Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ... ΣΗΜΕΡΑ




Το τριήμερο έκλεισε με θετικό πρόσημο έστω και μικρό, αν και θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα. Μεσόβδομαδο κουπόνι αλλά αρκετά γεμάτο, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Σούπερ Λιγκ , Πρέμιερ Λιγκ, Σαμπιονά, αλλά και κύπελλο σε Ισπανία, Ιταλία.


ΒΕΡΟΝΑ-ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ Χ2: H Βερόνα δεν είναι και καλά και φαίνεται από τα αποτελέσματα της. Νέα ήττα γνώρισε το Σάββατο από την Σασουόλο και έμεινε για 7η αγωνιστική χωρίς νίκη. Το κύπελλο σίγουρα αυτήν την στιγμή δεν είναι προτεραιότητα αφού αυτό που προέχει είναι η ανάκαμψη στο πρωτάθλημα. Η Περούτζια ψάχνει μέσα από το κύπελλο να θυμηθεί τα περασμένα μεγαλεία της. Θα ρισκάρω και θα πάω με το Χ2.

Ο Αργεντινός Ουγιόα της Λέστερ μπορεί να βρει δίχτυα
ΛΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Μπορεί η Λίβερπουλ να κέρδισε με το ζόρι την Στόουκ, όμως σε καμία περίπτωση δεν έκανε καλή εμφάνιση. Παρουσίασε τα ίδια προβλήματα, κακή επιθετική λειτουργία και μηδέν στην δημιουργία φάσεων. Αν το πίστευε λίγο παραπάνω η Στόουκ θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Η Λέστερ έχει συμπληρώσει 8 ματς χωρίς νίκη και μετά την ήττα με 3-2 από την ΚΠΡ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι «αλεπούδες» όμως παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους και χάνουν δύσκολα. Θα ποντάρουμε στον άσο.

AΛΑΒΕΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1: Η Εσπανιόλ επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές με το 2-1 επί της Λεβάντε. Το Σάββατο έρχεται το ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Μπαρτσελόνα και η σημερινή αναμέτρηση για το κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα. 8 παίκτες από την βασική ενδεκάδα από την νίκης επί της Λεβάντε έμειναν εκτός αποστολής. Η Αλαβές είναι στην μέση της βαθμολογίας της Β’ Ισπανίας και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των φιλοξενούμενων.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΚΠΡ ΟVER: Η Σούονσι είναι από τις ομάδες που τις αρέσει να παίζει επιθετικά και τα περισσότερα παιχνίδια της έχουν ρυθμό και γκολ. Η ΚΠΡ προέρχεται από σπουδαία νίκη με  3-2 επί της Λέστερ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ρέντανπ έχει προβληματική άμυνα, έχοντας δεχτεί 25 γκολ. Περιμένουμε ματς με ρυθμό και γκολ.

Δυάδα
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΚΠΡ ΟVER       1,85
ΒΕΡΟΝΑ-ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ Χ2       2,05

Μονό αποδεκτό
ΛΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1    4,00

Μονό αποδεκτό
AΛΑΒΕΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1     3,40

Αnytime Scorer
ΛΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ        OΥΓΙΟΑ                 2,62

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου