντουμπάι με την Ρεάλ και παίζει φιλικό με την Μίλαν....
YΓ. Η φωτογραφία είναι καλοκαιρινή, αλλά το video... θα σας αποζημιώσει.


Φωτιές πετάει η Ίπσουιτς
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΛΙΝΤΣ ΟVER: Η Ντέρμπι επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες με το 4-0 στην έδρα της  Μπέρμιγχαμ. Με νίκη σήμερα πλησιάζει ξανά στο -3 από την κορυφή και την Μπόρνμουθ. Στην έδρα της έχει μόλις μία ήττα σε 10 ματς και φέτος έχει μεγάλο στόχο την άνοδο. Προβληματική και φέτος η χρονιά για την Λιντς με τα «παγώνια» να βρίσκονται στην 20η θέση της βαθμολογίας και πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς στο πρωτάθλημα. Η Ντέρμπι παίζει επιθετικά στο γήπεδο της, ενώ προέρχεται από 5 σερί οver και η Λίντς ψάχνει από κάπου να πιαστεί, θα πάμε με το οver. Eξαιρετική επιλογή για σκόρερ ο Σκωτζέζος Κρις Μάρτιν των γηπεδούχων, που έχει πετύχει 4 γκολ στα τελευταία 4 ματς και 14 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ Χ2(Δ): Πρώτη νίκη μετά από 8 αγωνιστικές για την Γουίγκαν (2 ισοπαλίες και 6 ήττες) με το 2-0 στην έδρα της Λιντς. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Μάκλι Μακάι στον πάγκο της. Παραμένει ακόμα εντός ζώνης υποβιβασμού και θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτέλεσματα. Η Σέφιλντ έστω και δύσκολα επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Μπλάκπουλ. Παραμένει στην μέση της βαθμολογίας, έχοντας ροπή προς τους ισοπαλίες (10 σε 22 ματς), ενώ μετράει 17 under σε 23 ματς στο πρωτάθλημα. H Σέφιλντ εκτός έδρας έχει καλύτερες επιδόσεις (4 νίκες,5 ισοπαλίες, 2 ήττες) και μπορεί να φύγει με κάτι θετικό, το Χ2 στο 1,72 μοιάζει καλή περίπτωση.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ 1: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ίπσουιτς, είναι 10 ματς χωρίς ήττα με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, φιγουράρει πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η έδρα της είναι η πιο δυνατή στην Τσάμπιονσιπ με ρεκόρ (8-2-1). Από την άλλη η Τσάρλτον είναι εμφανώς ντεφορμέ με μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 ματς και παραμένει στην μέση της βαθμολογίας. Ο άσος θα είναι η επιλογή μας. Εξαιρετική επιλογή για σκόρερ ο Μέρφι των γηπεδούχων με 5 γκολ στα τελευταία 4 ματς και 16 συνολικά στο πρωτάθλημα.

Τριάδα
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΛΙΝΤΣ ΟVER  1,80
ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ Χ2(Δ)  1,72
ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ 1  1,60

Δυάδα Anytime Scorer
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΛΙΝΤΣ               ΜΑΡΤΙΝΣ             2,00

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ      ΜΕΡΦΙ                  2,30

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου