Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ


Η ελληνική μας δυάδα μας πλήρωσε χτες για αυτό θα εμπιστευτούμε και σήμερα Superleague.
Τέσσερα ματς βάλαμε στο στόχαστρο από το σημερινό πρόγραμμα. Θα ασχοληθούμε με τα τρία ματς της ελληνική Σούπερ Λιγκ και το ματς της Λυών με την Μετς από το Σαμπιονά .


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2:  Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Νίκη Βόλου μαστίζεται από τεράστια  προβλήματα, με το μεγαλομέτοχο Πάτση να έχει δηλώσει πως αποχωρεί, με αποτέλεσμα τα πάντα να  βρίσκονται στον αέρα. Ο Αστέρας έκανε επίδειξη δύναμης στην Κρήτη με το 4-1 επί του Εργοτέλη, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αν είναι σοβαρή η ομάδα της Τρίπολης θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα στον Βόλο. Το διπλό έστω και στο 1,57 αποτελεί επιλογή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G: Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον αήττητο εδώ και έξι αγωνιστικές Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες βρίσκονται σε ανοδική πορεία, αν και στο 0-0 με τον Λεβαδειακό έδειξαν επηρεασμένοι από την διακοπή. Η απουσία του Μαλεζά είναι κομβική για την άμυνα. Ο Παναθηναϊκός  με την επιστροφή Μπεργκ έχει συνεχώς ανοδική πορεία , μετράει τρεις σερί νίκες. Εκτός έδρας πάντως έχει δεχτεί γκολ και στα πέντε φετινά ματς που έδωσε. Το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας, ενώ και το 1-1 ως τελικό σκορ μοιάζει πιθανό.

OΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Το ντέρμπι της Κρήτης βρίσκει τις δύο ομάδες σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Ο ΟΦΗ αγνοεί την νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές και έχει κολλήσει στους 10 βαθμούς. Σε χειρότερη κατάσταση ο Εργοτέλης έχει μόλις έξι βαθμούς και μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ έχασε με κάτω τα χέρια με 1-4 από τον Αστέρα Τρίπολης. Ίσως οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά με την εικόνα που δείχνουν δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς, θα κρυφτούμε πίσω από το σύνολο γκολ 2-3.

ΛΥΩΝ-ΡΕΜΣ Χ2: Η Λυών γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Σεντ Ετιέν, κάνοντας ίσως την χειρότερη της εμφάνιση την φετινή χρονιά. Είχε προηγηθεί και η ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην Μπαστιά, κάτι που δείχνει πως η Λυών δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη η Ρεμς με την νίκη της με 2-1 επί της Μπαστιά, έφτασε στα 7 ματς χωρίς ήττα και φιγουράρει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Η αξία υπάρχει ξεκάθαρα προς τα δεξιά με τις αποδόσεις να αδικούν ξεκάθαρα την φορμαρισμένη Ρεμς.

Τριάδα
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2         1,57
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G  1,90
OΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ          1,95

Ακριβές σκορ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1-1  6,00

Μονό αποδεκτό
ΛΥΩΝ-ΡΕΜΣ Χ2(Δ)          2,62

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου