Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

O AΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝ



Κακή μέρα η χτεσινή δεν μας έκατσε καμία από τις επιλογές μας... Προχωράμε στα σημερινά που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ποντάρουμε στο να σκοράρει ένα γκολ τουλάχιστον ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη και να συνεχίσει με νίκες η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ...

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1: Στο ντεμπούτο του Ρόκα στην Τούμπα, ο Πανθρακικός έδειξε καλά στοιχεία όμως πλήρωσε τα αμυντικά λάθη. Δεν έχει πολλά περιθώρια η ομάδα της Κομοτηνής θέλει τους τρεις βαθμούς. Πιο άνετος ο Πλατανιάς είναι πέντε σερί ματς αήττητος έχει ανέβει στην 10η θέση. Άσος με μπόλικο ρίσκο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Χ: Πέντε ματς αήττητος ο ΠΑΣ και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ. Τέσσερα ματς αήττητος ο Λεβαδειακός και επίσης χωρίς να δεχτεί γκολ. Δύσκολα θα πάρει την τρίτη σερί νίκη εντός ο ΠΑΣ, πιθανόν να τα βρουν στην μέση.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ G/G: Σπουδαίο ντέρμπι στο «Γ.Καραϊσκάκης». Οι αποδόσεις αδικούν τον ΠΑΟΚ με το 1,50 στον Ολυμπιακό να είναι ελάχιστο. Η πιο λογική επιλογή είναι το γκολ-γκολ στο 1,83 με δεδομένα τα προβλήματα που βγάζουν και οι δύο στην αμυντική γραμμή.

KOYMΠΑΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ Χ: Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα , ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, το πλεονέκτημα της έδρας οι γηπεδούχοι. Πιθανή η μοιρασιά.

AΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: Μετά από καιρό η Σαουθάμπτον έκανε κακή εμφάνιση και γνώρισε βαριά εντός έδρα ήττα από την Μάνστεστερ Σίτι με 3-0. Δύσκολη έξοδος στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ , σημαντική απουσία ο Σνάιντερλεν. Ο Βενγκέρ θέλει η ομάδα του να κάνει νικηφόρο σερί. Θα ποντάρουμε στους «κανονιέρηδες».


TΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ G/G: Πρώτη γκέλα για την Τσέλσι με το 0-0 απέναντι στην Σάντερλαντ. Εκτός από το σημερινό ντέρμπι με την Τότεναμ ο Ντιέγκο Κόστα. Δεύτερη σερί νίκη με ανατροπή για την Τότεναμ. Γκολ-γκολ τα έξι τελευταία των «πετεινών». Aυτή θα είναι και η επιλογή μας.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΚΑΕΝ Χ: Στον πάτο της βαθμολογίας η Γκινγκάμπ μετά την ήττα με 2-0 από την Εβιάν. Η απουσία του Μαρβό είναι σημαντική για την επιθετική της ανάπτυξη. Η Καέν έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες. Η Γκινγκάμπ δεν έχει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ίσως ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη.

MONΠΕΛΙΕ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 0-1 ΓΚΟΛ: Σφιχτές ομάδες και οι δύο με πρώτο μέλημα το μηδέν στην άμυνα. 13 under σε 15 ματς για τους γηπεδούχους, 11 under σε 15 ματς η Σεντ Ετιέν. Η επιλογή μας θα είναι το σύνολο γκολ 0-1.

NIΣ-ΡΕΝ Χ: Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα η Ρεν, δύσκολη έξοδο στην έδρα της Νις που αγνοεί την νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές. Με την ισοπαλία θα πάμε που δεν καταστρέφει καμία από τις δύο.

Σύστημα 3-4-5
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Χ                3,60
KOYMΠΑΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ Χ          3,25
MONΠΕΛΙΕ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 0-1 ΓΚΟΛ             2,62
NIΣ-ΡΕΝ Χ           3,10
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΚΑΕΝ Χ       3,20

Δυάδα
AΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1      1,80
TΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ G/G  1,90

Δυάδα
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1    2,20
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ G/G            1,83

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου